Gå til innhold

NFS Undercover.......Hva syntes du?


Anbefalte innlegg

Jeg skaffet meg det nye NFS Undercover i går og har lyst til å vite hva folk syntes om det.

Jeg personlig syntes spille sugde av flere grunner:

 

1. NFS har alltid ligget et skritt foran alle andre i måten bilen "føles" på veien, men med det nye spille syntes jeg de har tatt et laaaangt skritt tilbake. Den kjennes alt for lett i lave hastigheter mens når bilen er i fart mister man styringen helt. Det er vell nesten så urealistiskt som det kan bli. (Har sett folk på forumet til EA som har sakt akuratt det samme)

 

2. Grafikken har også vært den beste innen spillverdnen (utenom carbon) men når jeg nå setter alt på high maks oppløsning + masse annet dritt. Så kan grafikken sammenliknes med HP 2. Itilegg krever spillet omtrent like mye som crysis.

 

3. Selv om jeg kun har spillt spillet i et par timer har jeg funnet en haug med bugs. Biler som kjører mellom murer, urealistisk biler men kjører mot o.s.v. Det som irriterer meg mest er bilene man kjører mot. Hvis man er god til å kjøre så kjører de plutserlig dobbelt så fort, å de tar deg lett igjen der de ønsker. Kan nevne et eksempel: Jeg kjører løp med en haug med andre, plutserlig kommer det en bil i drit fart å kjører inn i en motgående bil. Ca. 20 sekunder seinere leder og vinner han hele driten.

 

4. Bilene og stylingen har også godt litt tilbake, bilene er mye mindre detaljerte og det er ferre biler, stylingen har EA rett og slett git f@£.. i, man finner 4 bodykit, 5 eksosrør, et par panser og noen få hjul. Lakken ser heller ikke bra ut, man får aldri klare farger eller de fargene man vill ha.

 

5. Menyen er gjort mye om siden sist, man bruker helt forskjellige knapper til forskjellige ting om man har gjømt bort alle fungsjonene man bruker slik at det tar deg en halv time å navigere gjennom den. Når man skal style eller trimme bilen så bruker man også helt andre knapper enn det man gjorde før, noe som ødelegger spill opplevelsen.

 

6. Den siste tingen jeg vil påpeke er vanneskeligheten, jeg er ikke helt sikker på om jeg bare har oversett noe i spillet eller hva det er men, jeg kjører rundt i en nissan silvia s15 mens de andre kjører rundt i toyota supra, lamborghini, auston martin, bmw m6 og mange andre superbiler.

 

Alt dette gjør det nye NFS det dårligste så langt, most wanted er garantert den beste, carbon var en liten skuffelse, pro street ble en enda større skuffelse å dette må vel nesten beskrives som noe verre enn en skuffelse.

Det hjelper heller ikke at historien tar mye av tiden og at man har lite oversikt over penger o.l.

 

Spillet får 2/10 av meg. :-(

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Lyden er kjempe bra, grafikken er vakker. Problemet er at uansett hva slags pc man har, så kommer det til og lagge. Mange andre som også klager over det, men av en eller anna grunn så slapp jeg laggen når jeg skrudde alt på high og tok low quality på lyden. Nå kjører det rimelig pent uten noen spesiell lagg som ødlegger.

 

Følte også det samme som dere på starten om spillet, men har nå spilt det en god stund og spillet har faktisk vokst på meg. Syntes det er et av de bedre, er utrolig mange biler og velge mellom når det kommer til stykke. Selv koste jeg meg med lista på american cars, ble til slutt en Caddilac cts ;)

 

En av de aller beste racene jeg har kommet til nå, er de hvor man racer på en 5 felts motorvei i 140mph. Det er drøyt morsomt, anbefales ikke og ha en gammal camaro når man kjører der;P

Lenke til kommentar

Dette er et litt bedre Most Wanted. Jeg synes de gjorde noe riktig med Pro Street jeg, et spill der man kunne ta på seg rollen som et tuningfirma og kjøre show og "gatebiltreff" frista mer enn å kjøre fra sure Tauruser med dumme amerikanske filmsekvenser. Nå var riktignok Prostreet temmelig svakt forsøk.

 

Virker som dette ikke er helt ferdig, det hakker(utrolig slitsomt) og lyden går opp og ned i hytt og pine. Dynamisk lyd er viktig, men fra muselyd et motorvrææææl i tunnel er plagsomt.

