Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Boot problemer etter bytte av kabinett.


Anbefalte innlegg

Hei, som du sikkert leste har jeg problemer med å boote windows på dataen min. La meg føye til at jeg ikke har endret på noe av hardwaren, jeg har kun skiftet kabinett og satt på CPU kjøler.

 

Når jeg skal prøve å starte datamaskinen så kommer jeg helt dit Windows "Screenen" skal frem så blir skjermen svart. Ingen error eller noe som jeg kan prøve å google.

 

Alt av strøm å andre kabler er tilkoblet, Harddisken blir funnet og alt skal være greit.

 

Er det noen som har peiling på hva det kan være? :ermm:

 

Hovedkort er; XFX nForce 680i hvis det har noe å si. Kan vel også føye til at jeg fikk en "Error code 26" på LCD'en på HK. Men dette ble bra når jeg disablet 3,5" stasjonen i BIOS.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Innmaten ble behandlet pent under bytte? fort gjort å svi av både det ene og det andre via statisk elektrisitet. det er dessverre noen komponenter som ikke liker å bli plukket fra hverandre etter at de først har vært satt sammen. eksempel jeg kjenner til er cpu og hk, fant egentlig aldri noen løsning på mitt problem, de ville bare ikke samarbeide etter at jeg hadde satt de sammen igjen.

 

men prøv å boote fra cd.

Lenke til kommentar

Alt ble behandlet pent, jeg lot alle komponeter stå over natten eller var det 2? Ja uansett, skal prøve å boote fra CD, skal finne den.. Har vært litt hektisk hjemme i senere tid pga av flytting, så jeg skal prøve dette. Takk for tips, mottar gjerne fler. :)

Lenke til kommentar

Hvordan skal man da sjekke om den funker? La oss si at man setter kompisens harddisk i kompisens PC, og trådstarters harddisk i samme PCen. Hva skal man da gjøre? Gå inn på harddisken å se om man finner noe galt? Det kan man vel ikke gjøre?

 

Eller skal man prøve programmer som f.eks CCleaner?

Tror dere det vil funke å kjøre reparasjon via XP cd?

Endret av Holten
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...