Gå til innhold

Trenger råd om reise Mexico


unik42

Anbefalte innlegg

Jeg og familien til madammen skal en tur til Mexico i slutten av oktober, og jeg vil gjerne høre om det er noen tips\råd dere har til oss før vi reiser. Da tenker i forhold til forhold vi bør ta hensyn til, skikker, mat, pengebruk osv.

 

Vi skal reiser til Mexico City, og flyr derfra til Playa Del Carmen og er der noen dager før vi reiser til Guanajuato og tilbake til Mexico City.

 

Er det ting vi bør få med oss? Er det ting vi bør ha med for å gjøre hverdagen lettere der borte. Hva bør shoppes?

 

Er det ellers ting dere har funnet ut "alle" bør gjøre før\under reisen?

 

På forhånd takk!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skal du til Playa Del Carmen, så MÅ du få med deg Xcaret! BESTE STEDET PÅ JORD! Jeg kødder ikke! Det er virkelig en av de flotteste stedene jeg har vært, og det er verdt pengene! Buffeten du får på Xcaret slår all maten i Mexico tilsammen!

 

Det er det viktigste du bør få med deg... Du kan sjekke bloggen til søstera mi for eksempel. Ho studerte der i nesten et halvt år, og der står det litt om Mexico...Iselin og Kristine

 

Maten i Mexico er så som så, men det er noen fåtalls ting der som bare må prøves (Uten å si at det er godt, men det er kult å si at man har spist det): for eksempel så spiste jeg kaktusblader med noen rar fisk, smakte ikke vondt, men jeg har da spist bedre ting!

Nachos er forrett på de fleste steder, og tortillas må prøves! Maten er ikke så sterk (IMO) som man skulle tro, så det burde gå fint for de fleste.

 

Generelt ALT koster halvparten så mye som i Norge, og det går fint å kjøpe varer der! Selv kjøpte jeg Adidas joggesko (Hos sportsforretning vel å merke), og de har vært veldig greie å ha med å gjøre! De kostet litt under halvparten av det de koster i Norge.

 

Ting som er greit å ha med seg: Ingenting utenom det selvsagte som badeshorts og solbriller og alt annet som sier seg selv! (Som jeg kan komme på nå)

 

Jeg angrer virkelig på at jeg ikke så "pyramidene" når vi var der! Når (og ja, jeg sier NÅR) jeg skal tilbake, så skal jeg se de! Det er på en måte litt deilig å kunne si til seg selv at man har sett et av de syv underverker!

 

Bare å sende meg PM eller noe hvis det skulle være noe mer! Eller: God tur! Du BØR like det! Jeg elsker Mexico, og kommer til å dra tilbake!

Lenke til kommentar

Når du er i mexico city bør du jo få med deg sol og måne pyramidene. De er de største pyramidene i den delen av verden.

 

Når du er i Playa Del Carmen ville jeg som nevnt tatt en tur til Xcaret eller Xel-Há. (det er ikke så veldig langt unna det heller.) Du får lese litt på internett om de og se hvilken du syhntes ser best ut. Xel-Há blir kalt et naturlig underverk. Fiskene svømmer inn og ut som de vil og det er utrolig mange å se der. Jeg så f.eks både stingray og barracuda på godt over en meter når jeg var der. 

 

 

 

Du bør også dra til Chichén Itzá. Det er et av de nye syv underverker. Det er en by av ruiner. Utrolig å gå rundt og tenke på hvordan det faktisk var der for lenge siden. Det er til og med et stjerneobservatorium der. Utrolig hvor langt den sivilisasjonen hadde kommet....  http://en.wikipedia.org/wiki/Chichen_Itza 

Endret av Sjefern
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...