Gå til innhold

IGN innrømmer Football Manager-tabbe (PC)


Anbefalte innlegg

En anmeldelse vil jo selvfølgelig bli krydra med anmelderens personlige meninger. Men denne var for drøy, her har anmelderen ikke gitt spillet en rettferdig dom. Har anmeldt den på fullstending feil prinsipper. Kan sammenlignes med en dårlig fotballdommer. "skulle aldri vært på banen".

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
De vil vel tross alt framstå som om de har peiling.

Men det har de jo ikke så da er det vel greit. Anmeldelsen gikk jo gjennom alle redaksjonelle sikkerhets sluser....

Det blir litt som å slakte et RTS fordi man ikke får lov til å hoppe inn i soldatene og skyte på folk i FPS-modus: "Ja, spillet har en imponerende dybde når det gjelder taktikk og kommandørmuligheter. Men den er ikke imponerende nok til å gjøre opp for det faktum at du faktisk ikke skyter folk [...]"

Jepp. Men så lenge du faktisk skriver hvordan du har kommet frem til den karakteren du publiserer er dette ikke noe problem. Det er opp til leseren og danne seg sin egen mening ut i fra teksten.

Det er faktisk langt værre når en anmeldelse er dårlig skrevet og karaktergivningen er udokuemntert.

 

En anmeldelse dør dreie seg om produktet som anmeldes. Dette blir jo nesten det samme som å si at en spesiell bil modell er dårlig fordi det ikke er en motorsykkel. Det har ingenting med produktet å gjøre og bør ikke være i anmeldelsen.

Lenke til kommentar

«Problemet» her er jo rett og slett at anmelderen er udugelig, og har null å gjøre i bransjen. Managerspill er en temmelig stor sjanger, og FM (eller tidligere CM) har vært nærmest enerådende for alle som spiller fotballmanagerspill, og da er det pent lite interessant for folk å lese en anmeldelse av en eller annen noldus som tydeligvis aldri har prøvd FM/CM før.

 

Siden dette er en serie, så er det opplagt at det interessante er nettopp er hva som er nytt. At noen plutselig begynner å klage på hele grunnlaget for en sjanger som er nærmere 20 år gammel er ikke annet enn pinlig. Da har man rett og slett ingenting å gjøre i anmelderyrket. Som andre sier her, det handler rett og slett om uvitenhet.

 

Det er ikke slik at en anmeldelse som dette er helt ubrukelig, men på en side som IGN så er det fullstendig utilgivelig å publisere noe slik. Fullstendig udugelig.

 

Mange her snakker om objektivitet -- det er selvfølgelig ikke et mål med en anmeldelse. Den må nødvendigvis være subjektiv, men man kan selvfølgelig kreve at anmelderen har et minimum av forståelse for det han driver på med, både som journalist og som spiller.

Lenke til kommentar

Hehe, det var nesten litt ironisk at før jeg gikk til gamer.no og leste den artikkelen her leste jeg ign.com og tenkte at de virkelig har tapt seg i det siste.

 

Denne tabben kan virkelig ikke forsvares hvordan man enn vrir og vrenger på det folkens. Det er rett og slett snakk om at man ikke har peiling på den sjangeren spillet man anmelder hører til. Dere har kommet med mange sammenlikninger allerede så denne er kanskje overflødig, men det blir jo som å forvente automatvåpen og 18 års aldersgrense i "My little Pony: the game".

 

At denne har kommet igjennom sensuren hos ign.com får meg til å tro at det er total svikt i kvalitetssikringen deres, og det jeg har lest fra den kanten i det siste bekrefter i stor grad dette. Kanskje de har tatt juleferie og overlatt redaksjonen til journalister fra diverse moteblader.

Lenke til kommentar

lurer på hvor inkompetent en spillanmelder er når han presterer å gi FM strykkarakter fordi det ikke kan måle seg med fifa09 og pes09... vidt forskjellige spill. man bør gjøre basic research på et spill før man anmelder det, i hvert fall finne ut hvilken sjanger spillet hører hjemme i.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...