Gå til innhold

- Den Store Far Cry 2 Tråden -


Anbefalte innlegg

Før spillet ble sluppet så var det prat om savepoints. Ja det er det fortsatt, men det er bare å trykke F6 for hurtig-save, og det funker utmerket. Da skjønner jeg ikke poenget med savepoints... :whistle:

 

By the way så har jeg enda ikke helt skjønt alt med våpen. Har kjøpt en sniper og litt smått, men de bugger de også. Plutselig jammer de og går til helvete og da har jeg mista dem. Må jeg da kjøpe dem på nytt og så oppgradere disse ?

 

Syntes forøvrig ikke at de nye våpnene jammer så veldig mye mindre. De jammer jo oftere enn i virkeligheten. Denne jammingen av våpen er helt absurd og uvirkelig og er noe som burde blitt fjerna. Når det skjer på annet hvert magasin så er det pokker meg noe som er seriøst galt med spillet...

 

 

Og by the way, ha er poenget med disse kassene man kjøper hos våpenforhandler som er i disse save-bulene. Er det bare for å legge over et våpen man kan bytte til senere ?

 

 

Spiller forøvring på Normal og det er ALTFOR enkelt.

 

Og by the way, hvor ble det av grafikken vi hadde blitt lovet ? Har en kraftig maskin som kan spille alt på maks per idag, men det var ikke rare greiene å spille FC2 på maks.Hadde forventa mye mer...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+130498
lurer på en ting selv her, Får man våpen med "scope"? Ikke en sniper, men et automatisk våpen med Scope, er litt lei av den mekaniske siktetingen.. har ikke kommet så langt i spillet da...

 

får en m16 klone med scoope ute i spillet etterhvert. for å få flere våpen må du gjøre oppdrag for armsdealeren. anbefaller å ta de først hvis du vil ha størst mulig utvalg. det å plukke opp våpen fra folk du har drept er ubrukelig.

 

eneste jeg skal klage på at stealth angrep er ubrukelig. uansett hva du bruker vet alle at du er der :thumbdown:

Lenke til kommentar

Ja jeg er enig i at de har gjort en dårlig jobb når det gjelder stealth-gameplay. Til å være et spill som i utgangspunktet oppfordrer til litt mer sniking enn andre FPS, så har Ubi gjort en dårlig jobb, synes jeg.

Jeg stiller meg uforstående til mangelen på mulighet til å lene seg til siden eller legge seg ned. Å drepe noen med macheten er meningsløst, da folk vil se/høre deg uansett. Lyd-dempede våpen fungerer til dels, og jeg regner med at ting blir mye enklere når man får tak i kamo-drakten (som koster 45 diamanter).

 

Likevel synes jeg jobben de har gjort på dette punktet er ganske halvhjertet.

 

Gixxerman: Om du har kjøpt et våpen, så har du muligheten til å hente det i armory'et ditt når som helst. Du har da et uendelig antall av det våpenet. Stikk til Mike's Bar eller en våpenhandler. Rett i nærheten vil du finne våpensamlinga di i et hus.

 

Forresten, du mener at spillet ikke ser bra ut, bare fordi det ikke krever så mye? Jeg vil påstå at det er stikk motsatt. Spillet ser fabelaktig ut, og at det ikke krever noe er en fin bonus. Dunia-motoren er tydeligvis bra saker, da den klarer å visualisere slike scenario for en så billig penge. Væreffektene er slående vakre, noe av det beste jeg har sett i et spill til dags dato. Det irriterer meg dog at alt er så fordømt lyst på natten. Synes det skulle vært helt svart når det er natt, jeg. Så får man det mer autentisk. Heller sleng inn NV-briller eller ei lommelykt enn å lage slikt falsk "nattlys" à la det som brukes i Hollywood-filmer.

 

Save-points har jeg ingen ting mot. Det er jo åpenbart at disse er beregnet på konsoll-brukerne, som ikke kan lagre hvor som helst. Ser ikke poenget med å fjerne denne funksjonen i PC-versjonen. Alltid fint med en back-up i tilfelle man føkker opp quick-save'n.

 

Våpnene jammer seg ikke SÅ jævlig kjapt. Når de først begynner, skjer det ofte, ja, men da kan du kjøpe en reliability-upgrade, så varer våpnene mye lengre. Jeg synes det blir mye mer spennende når man får klikk. Kampene blir mye mer intense. Synes dog de kunne slengt inn muligheten til å deise kolben eller pipa i fienden når slikt skjer.

