Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Jente har følelser men faller ikke for meg.


Gjest Bamioum

Anbefalte innlegg

Gjest Frustert gutt.

Hun sa til meg:

du er en utrolig god person og jeg er kjempe glad i deg og det veit du... jeg skulle gjort hva som helst... for du er best liksom... men jeg klarer ikke falle for deg og det irriterer meg fordi det kunne funka mellom oss.

Hun har før sagt at hun kunne tenkt å bli sammen med meg, hvordan kan jeg greie å få henne til å falle for meg?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nei det er ikke drøyt i det heletatt. Det er det smarteste han kan gjøre. Å leke med mennesker sine følelser på det viset denne jenta gjør er så uforskammet freidig at hun ikke fortjener et sekund mer av hans oppmerksomhet. Hankaster vekk tiden sin og kreftene sine på et stykke manipulerende kvinnemenneske som aldri vil finne på å stille opp for han et sekund. Hvorfor i all verden skal han bruke noe tid på henne?

Lenke til kommentar
Det blir veldig brutalt, spessielt når jeg har fallt så for denne jenta.

Ja. Det kommer til å bli helt jævlig for deg. Beklager det, men det er en del av livets skole. Du kommer muligens til å føle at du dør, at du ikke får puste, ukontrollerte skjellvinger, plutselig gråt osv. slapp av, det er helt vanlig. Det kommer til å være jævlig en stund, men så går det over og du finner noen det er verdt å bruke tid på.

Lenke til kommentar
Gjest Frustrert gutt

Sist jeg brøt kontakt med en jente jeg hadde fallt for er over 4 år siden og jeg tenker og griner fortsatt over den jenta og hun sa at det aldri ville funke mellom henne og meg.

 

Så å oppleve det der igjen greier jeg nok ikke med tanke på at jeg er suicidal i fra før av.

Lenke til kommentar

Hun var ærlig om hva hun følte. Kanskje ikke helt tenkt på konsekvensene pga dine følelser for henne. Men å si hun er manipulerende og oppmerksomhet sykt kvinnfolk er det dummeste jeg har hørt på lenge. Ja, det skjer det og. Men har dere snakket om følelser for hverandre eller noe siden dere kom inn på det sporet og hun svarer ærlig så betyr det ikke at hun garantert leker med følelsene dine. :nei:

Sikkert ikke lett for henne heller å måtte si det slik det er.

En historie flere sider.

Endret av DesertRose
Lenke til kommentar

Dropp henne! Dette har skjedd med meg.. Vi holdt på i nesten et halvt år og jeg trodde vi skulle bli sammen. Hun forklarte meg at jeg var en utrolig person og alt mulig greier :S Men at hun ikke klarte å falle for meg.

Hun har rett og slett nesten ødelagt meg.. Jeg har gått rundt å tenkt på henne i nesten 2 måneder nå og klarer ikke få henne ut av hodet. JEg har bare bestemt meg for å kutte all kontakt, slettet hun på mobilen, facebook, msn og prøver å late som m jeg ikke kjenner henne.. Det funker faktisk ganske greit for meg, får henne mer og mer ut av hodet :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...