Gå til innhold

Start bilen med mobilen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dette er noe vi bør frykte!

 

For om ikke lenge tror jeg vi vil stå i fare for at alle biler vil få sitt eget nummer, slik at feks. avgiftsdirektoratet kan ringe bilen og hindre den i å kunne starte hvis ikke alle bøter, skatter og avgifter blir betalt. Dette vil også kunne bli en svært kostnadseffektiv "bommpengeinnkrever". For hvert nye mobilområde bilen blir registrert i trekker Halvorsen feks. femti kroner i avgift. Og kanskje vil bilen sende en melding om eventuelle fartsoverskridelser og manglende eu-kontroll også?

Lenke til kommentar
Og hva er vitsen med å starte bilen uten å sitte i den? Dessuten er dette godt innafor det ulovlige, tomgangskjøring er ikke lov. Makan til toskeskap.

Når det er en halv centimeter tykk is på vinduene og 25 kalde ute, er det greit å starte bilen fra stuevinduet i stedet for å gå ut å gjøre det. Bilen må uansett stå på tomgang før man kan kjøre, både for at is og dugg skal forsvinne helt etter skraping og fordi det er mishandling av motoren å kjøre (spesielt på høyt turtall) på kald motor, siden oljen er tykkere og smøringen dermed er dårligere.

Lenke til kommentar
  • 6 måneder senere...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...