Gå til innhold

Tilbakemelding fra kjøpere/selgere: Hvor?


Thorz

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Har solgt noen ting i de siste dagene på bruktmarkedet og kjøpere spørrer hvor de kan legge tilbakemeldinger til meg. Jeg kan ikke finne hvor dette kan gjøres. Man finner at det er en link som hetter Tilbakemelding fra kjøpere/selgere men det er ikke mulig å gjøre noe her.

 

Synes at det er viktig at man kan finne en enkel måte å gjøre dette fordi det er nesten den eneste måte å byge et godt rykte på markedet.

 

Et karaktersystem hadde vært også fint.

 

Takk.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

For å kunne gi karakterer må begge parter være medlem av bruktmarkedet, i en annonse kan man så legge til en kjøper eller en selger av det aktuelle produktet.

 

Kjøper OG selger vil så på sine sider få opp en oversikt over sine "aktive salg", selger kan markere at varen er solgt, kjøper kan markere at varen er mottatt etc. Først når kjøper er enig i at varen er mottatt kan kommentarer gis.

 

Med andre ord må et kjøp/salg ha gått gjennom systemet for at kommentarer skal kunne gis, dette kan virke litt småtungt men det er viktig å koble kommentarer opp mot et salg.

 

Tidligere kunne hvem som helst gi hvem som helst kommentarer, noe som medførte mye irritasjon for mange som fikk negativ karakter pga tittel/pris.

 

PS: I en kommentar kan man gi karakter! :)

 

Håper dette var til hjelp for deg.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
×
×
  • Opprett ny...