Gå til innhold

Hva skjedde med Spore?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dette er vell egentlig utviklinga som vi har sett lenge. Mye spel blir produserte raskt, uten skikkelig historie og med lovnad om at alle buggs skal bli fixa i ein patch seinare.

 

Det er ein grunn til at svært få spel er ute med demo for å seie det slik. I kombinasjon med redselen for piratkopiering som har ført til det ikkje er bytterett på spel så satsar spelprodusentane på å lage spel som har eit bra cover og ingenting meir.

 

Vi får håpe at noken snappar opp ideen og lagar ein kopi som gir oss det spelet vi ønska at spore skulle være.

Lenke til kommentar

Jeg kjøpte spillet og ble en mellomting av fornøyd og misfornøyd. Som tidligere sagt så har spillet blitt gjort barnevennelig. Det er mange som mener at det er dårlig grafikk. Det kan ha noe med at det er omtrent umulig å ha god grafikk i et spill der du selv velger hvordan alt ser ut. Det er gameplayet i spillet som EA har brydd seg om. Det er romfasen i spillet som de har lagt kreftene i, og, hvis ingen av dere har lagt merke til det er det vanvittig stort.

 

Jeg har etter vært blitt litt skuffet, men det kan ha noe med at jeg hadde skyhøye forventninger. Jeg spilte meg gjennom på kort tid og spillet er veldig ensformigt. Men EA har tengt å komme med expansion pack's

 

Men jeg angrer ikke på kjøpet. :roll:

Lenke til kommentar

Glad jeg ikke kjøpte det!

 

Men spillet er jo genialt. Med tanke på friheten man har på skaper siden hvertfal. Litt frihet idetminste. Sånn sett ligger jo spillet langt foran mange andre, og er jo bare å håpe andre følger etter.

Men det er jo rimelig kjedelig. Ingen utfordringer. Bare masse masse repitisjon. Planet x blir y - kom å hjelp, og at dine kolonier ikke er nok så skal alle dine allierte mase også. Hadde det vært mer avansert, få styre økonomien selv, etc etc, så man heller får tid til å kose seg litt i galaksen, evnt komme å gjøre litt krydder løp for litt ekstra penger. Forsvare litt selv hvis det skulle være et digert angrep, få seg en skikkelig flåte.. etc etc. Gjøre alt alene blir fort innmari kjedelig.

 

Og en annen ting som skuffet meg, som man fikk intrykk av i videoene de presenterte for lenge siden, er at designet på dyret, bygningene, bilene, etc hadde ingenting å si, så lenge du hadde de riktige komponentene. 3 korte ben løper like fort som 3 laaange ben, så lenge man har samme føtter. Kort arm på ryggen slår like kraftig som lang arm på magen. Om øynene er på ryggen så ser de like bra når de går framover. Hadde man kunne laget virkelig syke dyr, ja da hadde det lbitt gøy :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...