Gå til innhold

Trailer: Diablo III


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

huff. sitter her med blanda følelse. sitter med avsmaken av WoW feelingen det gir. skuffande at dei ikkje klarer å skille so klare forskjellige franchise bedre enn det her. var enkelte kule effekter, men det vart igjen overskygga av skuffelsen av å sjå noke som eg vil personlig vil kalle en oppfriska wow motor versjon 1.1

Lenke til kommentar

Er også veldig skuffa over likhetene, ser forskjell på spillene fra wow og d3, men det er altfor mange likheter. Altfor mye farger, lilla, grønt og flott og alt det som hører wow til. De har gått så mye vekk fra D2 når det gjelder design selv om D2 er 8år gammelt. De mørke å skummle dungeon'ene har forandret seg. Det er noe som ikke stemmer liksom. Men jeg gleder meg ! :)

Lenke til kommentar
Er enig at selve videoen var svert dårlig produsert, Videoene til Diablo 2 var langt bedre. Da det er sagt synes jeg gameplayet ser fantastisk ut, veldig god dynamikk og jeg er en av de som tror stemningen ser veldig fin ut.. Gleder meg virkelig til dette spillet kommer ut :D

 

vel, det er jo bare en in-game video de har raska sammen for å vise på blizzcon. Kan ikke akkurat sammenlignes med cgi videoer fra 2'ern. Da får du heller sammenligne traileren fra blizzard world wide invitational, da mener jeg den videoen som nesten virket litt ringenes herre inspirert. Men du har helt rett, videoene vi har sett fra diablo 3 er ikke i nærheten av det som var i 2'ern.

Lenke til kommentar

Først satt jeg å så på gulvet som ikke helt var synkronisert med føttene, de grønne fargene og det litt lame macho wannabe angrepet på veggen. Så plutselig løfta de opp synsvinkelen til den riktige veien og satte i gang angrep... må si jeg kjenner diablo stiger i meg...

 

Jeg skal i hvert fall fyre opp diablo 2 nå for å se litt.

Lenke til kommentar
en oppfriska wow motor versjon 1.1
WoW har enda til gode å se i nærheten like bra ut som D3. Ser du ærlig talt ikke forskjell?

 

min tanke var at WoW er 1.0, og D3 med 1.1 er en liten oppfrisk, med litt nye textures og slikt. tilogmed rustningen på dama i filmen hadde wow preg. Overdrevet. Lo nesten da eg såg det ho hadde på handa, som var klo aktig sak som såg ut som om den var copy fra wow og tukla pittelitt før den vart pastet inn i D3. En kan nesten trekke paralleller til Final Fantasy 7 og WoW. Store klossette arma på omtrent halve størrelsen til overkroppen.

 

D3 skal prøvast, men tviler på at det skal kjøpast.

 

agito: når det er helt forskjellige franchiser der tegneserie figurane i wow, der den skummlaste er like skummel som tinkiwinki, skal blandast saman med zombier, djevla, demonar og lignande. Der pompøst og overdrevet skal møte blodig og minimalistisk. Det blir feil.

Det skal ikkje være likhets trekk. Diablo skal vere skummelt, mørkt og dystert. skal ikkje noke du kan ta med i barnehagen og få ungane til å le av alle dei rare skapningane, som t.d ei dø ku som springer på vatnet (viser til død tauren)

Dei fleste som laga diablo 1 og 2, er ikkje ansatt i Blizzard lenger. Det ser en.

 

For å runde av, det er min subjektive meining.

Endret av Solefald
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...