Gå til innhold

Noen som har vært selger i Sector Alarm?


Windoge

Anbefalte innlegg

Snakket litt med Sector Alarm om å få jobbe ettermiddag/kveld når det måtte passe meg, men fortjenesten er basert på 100% provisjon, noe som vil si at jeg fort kan gå hjem flere kvelder uten å ha tjent en eneste krone.

 

Når jeg snakker med "toppene" i selskapet skal det være veldig lett å tjene penger på dette, men når ting høres for godt ut til å være sant, så er det ofte det.

 

Noen som har erfaring med salgsjobb i dette selskapet?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kjenner en som jobbet for eit anna selskap som solgte alarmer. Han slutta nesten med ein gang då det viste seg at informasjonen han fekk frå ledelsen ikkje stemmte overens med det dei andre kollegaene sa.

 

Problemet var provisjons lønna og det faktum at han ikkje kunne velge kunder sjølv. Han fekk ei rute han måtte gå. Så istaden for å oppsøke folk som har bruk for alarm så måtte han "lure" gammle damer til å kjøpe produktet for å få lønn.

 

Dessverre så er det slik at det er veldig få personer som faktisk treng alarm. Dei fleste privatpersonar har som einaste fordel at dei får litt billigare forsikring og kan sette opp eit klistermerke på døra. Med mindre du bor rett ved sidan av vaktselskapet sitt hovedkontor så rekk dei ikkje å komme til huset ditt før det er tømt for verdisaker likevell.

 

Det værste er brannalarm delen som dei bruker som argumentasjon for at eldre og småbarnsfamiler "må" ha alarm. Dessverre så har dei færraste direktevarsling til brannvesenet p.g.a kostnaden ved falsk alarm. Skal ein person frå vaktselskapet kjøyre (uten å bryte fartsgrensa) til huset ditt for å kontrollere om det faktisk er brann der før dei ringer brannvesenet så kjem brannvesenet så seint at dei ikkje kan redde huset ditt likevell.

Som sikkerheit mot brann treng du berre ein røykvarslar som varslar dei som er i huset om brann slik at du kjem deg ut. At alarmen også går hos vaktselskapet hjelper ikkje deg med å komme deg ut i live.

 

Er betre å ta ein jobb der du får timebetaling istaden for å ha ein selgarjobb der du lever av og selge folk falsk tryggheit.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
  • 1 måned senere...
Kan noen fortelle litt om jobben som SIKKERHETSKONSULENT i sector Alarm om lønn osv,

 

Er ikke sikkerhetskonsulent er finere ord for dørselger? Vet at Sector Alarm lønner selgerne sine etter hvor mye de selger, dvs at du kan risikere å ikke tjene noe som helst enkelte dager.

 

Okey boys som lurer litt på hvordan det er å være en sikkerhetskonsulent i Sector Alarm As. Jeg har jobbet her nå i ca. 2 måneder som deltidsansatt ved skole og det er sykt sykt morsomt.

 

Jeg jobber 12 ganger i måneden dvs. 3 ganger i uken og har ca. 1-2 salg daglig noe som er en lønn på mellom 18 000 og 25 000 i måneden. Det er 1 500 kroner per salg.

 

Så hvis du er keen på en jobb som er morsomt, ungt miljø, letttjente penger om du er flink til salg er dette jobbe for deg.

Lenke til kommentar
  • 8 måneder senere...

Nå har jeg jobbet i Sector i over 1 år, så kan gjerne dele det jeg mener.

 

Jeg har aldri jobbet med salg tidligere, men fikk en sjanse til å prøve noe nytt og tenkte "shit au, har jo ingenting og tape. isåffall er jeg en erfaring rikere!"

Startet og jobbe i sommerferien hver dag, og deretter deltid mens jeg gikk på skole.

 

Jeg har aldri hatt en bedre jobb i hele mitt liv, man tjener gode penger men det viktigste er at man også trives!

Det gjør jeg også, har en bra sjef og gode kollegaer, det er mye av det som gjør at man vil bli!

 

For noen faller ting rett i hendene deres og det går unna, men ingenting er lett her i verden.

For å tjene godepenger må man også stå på, og gjør du det så vil det også gå bra her som alle andre steder!

 

Som deltid, jobber jeg 3 dager i uken og tjener mer enn hva pappa gjør i mnd.. men, du må selvfølgelig stå på litt selv også! :)

 

+ Bra miljø i avdelingen og selskapet sammen med sjef og kollegaer, turer og kickoff, gode penger selvfølgelig, og ikke minst DU LÆRER UTROLIG MYE!

 

 

Anbefalder alle som har muligheten til og søke for å så komme på intervju for å prøve hvordan det er, du er bare en erfaring rikere! :)

 

 

Litt rotete skrevet, men tror folk skjønner hva jeg vil fram til.

 

Så trådstarter, det er sant :) Og håper du fikk noe ut av det jeg skrev!

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...
  • 3 måneder senere...
  • 2 måneder senere...

I sverige er dette en av de jobbene folk skyr som pesten, til tross for at det er stor arbeidsledighet, og med god grunn. Man tjener veldig lite penger uten gode resultater, og produktet er både dyrt, og for 99% av oss, helt unødvendig. Det er fryktelig vanskelig å finne kunder som ikke er 100% mot å kjøpe det, enda vanskeligere å overbevise de få som ikke er helt mot det å faktisk bli intreserte.

 

Men om du er skrekkelig god på å overtale folk til å kjøpe ting du ikke har et personlig interesse av, så kanskje det funker.

Lenke til kommentar

Såpass :tease:

Sjefen var ihvertfall veldig koselig og kul. Og siden jeg bare trenger ett salg per dag for å få lik / mer lønn enn de på Kiwi, så tror jeg at jeg tar sjangsen.

 

EDIT: ..Om jeg får jobben da. :new_woot:

 

Men er det ikkje eit tankekors at du får så godt betalt for så få salg?

Eg er klar over at dette er produkt som har ein forholdsvis høg verdi, men dersom dette var eit produkt som var svært lett å selge så ville vell inntjeninga som du får per salg vært mykje lavare?

 

Du vil nok uansett oppleve å ha dårlige veker der du får solgt lite, så det er svært relevant å sjå på kva du tjener når du ikkje klarer å selge produktet på nokre dager.

Lenke til kommentar

Denne jobben har ikke akkurat fristet så mye i ettertid. Jeg undres over at stillingen som salgskonsulent i Sector Alarm hele tiden legges ut på nytt i Tromsø. Når annonsen går ut popper den som regel frem igjen etter svært kort tid.

 

De har ringt meg et par ganger og lurt på om jeg vil ha den stillingen i Tromsø, så tydelig at de sliter med å finne noen som vil ha den.

Lenke til kommentar

Denne jobben har ikke akkurat fristet så mye i ettertid. Jeg undres over at stillingen som salgskonsulent i Sector Alarm hele tiden legges ut på nytt i Tromsø. Når annonsen går ut popper den som regel frem igjen etter svært kort tid.

 

De har ringt meg et par ganger og lurt på om jeg vil ha den stillingen i Tromsø, så tydelig at de sliter med å finne noen som vil ha den.

 

Det er ganske ille når det er så lett å få seg jobb i Tromsø by. Har inntrykk av at det er generelt vanskelig å få seg jobb her.

 

Når jeg snakket med hun som rekrutterer folk til denne stillingen for flere år siden virket det såre enkelt å få jobben. Jeg ble invitert til intervju etter en kort telefonsamtale, og jeg leverte ikke engang inn søknad på jobben. Det fristet så lite at jeg aldri møtte opp, men ble purret mye på i ettertid.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...