Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hva ville du gjort? ble sparket av en jente


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg hadde nok først bedt henne pent om å slutte, slik at de andre på festen ser at du ønsker en fredelig slutt på sparkingen.

Om hun da hadde fortsatt ville jeg stirra henne i øya og sagt rolig "et spark til nå så kommer jeg til å ta fra deg øla di og heller den i håret ditt..." og venta spent på neste spark :)

Lenke til kommentar
Vold fra begge kjønn bør få samme konsekvenser.

men tror du ikke vold fra menn mot kvinner får verre konsekvenser for offeret enn motsatt? for en mann å slå med en knyttneve i hodet på en kvinne, blir som om en kvinne skal slå med et blyrør.

 

Selvfølgelig er det verre å slå hardere, men tror det menes at om jente slår med en viss mengde hardhet er det akkurat like ille som om en gutt slåt akkurat like hardt. Det er det ikke noe å si på.

 

Forøvrig trengs det vel neppe et blyrør for å gjøre det jevnt. Er ikke SÅ enorme forskjeller.

Lenke til kommentar
Er ikke SÅ enorme forskjeller.

 

You decide....

 

Vi er jo enige om at den svake parten her ikke fortjener et slag i trynet, selv om hun selv utfører et. Samme gjelder i samfunnet, mann som kvinne.

 

Jeg mener at de som slår må forvente å få noe i retur. Poenget mitt er at om menn aldri kan slå en kvinne, er det de som blir maktesløse. Ergo skal ikke kvinner slå menn, siden de da slår "nedover". Hvis de slår nedover kan ikke jeg se noe galt i at menn kan sette seg i samme posisjon som kvinnen som slo, dvs over motparten ift makt, og dermed slenge en lusing i retur.

 

Men for all del, du kan jo løse eventuelle voldsproblemer med kvinner ved hjelp av snakketøyet ditt, så kan jeg løse det på MIN måte - uten at det betyr at enhver kvinne som klasker meg på kinnet skal bli slått helseløse (et klask i retur må de kanskje tåle).

Lenke til kommentar
Skjønner ikke problemet, er jo null problemer å "ta" en kvinne verbalt da!

 

Bruker du vold mot en dame taper du mer ansikt enn du aner!

Da er det noe alvorlig galt med normene i samfunnet.

 

Vell, mulig det er det. Men er du litt lur forholder du deg til de normene. Og bruker i stedet en av de mange andre metodene for å ta en person!:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...