Gå til innhold

Den Offisielle Tatovering/Piercing/Etc.-Tråden (tm)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hei, dama mi er ei søt lita blond jente. Og vi lurer da på om dere har noen råd til tatovering. Hu vil helst ha et dyr som kryper nedover ved hofta. Men har noen noe råd om hvilket dyr, eller noen bedre forslag. Skal være noe lite og søtt.

 

Takk på forskudd. Venter på svar fra Psilo :p

 

=-Evensen-=

7195955[/snapback]

 

Flatlus?

Lenke til kommentar
Hei, dama mi er ei søt lita blond jente. Og vi lurer da på om dere har noen råd til tatovering. Hu vil helst ha et dyr som kryper nedover ved hofta. Men har noen noe råd om hvilket dyr, eller noen bedre forslag. Skal være noe lite og søtt.

 

Takk på forskudd. Venter på svar fra Psilo :p

 

=-Evensen-=

7195955[/snapback]

 

Tja, jeg kunne gjerne svart, men så er jeg en smule elitistisk når det kommer til tatoveringer, og svaret er kanskje ikke det dere vil høre. :)

 

Men, tre greie råd. Hvis det er sånn standard trusekant-tatovering som alle tar for tiden, så vil det antageligvis koste mer enn en annen plassering. Såret og skorpen blir gnikket på av bukser og trusekanter, så det er nesten garantert at noe av fargen vil forsvinne, og tatoveringen må fikses på etter halvannen måned.

 

Og, tenkt stort. Det er få små og søte tatoveringer som forblir søte etterhvert som årene går. Standard dutteberte-tankegang virker å være at 3-5cm er det absolutte maksimum når det gjelder trusekant-tatoveringer, og det er begrenset hvor mye detaljer man kan skvise inn på det arealet.

 

Til sist, finn en dyktig tatovør. Ikke shopp rundt og ta den som er billigst, bare fordi det er billigst. Det finnes en haug med elendige tatovører i det ganske land (www.tattooharald.com er en), og en god tatovering er verdt å reise for.

Lenke til kommentar

Superpowers som er tilgjengelig for alle, for en tusenlapp eller to mer (antar jeg, har ikke snøring på hva Harald tar for en tatovering).

 

Det er egentlig mye av det jeg vil frem til med kritikken min, hvorfor få en elendig tatovering når så mye bedre er tilgjengelig? Om man betaler 5000kr mer, big deal. Tatoveringen skal man ha resten av livet, så om man lever 50 år til, så er det 30 øre per dag.. for å ha en tatovering du er stolt over, istedenfor en du skjemmes over.

Lenke til kommentar
Her skulle jeg også gjerne hørt en kommentar fra den stolte eier... :thumbup:

7196806[/snapback]

 

Man har jo webmasteren som kom innom forumet her, og ga oss så hatten passet. :)

7196837[/snapback]

 

hehe, synd ikke bildet av hans stolte verk er tilgjengelig lengre. Det sitter nok langt inne å kunne innrømme overfor seg selv at en mengde folk ikl han selv er grovt skamfert, og angrep er derfor det beste forsvar...

Lenke til kommentar

Hei hei folkens.

Vel jeg havnet i en litt merkelig og ubehagelig situasjon i går. En kompis av meg piercet leppen sin (midetn altså, ring) på lørdag. Så kom han og spurte meg i går om jeg hadde peiling på piercinger. Jeg har hatt 6 i løpet av min levetid, så jeg spurte bare hva det var...

 

Så kommer den fæle delen: Det hadde seg sånn at det piercing studioet ikke bare hadde puttet på den minste ringen de kunne finne, den var ikke kirurgisk stål en gang, den var enkelt og greit en stålring, lakkert svart, altså den størst nikkelbomben i verden. Denne ringen hadde altså da gitt han det værste utslettet jeg har sett på en munn noensinne (medregnet bilder og film) og ett dypt hakk ned i leppen.... :ohmy:

 

Så var det å få denne ut, så for å gjøre dette til en kort affere: Vi måtte klippe den av med tang (de hadde tydlig vis festet denne lepperingen med tang også når de tok den i.....), rense det med Corsodyl (noe de ikke hadde sagt han skulle bruke).... For meg virker denne piercingen som det største svineriet jeg noen gang har vært borti... Jeg tilbø meg å følge han ned dit i dag og prate med dem, men han gjorde det selv og det han fikk var tilbud om en ny en, samme sted... Men med en litt større ring med annen farge :nei:

 

Er det noen piercere her som kan forklare meg hva som er rett i denne situasjonen, jeg mener jo at han burde fått pengene igjen og at de folkene som tok den burde slutte med piercing butikken sin med det samme....

Lenke til kommentar

Hm, du bor i Bergen? Klikk, send en mail og forklar situasjonen. Det høres ikke ut som om dette er folk som bør drive på med piercing.

 

Men, nå er jeg fryktelig nyskjerrig. Det er år og dag siden jeg sist tok inn sorte smykker, så meg er det ikke. Jeg har vanskelig for å se at verken Leading light eller Witchy Bitchy skulle gjøre noe sånt, så.. hvem var dette?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...