Gå til innhold

ArmA II: Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Nå som en ny pc snart ankommer sitter jeg og vurderer dette spillet og Battlefield Bad Company 2. Har klart og tydelig forstått at de er helt forskjellige spill, og jeg ser at Arma2 på mange måter appelerer til meg. Men det som er viktig er hvordan er det å spille Arma 2 Online? Er det godt teamplay? Får man utnyttet alle av spillets mekanismer?

 

Det kan bare du svare på.

 

For min del så er det spill sammen med venner som gir meg mest utbytte.

Tilfeldig online spilling gir nok ikke nødvendigvis så mye.

 

Sammen med en "kjent" gjeng kan man også påvirke hva og hvordan man skal spille.

Victrix og NoPryl kjører jo sine greier, ikke nødvendigvis de samme, men så lenge man kjenner folk der så kan man få en spill type som man faktisk liker.

 

Ved å involvere seg med en fast gjeng, norsk eller utenlandsk, så vil jeg tro at du vil få utrolig mye ut av ArmA2.

 

Dette er helt sikkert likt for BF. Så kjøp begge du, så kan du velge selv.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vopsound2.3 CA/CO/OA :)

 

BC2 og Amra2 er helt forskjellige spill ja, BC2 er mer linjært og i kjent stil BF. Fin avkobling til Amra2. Kjøper du forresten A2 så vil jeg tipse deg om å kjøpe Combined Operations pakken som også inneholder Operation Arrowhead - Og.. kjøp det utenfor steam om du kan.

 

Btw Arma2 på TV2 har nå support for Ts3 - speak.battle.no

Endret av Cri
Lenke til kommentar

Fatter ikke hvorfor norske butikker sliter så ekstremt med å få tak i dette spillet? Når Operation Flashpoint kom var det i alle butikker, men så snart ArmA serien kom ble det helt umulig å få tak i det.

 

Svaret er enkelt: Én av de seriene hadde en stor, kjent utgiver og distributør.

 

Men selvsagt, det at man veit hvorfor, gjør det ikke mindre irriterende. :roll:

Lenke til kommentar

De startet egen butikk :) Kjøper man her så

 

This online shop is operated by IDEA Games, an association of independent game developers. Our aim is to promote titles developed by our member studios: Bohemia Interactive, Black Element Software and Altar Games.

 

By buying game on this shop you are directly supporting your favourite developers[/Quote]

 

http://www.sprocketidea.com

 

 

Mulig det er samleren i meg som forteller meg det er bedre å ha selve dvd'en i hånden og i hylla. Men ja.. det var vel distrubutøren som virkelig ødela for dem ? Jeg mener den nye Operation Flashpoint: Dragon Rising var vel ikke laget av BIS... btw det spillet var ett bomkjøp, har spillt det ca 3 timer før det havnet i hylla og der har det stått siden selv om det var bare å tusle ned å hente det på Elkjøp

 

 

NY PR info i tråden :) Må si - Panther CLV - TES variant ser veldig tøff ut :) og IED løsningen dems.. kan bli veldig gøy å leke med, lurer på om den kan trigges med en mobil telefon.

Endret av Cri
Lenke til kommentar

Tja, slikt veit jo vi ingenting om da.

Siden det ikke står i beta patchene alle tweaks som blir gjort på kjernen.

Det var vel dwarden som nevnte det at de bare legger ut info om store endringer og/eller ny¨funksjonalitet i beta'n.

Alt som bare blir tuklet litt med blir ikke nevnt.

 

Jeg ville også tro at den siste beta'n er nærme patchen, det sier seg vel egentlig litt selv. Hvis de ikke finner store feil i beta'n.

 

Men nå er det under en uke til.

Lenke til kommentar

Men patch blir nok å komme før lanseringen av neste DLC. Det var jeg selv som spurte på det offisielle forumet, og det var en av utviklerne selv som kom med svaret. Det er nettopp dette som er så flott med BIS. Masse support fra utviklerne selv, både på forumet og i form av patcher, selv lenge etter at spillet var lansert.

Lenke til kommentar

Etter mye knot frem og tilbake så fikk i alle fall til å gjøre en ekte CO server, dvs med både Chernarus og Takistan på samm. Hadde problemer med at serveren hang seg.. Men måtte en BetaPatch til for å fikse det. Regner med dette også blir fikset i den kommende patchen :)

 

 

Btw.. har dere sett nyeste videoene fra Project Reality og lydene de har lagt på Scimitar og Warrior? Mektig imponert, de høres så godt som helt ekte ut. Kult at de også har fått med seg BIS på "Recording Trip" :) PR gjengen står virkelig på for å få dette til å bli den ultimate PvP modden.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...