+ bra utvalg av biler

+ fine menyer

+ du kan gi bilene overdose med plastikk

 

- resten

Terningkast 5 på en rollespillterning:)

 

Har kun hørt negative ting om spillet, både fra forumkommentarer og anmeldelser. Dessuten er det EA, så jeg hadde ikke tatt i spillet med ei pølseklype engang (DRM, Securom etc.)

 

Tror nok de skal få jobben med å redde NFS serien gitt, pila peker ganske mye nedover...

 

 

Hva er det det Drm og Securom greiene? Kort fortalt om du kan?

Lenke til kommentar

Må si meg uenig med mange biler, det er ikke flere biler enn på de fåregående spillene, men her får man kjøre flere av dem. En ting til som jeg må legge til er at spillet er utrolig kort. Fikk det på torsdag og har spilt 2 timer dagen og i dag var jeg ferdig med karieren. Så tilsammen gir spillet deg 8 timer med spilling, noe som er veldig lite. Gjennomsnittet skal vist ligge på 40 timer, så EA har en lang vei å gå til å lage et spill som varer like lenge som konkurentene.

De har også gått vekk fra å kjøre løp til at du må knuse andre biler, noe som kunn er morsomt en 2-3 ganger.

Det er også veldig kjipt at karrieren slutter med at du fikk hindra en japse med å sende en liten "game boy" liknende ting ut av landet. Syntes de kunne funnet på noe bedre enn det. :-(

 

Endret av Snorre
Moderatornotis: Spoiler i innlegget (avslører slutten på historien)
Lenke til kommentar

Musikken suger for det meste, har hørt 2 sanger jeg syntes var ok. Resten var bare skvip/dritt.

 

PS: Har sett mange som har glaget over hakking/lagging, jeg har AMD 2x3.150 (clocket), evga geforce 8800gt Super clocked, 4gb ram (2x 1024 1x 2048), ganske normale hardisker og 700w med strøm. Funker med alt på max/high 1280x1024 og 6xaa, uten spor av lagging.

Endret av -maXter-
Lenke til kommentar

Et innlegg som inneholdt en spoiler er blitt redigert. En spoiler er avslørende informasjon om historien i et spill, en film, en bok osv. For de som ikke har begynt eller er ferdige med historiemodusen i spillet er det veldig dumt å få vite slutten. Ikke at det er like farlig som å få vite slutten på en bok man har ventet på i et år, men alikevel surt. Dersom man absolutt må poste spoilers bør disse postes i spoiler-tags.

 

Spoilertags lager man like enkelt som man lager quote-tags. Oppskriften følger under:

 

Under følger en spoiler
[spoiler ]Dette er en spoiler som avslører en viktig hendelse i slutten av en historie[/spoiler ]

På grunn av en bugg blir spoiler-tagsene omgjort til php-kode når innlegget mitt postes. Så viser tagsene med mellomrom mellom "r" og "]". Det skal det selvsagt ikke være.

 

Det vil se slik ut i det ferdige innlegget:

 

Under følger en spoiler:

 

Dette er en spoiler som avslører en viktig hendelse i slutten av en historie

 

 

Denne funksjonen er meget fin å bruke for å tydelig å markere eventuelle spoilere. For å se spoileren må man aktivt trykke på spoiler-tagen. Så vennligst bruk denne funksjonen i fremtiden.

 

Snorre :)

Endret av Snorre
Lenke til kommentar
Jeg kjører løp med en haug med andre, plutserlig kommer det en bil i drit fart å kjører inn i en motgående bil. Ca. 20 sekunder seinere leder og vinner han hele driten.

 

Har ikke spilt det selv, men husker ennå med gru når jeg spilte en mot en mot AIen i Burnout 3. AIen kræsjet, og jeg så bilen hans bli sprengt til helvete. Resultatet ble at jeg ledet med ti sekunder og mistet førsteplassen samtidig... :)

 

SSX Tricky hadde også et klassiskt øyeblikk. Siste hopp, og jeg kræsjet med AIen i luften. Jeg rullet over mållinjen på innsiden av porten, han rullet over mållinjen på utsiden. Jeg vant. Hadde han rullet forbi på innsiden hadde han vunnet... :p

Endret av thecrow77
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...