Gå til innhold

Umulig å forwarde porter


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har nå prøvd å åpne porter i hele uka, men det er helt umulig. Jeg har laget meg en statisk IP adresse, og rutermodemet i bridge (Jeg har trådløst nettverk), og satt porten jeg vil skal forwardes til å forwardes til den statiske IP adressen min. Men NEIDA porten blir ikke forwarda til PCen min likevel! Er det noen som har et tips eller kan se hva jeg har gjort feil? Jeg skjønner fen ikke hva som er galt... Jeg har Thomson st546 Speedtouch rutermodem.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hæ? Det er da bare sunn fornuft at telenor legger en midlertidig sperring på trafikken din, viss de oppdager mistenkelige trafikkstrømer, eksempler på dette er store ormespredninger, spam, eller lignende. Dette er da fornuftig, så lenge de opplyser kunde på en god nok måte, og gjørt det enkelt å oppheve sperringen når viruset er fjernet. Ett ormeutrbudd kan ta knekken på nettverk i løpet av minutter, viss spredningsfaren er stor nok, og man ikke har handlingsplaner.

 

Når det gjelder portforwarding'en din, verifiser at ruteren din faktisk får en offentlig addresse av telenor-modemet. Jeg har selv opplevd at Telenor sine rutermodem er litt kranglete å få over i bridgemode i enkelte tilfeller.

Endret av bepe86
Lenke til kommentar

Siden du har satt modemet i bridge mode regner jeg med at du har en ekstra ruter med trådløs svitsj? Hva slags boks er dette, og har du verifisert at den virkelig får en offentlig IP-adresse?

 

Regner med at du er klar over at eventuelle port-forward-innstillinger på Speedtouch-boksen ikke har noen effekt så lenge modemet står i bridge-mode (ruter deaktivert). Du må gjøre alle slike innstillinger på den andre boksen din, som du sikkert har, men ikke har fortalt oss om.

Lenke til kommentar

Nei det er ikke umulig.!!!

Hadde samme problemet før da jeg skulle bruke RDP

Det er en feil med modemet slik at den ikke lagrer oppsettet i web grensesnittet!

 

Du må bruke for TELNET for å sette det opp!!!!!!! du finner en manual til det hvis du googler litt!!

 

Funket fint hos meg men nå har vi godt over til Ventelo så vi bruker ikke lenger det telenor modemet:)

Endret av ZIEVEN
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...