 

Om spillet er for enkelt på Normal, kan du sette opp vanskelighetsgraden i Options-menyen. Jeg spilte først på Infamous, men ble overrumplet pg slaktet, under de store sammenstøtene, alt for ofte, så jeg satte den ned til Hardcore. Hardcore passer fint for min stil. Jeg dør av og til, men det blir aldri for vanskelig.

Endret av Hr. Jenssen
Lenke til kommentar
:angry: tror jeg gir opp spillet ganske snart, :wallbash: er UTROLIG irritert over at de folka i chechpoints, selv om jeg tar over,og dreper ALLE; er de like fort tilbake, og begynner å skyte på meg, og det skjer hele tiden. igjenn, og Igjenn, blir gal. Utrolig irriterende, håper de fikser dette. I tillegg kommer man til "fredet" sone, så er alle plutselig fredelige igjenn :realmad:
Lenke til kommentar

Gah! er veldig usikker på om jeg skal kjøpe dette til ps3'en min. Mange klager på at det fort blir repetitivt med at du hele tiden må stoppe å skyte badguys når du kjører fra en plass til en annen. Og at det genrelt er litt for mange fiender som dukker opp i forhold til venner/nøytrale i spillet. Med andre ord, litt for mye fps, litt for lite rpg. Høres ut som noe jeg kommer til å irritere meg over mer enn de fleste.

 

Men grafikken, gameplayen og settingen ser veldig bra ut. Tror jeg ser det litt ann. Får håpe på litt patching.

Lenke til kommentar
en ting til som er litt irriterende, at man ofte ikke ser hvor disse folkene skyter fra, det er ikke mulig å se dem på kartet heller.. må nesten bruke cheats...

 

Nå er jo det litt av morroa i å krige i jungelen. Hvis du syns det er vanskelig å se folk i jungelen her anbefaler jeg deg å spille et spill basert på Vietnamkrigen. Da skal du få lete for alle penga!

Lenke til kommentar

Ok. Nå har jeg spilt dette en stund og har et par spørsmål. Er det andre enn jeg som syntes det er fullstendig latterlig at alle mulige mennesker ute i bushen går fullstendig apeshit og skyter på deg bare du er i området? Jeg har ikke gjort noe for å hisse på meg noen av fraksjonene enda(akkurat ferdig med tutorial) og har vært forsiktig med å drepe sivile osv. Enda er det biler som smeller inn i meg når jeg kjører fra et område til et annet og soldater som peprer meg med bly som om jeg var styggen selv.

 

Det er mer jobb å overleve fra område til område enn å gjøre de faktiske oppdragene.

Grafikken og gameplay er ganske kult men blir litt matt over at jeg ofte ender med å løpe rundt i skogen med rakettkasteren fremfor å kjøre pga jeg vet at det hvert minutt kommer en militærbil med kamikazejævler dundrene som bare lengter etter å parkere støtfangeren i bildøra/ryggen min.

Lenke til kommentar
Noen som har opplevd at diamanter ligger inni kasser? sånn som den i railyard?

 

lurer på hvordan man får ut diamantene? om det går an å sprenge kassene eller lignende? har prøvd med explosives men de er like hel.. :(

 

Noen som har peiling?

Den ligger ikke inne i kassen, den ligger på taket av vogna. Så du må ut, hoppe opp på taket og ned gjennom ett hull i taket på selve huset.jeg også stusset jævlig med den der.

 

Noen som vet om en annen måte å skaffe mye diamanter på. får jo bare mellom 1 og 5 i di koffertene!

Lenke til kommentar
Noen som har opplevd at diamanter ligger inni kasser? sånn som den i railyard?

 

lurer på hvordan man får ut diamantene? om det går an å sprenge kassene eller lignende? har prøvd med explosives men de er like hel.. :(

 

Noen som har peiling?

Den ligger ikke inne i kassen, den ligger på taket av vogna. Så du må ut, hoppe opp på taket og ned gjennom ett hull i taket på selve huset.jeg også stusset jævlig med den der.

 

Noen som vet om en annen måte å skaffe mye diamanter på. får jo bare mellom 1 og 5 i di koffertene!

 

Gjøre oppdrag? Får en del da..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...