Gå til innhold

Killzone 2, alt blir diskutert her før og etter releasedagen!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skal snart starte på online-delen for første gang. Har dere noen tips? Hva bør jeg velge av klasser, hvilke våpen bør jeg satse på, og hvilke badges og andre rewards bør jeg gå for først? :)

Personlig synes jeg alt sånt er best å finne ut av selv. Du låser bare opp en klasse av gangen, så du kommer sikkert til å spille den "nyeste" klassen din helt til du har alle.

Lenke til kommentar
Ber bare om noen tips til hva som bør prioriteres i starten :)

 

I starten har du ikke noe valg i noe som helst da, så start å spill og åpne klasser.

Du kan velge mellom Helghast og ISA sine automatgevær, og en type pistol.

Så må du spille og tjene poeng for å åpne nye våpen, klasser osv.

Badges må du jo klare forskjellige ting i spillet, så der er det bare å gjøre en god jobb så kommer de automatisk.

Lenke til kommentar

Sikkert blitt forklart før el. i denne tråden, men siden jeg er at..

Hvordan fungerer egentlig poengsystemet? Hvor mange poeng får man for et kill f.eks., eller får man ingenting for det i det hele tatt, men man får poeng for div. oppdrag som utføres el.? Noen snille sjeler som kan forklare det litt? :S

 

EDIT: Skjømte det.

Endret av Webmaster Esso
Lenke til kommentar
Ber bare om noen tips til hva som bør prioriteres i starten :)

 

okay, ser at dette ble håpløst langt, men hadde liten tiltakslyst med tanke på å dra på universitetet i dag, så da ble det sånn, beklager. Bør være noe å plukke opp for enkelte, dog :)

 

Spilte meg opp fra omtrent rank 12 000 til omtrent rank 1 500 i løpet av forrige uke og fikk derfor det skinnende røde grand valor cross for et par timer(++) spilling hver dag. Hadde 136 kills/time, 3:1 i kill/death ratio og havnet på rank 550 for forrige uke, med betydelig mindre spilletid enn de aller fleste før meg på lista.

 

Her er svaret på KZ2-koden:

 

1. Sørg for å få tak i bodycount medal. Dette gir ekstra poeng for kills under bodycount.

 

2. Skaff side arm medal. M4-pistolen er latterlig bra. På enkelte distanser og i enkelte situasjoner er den utvilsomt spillets beste våpen. 2 skudd i kroppen og fi på full hp er kverket. Pga treg skuddtakt rekker du også å sikte mellom hvert skudd i motsetning til automatvåpnene hvor du må sikte samtidig som du støter fra deg flest mulig kuler på kortest mulig tid. Dette er uendelig mye vanskeligere med en sixaxis. M4 er lett å herje med når du er blitt venn med den.

 

3. Skaff Assault medal. Som Assault med rocket launcher og M4 er du latterlig overpowered. Er du i tillegg flink med disse våpnene er du enda farligere. Har du i tillegg erfaring fra spill som Team Fortress eller Q3 rocket, stiller du i en helt egen klasse på indoor maps og kan herje nærmest som du selv vil. Etter en stund vil du vegre deg mot å bruke raketter i situasjoner der du vet du bare får én kill utav det. Klynger er din venn :)

 

4. Finn games med navn som "100 kills 30 min", som kjører på en eller flere av disse kartene: Radec Academy, Blood Gracht, Helghan Industries eller Tharsis Depot - 100 bodycount kills på kart hvor folk ofte står i klynger. Hvert kart varer bare i noen minutter, men du vil fort få med deg 100-120 poeng per kart om du fragger mye og er på vinnerlaget.

 

5. Nå er du klar til å sanke poeng i et ukristelig tempo. Vær klar over at denne strategien uten tvil kommer til å bli truffet hardt av en patch i overskuelig fremtid. Du vil også være hatobjekt for alle spillere med en annen bakgrunn enn deg selv. Der Team Fortress opererte med den sleipestes rett, vil folk fra CS-aktige miljø sutre ganske heftig når de med best rifle-aim ikke lenger topper statsen. Dette er visstnok helt uakseptabelt. Dette er nok hovedgrunnen til at Assault vil få en nerf, selv om det må legges til at Assault akkurat i dag er uproporsjonalt sterkere enn resten.

 

Her er et lite utdrag fra inboxen i min PS3-messages, mottatt fra helt tilfeldige folk jeg ikke kjenner: "FUCK YOU!", "noob", "man ur good xD" og "ur a dick". Skal legge til at det kom enda en beskjed like etterpå fra sistnevnte avsender: "lol, heat of battle sry" :D Dette er selvfølgelig bare på toppen av alt det verbale misbruket du må gå igjennom når de du herjer med har headset med mic...

 

 

Radec Academy er det vanligste kartet for 100k30min-games. Her er noen tips:

 

* Spawner du like ved den nedre utgangen når spillet starter, løper du sporenstreks ut til dit du har utsikt over til tilsvarende utgang for motstanderlaget. Sikt litt foran utgangen til motstanderen og skyt så raketten treffer i det du estimerer at folk vil begynne å strømme ut. Du må uansett skyte før spillere på ditt eget lag løper forbi deg og blokkerer prosjektilbanen. Vanlig uttelling: 1-4 kills.

 

* Med bodycount medal: 1 frag = 3 points. 1 suicide = -1 point. Selvmordsbombing lønner seg...

 

* Alltid hold et øye med kartet. På små maps vil du stort sett ha det meste av fi som røde prikker på kartet.

