Gå til innhold

Litt 'lost' i flatskjerm jungelen!


Anbefalte innlegg

Har sittet time etter time nå og browset diverse nettbutikker og forumet her men klarer ikke å velge ut en flatskjem blant alle modellene, rett å slett pga jeg er ganske utdatert på TV hehe.. Ikke kan jeg betegnelser på ditt og datt heller så det er utrolig vanskelig for meg..

 

Oppsett/bruk:

Skal hovedsaklig bruke flatskjermen til å se ting fra PCen min (serier, filmer osv) samt en del internettbruk. Så valget er vel i grunn satt til LCD TV, men det er jo her problemet kommer, hvilken.. *sigh*

 

Budsjettet mitt ligger på rundt 8000 men kan strekkes bittelitt lenger hvis nødvendig. Det jeg ser etter er vel en TV med best mulig kvalitet til den prisen(selfølgelig) og at den ikke er mindre enn 42 tommer.

 

Noen forslag? :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-XHLacM

Den er ikke "full-HD ready", men etter det jeg har skjønt må du sitte ganske nærme for å se forskjell på "HD" og "full-HD". Skjermen støtter ikke 1:1 Pixelmapping, noe som kanskje er litt dumt siden du i all hovedsak skal bruke skjermen til PC-en.

Endret av Slettet-XHLacM
Lenke til kommentar

Går du ned 2" så får du 5 serien fra samsung til 7498: https://prisguiden.no/product.php?productId=95598

 

Den har full HD.

 

Du trenger strengt talt ikke full HD i 40", og går du ned til HD- Ready får du 40" til 6644, da har du penger du kan bruke på noe annet eller spare: https://prisguiden.no/product.php?productId=96559

 

Har selv R serien som er forgjengeren til 4 serien og er veldig fornøyd med den, foreldrene mine har 32" i 4 serien og den er også bra.

 

Kjøper du nordisk importert Samsung er du også garantert en av de beste pixelfeil garantiene på markedet. Er det bare en død pixel får du utbedret dette.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...