Gå til innhold

Den Offisielle Tatovering/Piercing/Etc.-Tråden (tm)


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-77do0b

Ja, Thurston er en av de gamle gutta jeg tenkte jeg kunne inkludere i tatoveringen. ;)

Stilmessig kunne jeg tenkt meg noe som denne fantastisk flotte tatoveringen her;

 

Beatles-sleeve

 

 

Virkelig flott indeed. Noe lignende tema jeg har tenkt for min Theodor Kittelsen inspirerte sleeve når jeg engang får råd til det. Tok dog mine første piercing i begge ørene i dag. Så er det bare å glede seg til jeg kan begynne å utvide om en stund.

Endret av Slettet-77do0b
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Eg kunne ikkje vært meir enig psilocybe. Han sa faktisk til meg at vanlige øredobber osv. ikkje var lov heller, men ALLE jentene på kjøkkenet har store øredobber mens eg går med ei lita kule eg må ha plaster over. Den kan visstnok dette ut OG det er dårligare hygiene påstår både vg1 kokken og vg2 kokken. Blir også vanskligare å få lærlingplass seier dei.

 

Syns dette berre er tull, eg holder smykket heilt reint og fint, henda vil alltid være dårligare hygienisk enn piercingsmykket mitt, ikkje skal eg kutte opp mat med smykket heller. For dei som held seg oppdatert og har lest om ho som vart NM mester i konditorfaget kjem herfra og gjekk samme skule som meg, ho måtte ut med ringen i leppa og tungepiercingen sin pga ho ikkje fekk læreplass pga dette. Galskap :thumbdown:

Lenke til kommentar

Vel, jeg jobber som kokk per i dag, og det at jeg har piercinger har ikke blitt tatt opp som et tema. Har jobbet i to restauranter og prøvejobbet i fire, og det ble ikke nevnt. Det ble tatt opp når jeg skulle ta et kjøttskjærerkurs via NAV, men der sa jeg egentlig det samme som jeg skrev over, og da var det visstnok greit.

 

"Dårligere hygiene" er en litt for enkel og lat begrunnelse å komme med.

Lenke til kommentar

Akkurat som en klokke vil all metall gjenstander tiltrekke bakterier, ingen leger i USA kan bruke klokke på jobb..

 

Om det er et slikt antall bakterier at det blir noe problem har jeg null peil på..

 

Virkelig? Det er i hvert fall et lame argument, ca alt på et storkjøkken er jo lagd av metall.

 

Man vasker vel strengt tatt ikke klokken like ofte som kjøkkenkniver heller forsåvet. Knivene burde jo også ikke være i altfor mye kontakt med menneskehud heller :)

Lenke til kommentar

Problemet med klokker, ringer, smykker og briller er at de ofte har groper hvor drit setter seg. Om en lege tar på en pasient (som nettopp har hostet basiller over hele seg selv), retter på brillene, vasker hendene og retter på brillene før han/hun tar på neste pasient, sprer basillene seg og folk kan potensielt dø. Dette kalles krysskontaminasjon på pent.

 

Det har ingenting med at metall tiltrekker seg bakterier.

Lenke til kommentar

Det er jo sant i dette, alt av klokker, smykker, ringer og briller blir jo skittent, men kun piercingen min han henger seg oppi. Han ber meg f.eks ikkje bruke linser istedenfor briller(eg bruker briller). Dei blir jo meir bakterier på enn piercingsmykket. Merkelig kar han kokken :thumbdown: Men trur eg skal prøve retainer og sjå om dette er meir godtatt. Visst ikkje skal han få begrunne seg godt om kvifor ikkje :thumbup:

Lenke til kommentar

Lurer på om det er noen som har opplevd lignende med Conch piercing i grotida.

 

Har hatt den 1 uke,gjorde relativt vond å ta,og traff en blodåre,så fikk et "blåmerke" rundt piercinga ganske fort,har blødd mer enn fra andre ørebrusk-piercinger jeg har tatt.

Øret er litt rødt,hovent,varmt og smerten er "pulserende" liksom:)

Også har jeg fått hoven lymfeknute (tror det heter det?:)bak øret.

 

Er det her normalt i tidlig grotid for en Conch...?

Lenke til kommentar

Hva er ca prisen på å stikke to milimeter i øreflippen? Jeg har 6mm i det ene øret og skal opp til 8mm denne uka. Utvidet da fra frisørhull så tenker at det ikke lønner seg å stikke 4mm også utvide til 8 på høyreflipp for da kan det se skjevt ut? Skal nok stoppe på 8 eller 10. Og hvilket studio bør jeg gå til? Husker ikke om Lucky 7 tar piercinger.

Endret av ZoDz
Lenke til kommentar

PinPoint er vel de som er best på piercing i Oslo.

 

 

Hva er ca prisen på å stikke to milimeter i øreflippen?

Avhenger av smykket du setter? Hvis ikke regner jeg med at det er standardsatsene som gjelder, henholdsvis 310 og 410 kroner.

På PP, vel og merke.

Takker og bukker. Får høre med de på pinpoint om hva som er best å stikke, 2mm eller 4mm. Vil t ørene skal se like ut når jeg har nådd 8-10mm.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...