 

* Som Helghast kan du sanke utrolig med kills om laget ditt klarer å beleire ISAs spawn. I et slikt tilfelle vil det foregå heftige kamper i døra ved utgangen til spawn. Still deg noe bak frontkjemperne så du unngår eksplosjonene og begynn å spamme med m4 inn døra, i hodehøyde. Spar rakettene til kartet angir at ISA er i overtall og på vei ut døra. Skyt før du ser dem ansikt til ansikt. Raketter har en syk blast radius.

 

* Boost er konge. Bruk den ofte, men ikke sløs. Kommer du i en kinking situasjon, som f.eks: Du lader om rocket launcher i det to fi entrer rommet - fyr opp boost og spurt ut en dør, skyt så en rakett i dørkarmen og tell 6 poeng fra to fi som instinktivt fulgte etter en flyktende noob.

 

* Sikt alltid i bakken nær fienden.

 

For de som spiller andre moduser enn bodycount, er Assault overpowered til følgende:

 

- Assassination: ekstra hp og superfart gjør at du enkelt kan suse igjennom enemy lines og plante en rakett i klynga hvor target gjemmer seg. Sørg for å følge opp med en rask granat på target før du blir drept, så han ikke kan gjenopplives.

 

- Find and Retrieve: taktikk som overnevnte, minus eksplosivene.

 

Selv spiller jeg bare Assault på små baner. Scout er overlegent på Pyrrhus og Corinth Crossing, mens Tactician er den klassen som gjerne avgjør hvem som vinner på større baner.

 

Noen raske tips her:

 

Som Scout på Corinth kan du fra ytterkantene av nest øverste platå se rett ned på utgangen til fiendens spawn. Her kan du plukke og plukke helt til de lærer og begynner å bruke bakveien, hvorpå du flytter deg enda lenger ut på trappen hvor du har fri sikt til bakveien ;) Du står rimelig utsatt til, så regn med å bli knertet innimellom.

 

Dersom noen har bestemt seg for å gjøre livet surt for deg må du bare skifte posisjon. Bruk Spot and Mark omtrent hver gang den er klar. Ikke bare setter du folk på kartet til laget ditt, det er også my enklere å følge de du sikter på samt følge deres bevegelser selv når de er utenfor synet. Mange ganger vil du se et mark som faretruende nærmer seg din posisjon nedenfra. Legg igjen en granat, flytt deg noen meter og le høyt.

 

Er du taktisk lur og skilled med rifle, er du som Tactician uunværlig for laget ditt på store kart. Aldri legg ut to spawnpoints i en klynge - prøv å få ordnet det slik at laget ditt har flere innfallsvinkler til et oppdrag. Som Tactician er det utmerket å være Squad Leader. Skal laget ditt f.eks bombe den ene plassen i Salamun Market, sørger du for at det ligger en spawngranat på en side, mens du selv oppholder deg på en annen side, uten at du er i stor fare for å dø. Består laget ditt av talentløse døgenikter, er det best å legge spawngranaten rett ved siden av bombestedet og la det hele bli en salig smørje. Husk at folk som spawner på dine granater starter i motsatt retning av din da du kastet den, så sørg for at folk ikke spawner med trynet mot veggen.

 

Beklager igjen, peace out!

Lenke til kommentar

Bra innlegg, tasjlbaill. Gode taktikker og gode tips. Noen vil sikkert kalle det for n00btaktikker, men det er folk som ikke greier å tilpasse seg. Assault er ikke "broken", men revolveren er nok kanskje for sterk, ja. Ikke sammenlignet med hovedvåpnene, men sammenlignet med den andre pistolen.

 

For øyeblikket ser jeg ikke mye attraktivt med å spille taktiker, i og med at sentrybotsene nesten aldri skaffer deg poeng og spawnpunktene heller ikke gir deg poeng. Greit nok, taktiker er en teamplayer, men det er litt teit når man hjelper alle rakettspammerne på laget til en bonus til den allerede enorme poengsummen de har mens man selv sitter med noen få kills fordi man har løpt rundt og laget gode spawnpunkter.

Lenke til kommentar

Skal vel legges til at jeg beskriver metoden for raskest å sanke poeng, med mindre man har ekstreme ferdigheter med noen av badgene.

 

Når det gjelder flygedyret til Tacticians er dens fremste egenskap at den setter fi på kartet, ikke at den sanker poeng. Den avleder også ild fra Egineerene sine sentry guns, samt fungerer som et voldsomt irritasjonsmoment for fi i åpent terreng. Poeng som Tactician får man gjennom old school FPS skills.

 

Kurt, gå inn på My Statistics inne på Warzone i spillet, så kan du se hva du trenger for de forskjellige medaljene.

Lenke til kommentar
Skal vel legges til at jeg beskriver metoden for raskest å sanke poeng, med mindre man har ekstreme ferdigheter med noen av badgene.

 

Når det gjelder flygedyret til Tacticians er dens fremste egenskap at den setter fi på kartet, ikke at den sanker poeng. Den avleder også ild fra Egineerene sine sentry guns, samt fungerer som et voldsomt irritasjonsmoment for fi i åpent terreng. Poeng som Tactician får man gjennom old school FPS skills.

Old school FPS skills er jo ikke det taktikeren er ment for. Han skal være taktiker.

Lenke til kommentar

På bloggen her skriver at Spike’s GameTrailers TV kommer 12:30 am this evening (late Thursday/early Friday)

Når er dette i norsk tid ca? Er nok nye kart som kommer siden han snakker om at nå vet sikkert alle hvor man skal sette op sentry bot på de og de kartene og hvor bra shotgunen er på radec akademi. Lurer også på om de legger til noen fler ranks? Hva tror dere?

 

blog: http://blog.us.playstation.com/2009/04/09/...killzone-2-dlc/

 

Har jo vært mange rykter om coop men jeg tviler egentlig litt på det, må jo gjøre om hele spillet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...