Gå til innhold

det lille LØK-hjørnet!


LAUKzz

Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)

her kan man diskutere løktyper, kombinasjoner og diverse erfaringer med løk :)

 

Jeg personlig er så heldig å bli kalt løk av alle vennene mine. det hele startet med at jeg og to kompiser dro til trysil for å stå på ski. vi spiste hamburger, det fulgte med en "bøtte" med pommes frites. da jeg hadde tømt den forsynte jeg meg grovt av gratis løk. jeg spiste altså løk med ketchup :p

 

LØK 4 ewwah in my heart<3 :love:

Endret av LAUKzz
Videoannonse
Annonse
Skrevet

løk er DIGG!

Er forkjøla så jeg lagde en skikkelig sterk suppe her i går av alt jeg fant i skapet:

 

loooads med chili

rødløk

vanlig løk

litt hvitløk

purre

små kyllingbiter

pepperot

pirri pirri krydder(noe jeg fant i skapet som var ok sterkt)

litt soya saus

 

MAD digg når halsen var uano, uten løken hadde ikke suppa vært noen ting

Skrevet (endret)

"Sjarlott lauk" som brimi sier går det mye av her igården.

Digg tilbehør til biff og koteletter er fersk champignon og sjarlott løk surret småbrunt og kokes litt inn med fløte tilslutt. Legge en stor dynge på biffen/koteletten/svinebiffen ..namm.

Endret av syar2003
Skrevet

Fire store grønnsaker.

 

Løk, purreløk, sellerirot og gulrot. Disse skal ALTID brukes hvis du lager kraft (samt boquet garni (krydderpose) og evnt. kjøtt\fisk etter hva du skal bruke kraften til.)

Skrevet
Fire store grønnsaker.

 

Løk, purreløk, sellerirot og gulrot. Disse skal ALTID brukes hvis du lager kraft (samt boquet garni (krydderpose) og evnt. kjøtt\fisk etter hva du skal bruke kraften til.)

ALLTID to LL i ALLTID :!:

Skrevet

Sjalottlauk går det mykje av her i heimen, så er ein stor fan av denne geniale grønsaken.

Rødlauk har eg aldri fått sansen for, men dei fleste andre variantane går ned på høgkant.

 

Av reine laurettar vil eg trekke fram Lauksuppe og laukringar som favorittar.

 

Lauk er sterkt undervurdert, og altfor mange set seg på bakføtene når det gjeld denne herlegdomen.

Er det konsistensen eller smaken som plagar mest? Litt som sopp kanskje?

Skrevet
Fire store grønnsaker.

 

Løk, purreløk, sellerirot og gulrot. Disse skal ALTID brukes hvis du lager kraft (samt boquet garni (krydderpose) og evnt. kjøtt\fisk etter hva du skal bruke kraften til.)

ALLTID to LL i ALLTID :!:

My bad.

Skrevet
Er det konsistensen eller smaken som plagar mest? Litt som sopp kanskje?

Selv er jeg løk-skeptiker. Jeg kan spise litt rå løk i visse tilfeller (på hamburger, f.eks.), men i 90% av tilfellene får følelsen/smaken av knasende rå løk meg nesten til å brekke meg. Hvorfor? Ja, si det...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...