Gå til innhold

Nettleser for System9?


Anbefalte innlegg

Har en gammel men fortsatt funksjonell iBook (G3, 384GB RAM) som et familiemedlem ønsker å bruke. Grei nok til bruksområdet. Maskinen har både System 9.x og OSX 1.1. Men jeg har en Office-pakke for System 9, og ser derfor for meg å kjøre på det systemet.

 

Det svakeste leddet i kjeden er nettleseren. Maskinen har en Internet Explorer 5.x for Mac. Den har åpenbare problemet med å tegne opp nyere websider riktig. Så spørsmålet er: Finnes det et bedre alternativ som kjører på G3 og System 9? Eller må vi leve med IE 5?

 

Hva blir mulighetene hvis vi kjører OSX 1.1? Hva da med Office-pakke?

 

Geir :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

tror det kan lønne seg og kjøre osx 1.1 og gleme officepakken, det begynner og bli lite programmer som støtter mac osx 1.1, og det er enda mindre som støtter system 9... så det beste er nok og kjøre mac os x 1.1 og oppdatere maskinen, og bruke denne til mail, og surfing, evt finne noen andre skrive programmer som støtter osx 1.1.

Lenke til kommentar

Takk for svar.

 

Problemet er at maskinen har såpass lite RAM. Og selv om maskinen er grei nok, blir det kanskje ikke noen god butikk om vi må kjøpe nytt OS og programvare. Da kan det fort bli like billig å kjøpe en ny liten Windows-bærbar. Der har vi nemlig nok av programvarelisenser å ta av. På den anne side kan man vel kanskje kjøre OpenOffice på Tiger...

 

Geir :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...