Gå til innhold

Erstatter for Michael Jackson?


Bebeluv

Anbefalte innlegg

Hallo. Etter at jeg startet å høre på Michael Jackson så har jeg ikke klart og slutte å høre på han. Siden han ikke kommer med noen nye plater lenger så lurte jeg på om det finnes en erstatter for han. Jeg liker at han "trøkker" i sangene sine med sin unike(?) stemme og de gode melodiene. Så lurte jeg på om det finnes en IMDB lignende side til musikk. Takker for svar :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Ingen kan erstatte MJ men av alle artister jeg har hørt så er JT den nærmeste man kan komme hvis man snakker om alternativer.

 

We want MJ back, fatter ikke at det er mulig å ha så mange go låter som han har.

Helt enig, derfor jeg trenger en erstatter. Sjeldent jeg liker over halvparten av sangene på en plate, men MJ viste meg at det gikk :)

Lenke til kommentar
Vel det dummeste du har lest er det neppe. Kan du begrunne det?

Jeg synes selv at Jackson er en million ganger bedre enn Timberlake, men alikvel så kan en som liker Michael veldig gjerne også like Timberlake. Timberlake må jo være inspirert av ham og musikken er jo i samme retning.

 

Næ, det var vel et eplekjekt og småironisk svar.

Jeg reagerte mer det småabsurde i å nevne en liten boybandfjott i samme åndedrag som en viktig, innflytelsesrik og, ikke minst, spik spenna gæren artist.

Så selv om MJ kanskje musikalsk har likheter med Timberlake, ville jeg heller sammenligne førstnevnte med folk som Isaac Hayes og George Clinton.

Lenke til kommentar
Motown er vel ikke helt i samme gata som Michael Jackson.

 

Du har jo Jackson 5?

Motown er plateselskap.

 

MJ var en del av Jackson 5 .

 

Jeg vet det, og jeg vet det. Hva så? Han sier at artister som er fostret opp "i" Motown kan likne, men så sier jeg at det ikke er helt i samme gate. Jeg tror de fleste forstår hva jeg mener?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...