Gå til innhold

Den Offisielle Tatovering/Piercing/Etc.-Tråden (tm)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

huff.. ekke lett detta med tatoveringer, gitt. Har lyst til å ta en tatovering, men jobber litt med å finne motiv, gitt. Også litt usikker på hvor jeg skal ta den hen. :S

 

Hvordan er det med huden på undesiden av underarmen? Jeg har nemlig tenkt til å trene en god del fremover, og er litt i tvil om det kommer til å strekkes mye ut der. Men, derimot, jeg har vel egentlig ganske røslige underarmer pr idag, og er litt i tvil om hvor mye jeg kommer til å vokse der, sett i muskelperspektiv, såklart.

 

Eneste andre stedet jeg har vurdert som "trygt" er på siden av leggen, for jeg tror ikke at leggmusklene mine blir så veldig mye større enn de er nå.

 

Noen som har noen innspill? evt forslag til andre steder? er skeptisk til tatoveringer i ansikt og på hendene, bare så det er sagt. :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Ehm, jo, å gå over en tatovering med vann, plukke på og la den bli infisert og guffen, er en grei måte å få fargen til å forsvinne. Huden blir derimot litt arrete, så det greieste er å tenke litt gjennom hva man tatoverer på seg før man går gjennom med det. Alternativt kan man feie over området med laser, men det koster flerfoldige skjorter per behandling, og man bruker gjerne det tidobbelte av hva tatoveringen i utgangspunktet kostet.

 

ATi-Radeon: sikkert. Hvis du syns det er en fin plassering, hvorfor spørre etter andres mening?

Lenke til kommentar

Med andre ord laser eneste utvei da.. Men hvis jeg skal tatovere noe annet over hvor begrenset vil det bli av den tribalen? Må jeg finne et motiv som dekker hele, og i samme farge som den gamle?

 

Er det feks mulig å legge en annen oppå forså å tatovere lys farge over den gamle i bakgrunnen?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...