Gå til innhold

Den store ATI Radeon HD5xxx-tråden. (ATI HD51X0-59X0)


SVD

Anbefalte innlegg

Jau, 5870 kortet er akkurat like raskt selv om det dukker opp noe nytt, og 5870 sparker da godt unna... Når det gjelder fermi, så drøyer det såpass mye at å vente på at ett og annet 5870 kort skal dukke opp, blir bare barnemat til sammenligning... Hadde vært hyggelig for kundene om NV fikk ut sitt GT3xx før jul, så det ble litt priskrig, men de siste prognosene ser dessverre labre ut.. Selv satser jeg på 2x5850 Black Ed. (om enn noe ufrivillig pga. mangelen på 5870/5970) som selv i singel er betydelig kjappere enn GTX285 jeg hadde hjemme her en stund, og ytelsen vil vare lenge uansett om NV kommer med noe nytt om noen måneder, så noe bomkjøp blir det garantert ikke....

 

Og, skulle NV's fermi bli noen få % raskere, så kommer de nok til å ta seg godt betalt for de prosentene i typisk NV stil... Nei, ATI har levert kanongpuer denne gangen, og det er bare å nyte dem i disse lange kalde vintermånedene, om man finner noen da :!:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Her er ett ganske interesannt tema\problem funnet med 5970 kortene. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=241616

 

Det viser seg slik att di to chippene har høgdeforskjell på 0,5mm og ingen forskjell fra andre leverandører.. Dette kan ha resultert i frysing under vanlig idle bruk av pc.

Dette er jo messt for dem som vil vannkjøle. Så sjekk dem og vannblokk. Er blokken freset 0,5mm til den lille chippen så legg på dobbel termisk padd eller hva det heter på norsk

Lenke til kommentar

Noen som har flimring på skjermen når kortet er klokket i CCC? Flimringen skjer bare når jeg holder over vinduer på startmenyen, og når jeg bruker alt-tab. Dette er i W7. Setter jeg hastigheten til default, så skjer det ikke lenger. Hadde samme problem i forrige versjon av Catalyst også. Det er ikke fordi kortet er klokekt for høyt, skjer både på max og på 1mhz oc.

Lenke til kommentar
Følger ikke det med en versjon av den i hotfixen eller er det noe helt annet?

 

Det fulgte med en Stream versjon i en litt eldre betadriver (9.10?) men tror ikke det var med 9.12Hotfixen.

 

Har du fått noen ytelsesøkning etter Stream 2.0 Nizzen ?

 

 

Men nå er det tid for å bysselulle, ha en videre flott lille-julaften da :)

Endret av lars_era
Lenke til kommentar
Følger ikke det med en versjon av den i hotfixen eller er det noe helt annet?

 

Det fulgte med en Stream versjon i en litt eldre betadriver (9.10?) men tror ikke det var med 9.12Hotfixen.

 

Har du fått noen ytelsesøkning etter Stream 2.0 Nizzen ?

 

 

Men nå er det tid for å bysselulle, ha en videre flott lille-julaften da :)

 

Har ikkje fått testa noe særlig enda. Og i morgen er det siste dag før ferie. Jaja, må jo ha noe å teste på nyåret også :p

Lenke til kommentar

Denne SDK 2.0 gir vel neppe noen ytelsesøkning der det ikke er calls til ATI Stream, som f.eks. Vantage og 3DM06, disse som hoier om ytelsesøkning har vel ikke fått med seg at 9.12 og hotfix nettopp gir ~1000 poeng mer i Vantage. Blir vel litt som å si at physX gir ytelsesøkning der den ikke er i bruk, mao ikke veldig sannsynlig... Noen 9.12 bench før og etter SDK dukker ikke opp, som bekrefter nettopp dette, og testet det har jeg også, og har null effekt der Stream ikke er ibruk..

Lenke til kommentar

Huff, skal, skal ikke. Hvor mange % bedre ytelse enn GTX 285 igjen? Og idle vs load watt? Hvis disse tallene overbeviser meg og jeg bestiller nå så har jeg det i romjulen.

 

EDIT:

Huff, jeg bestilte 2 stk PowerColor 5870 med levering i hentebua Oslo.

5.837,00 *bite negler*. Glad ingen ser hva jeg bruker penger på. :ermm:

Er jeg heldig så kanskje de kjører det ut i dag, men regner ikke med å kunne hente før mandag 28. Kan jeg hente i kveld blir det ekstase :)

 

Nizzen:

Kjører du CF på Asus kortet? Det fungerer bra?

 

EDIT2:

Skal jeg slenge på et til på ordren så jeg får TriCF? Nei, huff... galskap :ermm:.

 

EDIT3:

Da gleder jeg meg stort til Mass Effect 2 og ATi@CF. Mitt første CF forøvrig :love:

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Fungerer veldig bra! Det beste er at jeg får full hastighet pci-e 2.0 x16 til skjermkortene uansett hva jeg setter i de andre portene. Jeg kan kjøre med 2 raidkontrollere og 3 skjermkort samtidig :)

 

Bonusen er også at det skalerer bedre enn classified 4-way også med flere skjermkort. Dermed er Supercomputer best i klassen.

 

Gratulerer med nye skjermkort snart da Theo343 :D Måtte skjermkortene komme før JuleNissen i morgen :xmas:

 

Jeg bestillte selv en ting fra komplett for et par dager siden. Overraskelsen var stor da pakka allerede var i Oslo dagen etterpå jeg bestillte! Jeg bestillte kl 11 på kvelden :scared:. Hadde egentlig regnet med å plukke den opp rett etter nyttår, men får hente den i dag siden det er siste dag jeg er hjemme før Jula.

 

God Jul :xmas:

 

Lenge leve galskapen :mrgreen:

Endret av Nizzen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...