Gå til innhold

Neverwinter Nights 2 - MB; det klikker.


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg fant ingen annen passende tråd, så da blir det slik. Jeg har og googlet etter forum hvor mitt problem blir diskutert, uten hell.

 

Problemet: Når jeg prøver å reise til "The Merchant District/Quarter" i byen NWN, så lukker spillet seg, og windowsfeilmeldingen "Neverwinter Nights har sluttet å virke" kommer frem på skjermen. Dette skjer ikke når jeg reiser til andre områder.

 

Spørsmål: Er det en mystisk bug i spillet, som jeg kun kan bli kvitt ved å begynne på nytt, eller installere på nytt, eller kan dette fikses, f. eks. ved å instsallere en ny skjermdriver? (Jeg har istallert den nyeste offisielle driveren til mitt nVIDIA GEFORCE GO 7600, men det var uten hell. Jeg har også nyeste offisielle oppdatering til spillet, men jeg er ikke flink til å lete frem evt. uoffiselle saker som hyggelige folk rundt om lager og legger ut til hjelp for andre.

 

HP Pavilion dv9000

nVIDIA GEFORCE GO 7600

 

Det hadde jo vært steikja fint om noen hadde noen heite tips.

 

mvh Rafo.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, Mask of the Betrayer.

 

Problemet løste seg ikke etter reinstallasjon, og ved denne installasjonen kom det jaggu en ny feilmelding; noe slikt som string dx_error. Søkte litt etter dette, og fant ut at det er Vista og/eller nyeste directx som har tatt knekken på NWN. Kjipe greier, blir vel nødt til å installere XP også da.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...