Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

«Pen søker trygg. Hvordan kvinner undertrykker menn».


Anbefalte innlegg

Preben Z. Møller har skrevet boken «Pen søker trygg. Hvordan kvinner undertrykker menn».

I boken hevder han at kvinner som er født i kvinnefrigjøringens gullalder undertrykker menn, og at kvinnene velger partner som kan sikre dem materielt.

 

Kvinnene blir dermed likestillingens vinnere, mens de unge mennene sitter igjen med svarteper, hevder Møller

 

http://www.aftenposten.no/meninger/kronikk...icle2049659.ece

 

 

 

"Frekkhetens nådegave!

99,99999 % av norges mannlige befolkning har ALDRI voldtatt og ALDRI drept en kvinne. Vi skal ha oss frabedt fra å bli fremstilt som notoriske ovegripere av ekstremister som deg!

 

Hvis feminister GIDDER å lese kriminalstatistikk fra Kripos vil de se at det faktisk er flest menn som blir drept og utsatt for vold - men det spiller jo ingen rolle - ikke sant? De er jo bare menn og har fortjent såpass...

 

Og en hær av feministiske fuskeforskere med statlig støtte jukser med tall og statistikk for å fremme sin sak; med det mål å sett kvinner på en politisk og juridisk pidestall. De har forresten lykkes så langt."

 

 

"Både kvinner og menn rammes av skjevheter i samfunnet. Forskjellen er at når kvinnen påpeker skjevheter så blir hun tatt på allvor. Når mannen påpeker skjevheter blir han latterliggjort.

 

Kjønnsdebatt i skandinavia foregår utelukkende på kvinners premisser når den bare tar for seg lønn og makt - variabler hvor kvinner scorer lavere enn menn. Ser vi på andre statistikker ser vi at bildet er langt mer nyansert. Menn utgjør 75% av alle selvmordere, 75% av alle rusmissbrukere og 85% av alle fanger. Vi lever kortere og på mange måter altså verre. Likevel tar kjønnsdebatten utelukkende for seg makt og lønn - variabler hvor kvinner scorer lavere enn menn og tilsynelatende er utsatt for diskriminering. Dette vil fortsette så lenge kvinnen er organisert i egenskap av sitt kjønn mens mannen ikke er det. Kjønnsdebatten må balanseres på samme måte som ellers i samfunnet - venstre må balanseres av høyre, og NHO må balanseres av LO. Inntil mannen organiserer seg på lik linje som kvinnen vil kjønnsdebatten fortsette å være det den er idag - en vaginamonolog."

 

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=R6OaRcsfnY4 han har ett par morsomme og gode poeng..

 

Hva mener dere ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Helt klart, vi må jobbe for fullstendig likestilling!

 

Siden kvinner nå, før dette med likestilling kom inn i bildet, har levd livet i sus og dus med eneste tre oppgaver:

 

1. Være på kjøkkenet, lage mat

2. Passe barn

3. Tilfredstille mannen når han kommer hjem fra jobb

 

så synest jeg at for at det skal blir fullstendig likestilling så skal vi menn få denne gaven og i like lang tid som vi har tatt vare på de(du får regne på det selv), så er vi "skulls" og likestillt

 

Så lenge hun slenger inn sex av og til(se #3) så er det ikke så ille med juling i ny og ne.

Lenke til kommentar

Det som er skrevet av trådstarter her er et så perfekt treff på spikerhodet at et slag med halv kraft er mer enn nok til å drive spikeren inn i treverket og ut på andre siden.

 

Så lenge vi menn godtar at ordet likestilling brukes vil vi kues og marginaliseres av kvinner uansett hvor vi befinner oss i samfunnet. Vi må konsekvent slutte å bruke det mannshatende ordet likestilling og konsekvent snakke om rettferdighet. Om vi menn krever rettferdighet vil debatten mellom kjønnene diskuteres på likefot, og ikke bare med mannen som en stor stygg overgriper, dranker og voldsmann.

Lenke til kommentar

dette minner meg om ett lite sitat jeg hørte en gang:

"hvis en mann går forbi ett vindu og ser en naken kvinne, er mannen en kikker

hvis en kvinne går forbi ett vindu og ser en mann kvinne, er mannen en blotter"

 

"likestilling" har jo endt opp med at kvinner får masse fordeler menn ikke har, f.eks er det helt greit med 100% kvinner i ett styre, men 100% menn er diskriminerende.

menn har værneplikt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...