Gå til innhold

Spore og Red Alert 3 vs. piratkopiering


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Piratkopiering løser problemet med antall installasjoner.

Implementeringen til EA her er helt idiotisk, å begrense antall installasjoner med den begrunnelse i at man ikke innstallerer et spill flere ganger er jo idiotisk. Vi har defakto gått over til en "leie" men ikke "eie" av et spill.

 

Kjøp spillet, last ned Crack. Du vil fortsatt være lovlydig men kan spille når du har lyst.

Lenke til kommentar
Om du presterer å bruke opp alle aktiveringene er det lett å få nye. Jeg har aldri skjønt problemet.

Har du noen garanti om at dette fungerer om 10-15 år? Gode spill er noe det kan være artig å hente frem igjen etter noen år, og da er det surt dersom produsenten ikke lengre tilbyr nye aktiveringer!

Endret av krislarsen
Lenke til kommentar

Funker jo fantastisk hele opplegget, får ikke til å spille C&C3 lengre, takket være "Could not write license data. Kjøpte det via EA downloader, som også er noe fantastisk dritt.

SecuROM er jo heller ikke noe jeg er særlig intressert i å ha på systemet mitt.

 

Ønsker ikke å være avhengig av internett for å spille, vil ikke ha skjulte programmer inn på systemet, og er ikke intressert i å ha kontakt med ea's support heller.

 

SummaSummarum, så ser jeg det som en bedre løsning å kjøpe spillet, sette det i hylla og kun bruke aktiveringskoden på en..annen versjon av spillet..

Lenke til kommentar
Om du presterer å bruke opp alle aktiveringene er det lett å få nye. Jeg har aldri skjønt problemet.

 

Du skjønner ikke hvorfor det er et problem å spørre EA om å få spille et spill du allerede har kjøpt? Deg om det, men jeg synes denne praksisen er så utrolig latterlig at jeg kommer ikke til å kjøpe spill med en slik beskyttelse.

Lenke til kommentar
SecuROM is a CD/DVD copy protection product, most often used for computer games running under Microsoft Windows, developed by Sony DADC. SecuROM aims to resist home media duplication devices, professional duplicators, and reverse engineering attempts. The newest versions (v4 and up) prevent 1:1 CD-R copies from being made. Certain programs can circumvent its protection.The use of SecuROM is highly controversial because certain aspects of the protection are similar to functions of malware, and users are not always informed when SecuROM is included with a product. [1] A class action suit has been filed against Electronic Arts for this very issue.[2]

 

Resten av det finner du her - SecuRom

Lenke til kommentar

Det bør dog nevnes at Securorom finnes i forskjellige utgaver.

Noen som EA sin type er veldig invasive, mens for eksempel F3 utgaven kun sjekker at du har orginalen av spillet (mener jeg).

 

Desverre så vil alle spill som bruker Securom legge inn dette rootkittet og det er faktisk mange som nå spør seg om faktisk Securom raporterer om annet bruk enn spillet (dvs torrents, andre spill som er innstallert på maskinen etc).

Lenke til kommentar

Egen tråd angående securom her: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=972352&hl=

Med både beviste og ubeviste påstander om lovlighet og grad av tvilsom oppførsel på programmets vegne.

 

Kort sagt, i forhold til hva trådstarter spør etter.

 

Det eneste EA oppnår med å legge ved en så agresiv versjon av securom, er at flere henter ned spillet via piratskipet.

Det som er litt "gøy", er at EA kommer til å skylde på piratene for tap av salg, og ikke ta innover seg selv at det er de som har bæsja på leggen.

 

CDrom skjekk er greit nok, all behov for sjekk over internet er etter min mening å gå for langt.

 

Er noen som spekulerer i om det er for å hindre videresalgt av brukte spill. Og at det bare er et tidsspørsmål før det kommer det samme til konsolene.

Lenke til kommentar

Det som også er litt spesielt er at EA nå kan sannsynligvis stenge deg ute fra å spille dine lovlige spill :

 

Well, its actually going to be a bit nastier for those who get banned.

 

Your forum account will be directly tied to your Master EA Account, so if we ban you on the forums, you would be banned from the game as well since the login process is the same. And you'd actually be banned from your other EA games as well since its all tied to your account. So if you have SPORE and Red Alert 3 and you get yourself banned on our forums or in-game, well, your SPORE account would be banned to. It's all one in the same, so I strongly reccommend people play nice and act mature.

 

All in all, we expect people to come on here and abide by our ToS. We hate banning people, it makes our lives a lot tougher, but its what we have to do.

 

Those banned will stay banned, but like most other internet services, its not that hard to create a new fake e-mail account. However, its a lot harder to get a new serial key =)

 

Avatars should be back within 2 weeks of the launch.

 

-APOC

 

Kilde

Lenke til kommentar

Må faktiskt inrømme at jeg har lastet ned og spilt red alert 3 nå, pirat ja... funker knall, så kopi beskyttelsen fungerer dårlig. Dette skaper bare bry for lovlige kunder.

 

Jeg skal kjøpe spillet, har bare ikke klart å fjotta meg til butikken ennå... må jo online... Kan man ikke kjøpe det online?

Lenke til kommentar
Nå har EA gått tilbake på den Malvado, men man kan lure på når de prøver å snike det inn igjen. Og om det hadde blitt realitet om ikke en mod forsnakket seg og folk raste på webforum og blogs.

 

Stemmer det, men det tok altså 13 dager fra det ble postet til artikkelen i kotakou presset såpass mye på EA at de gikk tilbake på det de sa. Om ingen hadde reagert så er det sannsynlig at ban på forumet = utestengelse på spillet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...