Gå til innhold

- Den Store Far Cry 2 Tråden -


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Min mening (PC):

Rå grafikk når alt kjøres på high, men det "lugger" litt innimellom, regner med det fikses med en patch?

 

Kontrollene er litt kinkige, av en eller annen grunn virker det litt unøyaktig.

 

Selve spillet er rått, liker åpenheten og de ulike typene missions. Det negative for meg er at vaktposter jeg har tatt ut er oppe og går igjen neste gang jeg passerer, det blir litt i overkant mye slåssing med de vaktpostene.

 

Alt i alt synes jeg dette er veldig bra, regner med at med et par patcher så blir dette topp! Håper de fjerner vakpost-respawn i en patch...

Lenke til kommentar
What?? Kan man save hvor som helt på PC?? :( letet etter save funksjon i menyene på 360, men fant ingen... Bummer.

Ja faktisk. Jeg ble mildt sagt forbannet da jeg trodde det var ren konsoll-dritt med latterlige "save-points" men så til min store glede at det var "save game" i menyen + quicksave.

 

Kan forstå at savesystemet på konsoll-versjonene er noe irriterende, og jeg er glad for at jeg har valgt PC-versjonen. Kjøpte meg nettopp en skikkelig PC, og håper at spillet er lekkert på den... Ser ut som at FC2 kan bli et typisk elsk eller hat spill

Lenke til kommentar

Tror det er mest folk som har lastet ned pirat og tester ut starten bare som klager. For starten må være mest irritable jeg har vært borti.

Hele malaria introen og at første missionene går utpå å kjøre fra punkt a til b med høye fjellvegger på hver side. Man tror kanskje at spillet er veldig begrenset.

Men realiteten er jo at man har 50km med åpent landskap uten loading.

 

Så starten tror jeg kan skremme bort mange. Man begynner også med elendige våpen som er nesten håpløst å treffe med som heller ikke gjør så mye skade :p

Man får lissom ikke opplevd spillet før man har minst sittet 30 min inne i spillet.

Men er sykt mye å gjøre da, min singleplayer opplevelse kan være radikalt annerledes enn deres andre. Du bestemmer jo selv hvor og hvem du vil jobbe for.

Tviler det er noen her som opplever det likt ihvertfall, det er altfor svært og altfor mye å gjøre til det.

Lenke til kommentar

save-systemet på konsoll gjør jo det hele litt ekstra intenst.. men tviler på at jeg hadde giddi og spillt hardcore som jeg spiller på pc, eller infamous for den saks skyld på konsoll... Normal blir liksom for lett, ødelegger opplevelsen, men om jeg bare fikk save et par ganger i timen hadde jeg følt meg tvunget til å velge normal difficulty..

Lenke til kommentar
Men er det noen som har fått note belønning fra alle oppdraggiverne?

Har ikke blitt ferdig med så mange, men stusset litt over at jeg ikke får diamanter el. og at eneste måten å få nye våpen på er å lete etter de jævla koffertene.

 

hvis du tar oppdrag i main storyen så får du diamanter hvertfall.

Lenke til kommentar
Kjører GTX 280, og må kjøre på High, må si det var skuffende. Very High blir alt så sakte, og på Ultra High går det ekstremt sakte. Har litt gamle drivere, så hva er de beste driverne til Far Cry 2?

 

merkelig.. hvordan er resten av setupen din ?

 

Med min duo 3,16ghz, 4gb ram og radeon4870 kjører jeg alt på very high.. går strålende så langt.. spillet krever mye mindre enn stalker og crysis.. men så er jo grafikken litt dårligere også =)

 

Du bør jo selvsagt ha de nyeste driverne :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...