Gå til innhold

Trailer: Diablo III


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Spillet ser i og for seg kult ut, men i mine øyne ser det ikke ut som Diablo 3. Nå har jeg bare sett et par gameplay videoer, men det jeg har sett virker mer som en dungeoncrawler bygget på warcraft-universet, enn noe fra diablo-universet. Det ser altfor snilt og barnslig ut. Hvor blir det av gore og horror-stemningen?

 

Men i bunn og grunn så har alltid Blizzard vært kjempeflinke når det kommer til gameplay, så D3 blir nok underholdene på LAN.

Lenke til kommentar

Blizzard lager jo somregel kvalitetsspill uansett sjanger. Da tenker jeg på at animasjoner/story/gameplay/musikk osv. er av god kvalitet. Når du spiller det så føler du at du sitter med et komplett spill (Nå ser jeg bort ifra WoW siden jeg aldri har spillt det). Men når det kommer til dungeoncrawler spill så er det fortsatt ingenting som kan matche diablo serien. Så får fargepaletten være som den er, det som teller til slutt er at spillet har den kvaliteten som jeg forventer av et Blizzard spill.

Lenke til kommentar

Jeg må helt ærlig si at jeg får en kvalm avsmak hver gang jeg leser noe rundt det nyeste spillet i diablo-serien. Folk sitter og snakker tull som om de nylig har oppdatert seg på moderne konspirasjonsteorien som de ved 9/11 og innbygerne i USA sine rettigheter for å ikke betale skatt.

 

Ta for eksempel det bildet som ble vist her. I 9/11 ble det hentet fram FALSKE tall fra flyene osv, som igjen ble kodet etter bruk av 900 forskjellige "bibler", bøker og fri fantasi inn mot at tallene betydde en spesiell sekvens som beviste at USA stod selv bak. I bildene vi får presentert gjelder det samme. Først får vi to dystre DUNGEON-bilder fra D1 og D2, så kommer et utendørsbilde fra D3. Enten må disse som reklamerer ha sist spilt D1 og D2 forrige århundre, ellers så er de personer som aldri har spilt spillene. De foregående spillene var mer enn fargerike nok.

 

Så hva er det med denne "Det ser jo ut som WOW!!". Vær så snill, mener du seriøst at det ser ut som WOW? Når oppsøkte du optikeren sist? Om dette ser ut som WOW; Da ser CS ut som Crysis og Doom ligner på COD4. Visse likheter vil det alltid finnes.

 

Så var det han som skrev at i D2 var han alltid redd for å dø. Han var redd for at D3 ble en epic battle mot 200 monstre. Vel, spilte du en modifisert versjon av D2? Sist jeg husker var ikke D2 så mye mindre fullt av monstre. Det heter jo hack 'n slash av en grunn. De eneste gangene jeg var redd for å dø ble når en idiot kom inn på et HC-game for å PVPe mot folk med dårlig gear. Hack 'n slash med stil er rett og slett varemerket til Diablo-spillene.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...