Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Acer m/Vista + menneskelig tabbe


Anbefalte innlegg

Årets julegave til mor var en Acer m/Vista. Skrudde den på og la inn land etc. Så skulle den konfigurere. Det tok evigheter. Så ga den ingen tegn eller lyder fra seg. Bilde frøs helt. Skrudde den av og på. Fikk da opp "Datamaskinene starete uventet,det oppstod en uventet feil.For å installere Windows må maskinen skrues på, på nytt. Start deretter installasjonen på nytt". Når jeg da trykker "OK" så starter den på nytt til samme greia dukker opp. Det fulger ikke med noen CDer. Er det noe knapp man kan restarte til fabrikk innstillinger på? Har prøvd å kjøre "Safemode", men da får jeg ikke fortsatt installasjonen av Vista.

 

Håper noen kan hjelpe meg!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Det funka helt nydelig. Det er forresten ingen som vet om en sånn Keygenerator til Windows Oppfice 60 dagers fri prøvetid- fulgte med Vista. Så man slipper å kjøpe. Evt. andre ting som gjør susen?

 

ble litt forvirra nå... fikk du vista til å installere nå?

 

da jeg kjøpte min pc så var det en del av installasjonprosessen at maskinen slå seg av i et par timer får å så plutslig slå seg på igjen

Lenke til kommentar

Vel, altså fikk jo med vista. Skrudde på dataen så starte hele greia med vista. Så virka det som dataen hang seg. Tok evigheter før den ga et pip så da skrudde jeg den av. Når jeg skrudde den på igjen fikk jeg feilmeldingen. Må jo si at selvom jeg fikk hjelp fort og er veldig takknemlig så er windows noe forbanna dritt. Har en Mac som jeg bruker selv og kunne aldri tenkt meg Windows. Makan til slitsome og frustrenerne programmer.

Lenke til kommentar

vel... om vista'n blir helt kaboom! så kan du jo foreslå alternative operativsystemer til din mor. regner med at hun ikke bruker pc så mye uansett at hun kommer til å savne enkelte programmer.

 

men jeg støtter at du sier at windows er noe dritt. :thumbup:

 

har selv vista, og den sluker alt som er av maskinvare bare får å kjøre selve systemet. måtte til slutt legge inn linux som jeg bruker til alt bortsett fra spill.

 

føler jeg en trang får å spille går jeg enkelt og greit inn i windows delen av hardisken og spiller der

Endret av ole_marius
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...