Gå til innhold

Warhammer Online: Når skal gamer.no skrive noko om WAR?


Anbefalte innlegg

Er det berre eg som har lagt merke til at gamer.no ikkje skriv så mykje om Warhammer Online? Vi må faktisk heilt tilbake til 27. august for å finne en artikkel som kun seier at Warhammer Online er ferdig. Eg forventar ingen anmeldelse eller noke sånt, men eg har stussa veldig over at det ikkje blir nevnt i det heile tatt. Spesielt med tanke på at gamer.no har vore svært aktive med å nevne et visst anna norskprodusert MMO.

 

Kan det vere en spesiell grunn til at gamer.no-redaksjonen har hatt så lite fokus på Warhammer Online? Etter å ha lest litt på forumet så verkar det for at WAR stort sett får meir ros enn AoC.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har vi ikke sett nok norske anmeldelser etter spillmagasinet sin? :!:

Pleier å like gamer sine anmeldlser jeg. Pleier å være ganske bra imo.

 

Det eneste rette av de ville jo vært å testet ut spillet skikkelig før de anmelder. Det tar gjerne noen uker. Enda bedre er det om de venter til etter 1.03 kommer neste uke.

Endret av Zappy
Lenke til kommentar
Kan de tilmed ha undervurdert Warhammer ?

 

Tinfoil hat moar.

 

De har, som nevnt over, manko på MMO-skribenter. Hvis de skal anmelde spillet mer enn bare helt overfladisk (som jo er nokså meningsløst, og betyr at de like gjerne kunne ha spart seg anmeldelsen til å begynne med) er noen i redaksjonen nødt til å være villige til å investere minst et drøyt hundretalls timer i spillet.

Lenke til kommentar
Er uansett veldig vanskelig å rettferdig anmelde et MMO ettersom det er såpass massivt og inneholder så mye.

 

Er det ikke spill de brenner for da ? 100 timer delt på 3 uker er drøyt 4.5 timer om dagen. Må da være en eller annen MMO sjel i redaksjonen som orker dette ?

Men de spiller vel WoW alle sammen .

Lenke til kommentar

Personlig mener jeg det er ekstremt tåpelig å vente med å anmelde MMO spill slik som gamer.no gjør.

 

Ta AoC for eks. Sitte å vente på gjerdet med en anmeldelse til spillet blir bedre eller hva det nå er det gjør. Er litt dumt å komme med en anmeldelse når alle som har hatt en interesse av spillet har puttet det i glemmeboka. Det værste er at AoC er av den snille sorten og det tok ikke akkurat lang tid å nå level cap...

 

Siden MMO spill er så omfattende så burde det ikke være noe problem å dele en anmeldelse inn i flere deler.

 

Er ikke jobben til gamer.no å levere deres inntrykk av de mest aktuelle spillene på markedet? Det skal fylle et behov, men de feiler tydeligivis på dette området.

Lenke til kommentar
Et nytt stort MMO er en såppas stor begivenhet innen spillverdenen at Gamer.no faktisk burde slippe alt annet inntil de hadde en anmeldelse av spillet.

 

Nå vet man jo ikke om et MMO er stort før det har vært i salg en stund. Ellers er jeg nokså uenig i at de skal slippe alt de har i hendene fordi et MMO har kommet ut.

 

Ja de feilet STORT på dette området.

 

Du og dine meningsfeller står jo fritt til å boikotte gamer.no, hvis skuffelsen over mangelen på en anmeldelse virkelig er så tung å bære.

Lenke til kommentar
Du og dine meningsfeller står jo fritt til å boikotte gamer.no, hvis skuffelsen over mangelen på en anmeldelse virkelig er så tung å bære.

 

Nå er du ute på glattisen, det er ingen som sagt noe som har minnet om en boikott her.

La meg snu på det : Er kritikken vår av Gamer.no så tung for deg å bære ?

 

Snart kommer WOTLK , da får vi vel igjen en slik feiende anmeldelse ?

http://www.gamer.no/artikler/world_of_warcraft/13504/4

Lenke til kommentar

Med tanke på den fraværende anmeldelsen av TBC, så stiller jeg meg høflig tvilende til det. De har alt gjentatt en hel del ganger at de ikke er villige til å omfordele ressurser for å anmelde MMO-er, annet enn i særtilfeller der et redaksjonsmedlem likevel har tenkt til å bruke hundrevis av timer på spillet.

 

Kritikken deres av gamer.no er oppbrukt, kjedelig, og fører ingensteds hen, til tross for at dere insisterer på å blåse den langt ut av proporsjoner. Dersom gamer.no har "feilet STORT", så foreslår jeg at dere markerer deres avsky ved å for eksempel ikke benytte dere av tjenestene de leverer.

Lenke til kommentar
Et nytt stort MMO er en såppas stor begivenhet innen spillverdenen at Gamer.no faktisk burde slippe alt annet inntil de hadde en anmeldelse av spillet.

 

Det er nok ikke alle som deler den meningen. Jeg har ingen videre innsikt i hvorvidt Warhammer: Online kommer til å bli anmeldt av Gamer.no, men jeg kan ikke se hvorfor det skulle ha en høyere prioritert enn tilsvarende populære titler innenfor andre sjangre.

 

Dessuten søker vi jo som kjent MMO-anmeldere. Det virker som om du brenner for sjangeren, kanskje du burde levere en prøveanmeldelse? :)

Endret av Odesseiron
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...