Gå til innhold

Forslag til Prisguiden


Prusk

Anbefalte innlegg

Noe som har irritert meg noen ganger er når jeg setter opp en handlevogn, så får jeg billigste produkt øverst, så under følger summen fra hver enkelt butikk, sett at dem har varene. Som regel er det slik at det lønner seg å bestille varer fra mer enn en butikk, og jeg må sitte meg ned for å regne over det. Klart det kommer ann på hvor mye hver butikk tar i frakt etc.

 

Forslaget mitt er altså som følger:

Et valg over hvor mange nettbutikker det kan være aktuelt å bestille fra, og eventuelt hvilke. (ser for meg en nedtreksmeny eller avkryssing..)

 

Eks. Jeg velger at jeg kan bestille fra 2 nettbutikker. Prisguiden gir meg så resultatet jeg vanligvis må regne ut, og kommer fram til at det er billigst å bestille x1, x2, x3 og x4 fra nettbutikk A, mens y1 og y2 kommer fra nettbutikk B. Nettbutikk B er en butikk jeg ikke liker, så jeg velger bort den som alternativ. Prisguiden kommer da med nytt forslag, og nå er y1 billigere i butikk A, mens x3 er noen kroner billigere i nettbutikk C. Prisguiden skal selvsagt ikke ta hensyn til fraktkostnader, det gjøres jo heller ikke i dag.

 

Dette var sikkert langt og uforståelig, og jeg ser for meg at jeg også i framtiden må legge sammen fra hver nettbutikk for å finne billigste alternative pakke.. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ingen dum ide. Jeg hadde gjerne valgt bort diverse butikker det er dårlig erfaring med og som jeg ikke ønsker å handle hos.

 

Burde være mulig å gjennomføre, selv om det kanskje ikke er direkte enkelt å få til sånn ting er lagt opp i dag.

 

Jeg personlig liker å handle fra netshop, mpx og ps (og utvalgte varer hos komplett), så vært greit å kunne satt opp handlelister ut ifra om de har dem på lager, og hvor det er billigs innen disse butikkene.

 

Kort sagt, støttes.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Enig... Generelt trenger Prisguiden en del valg for hver enkelt bruker. Dvs et kontrollpanel der man kan legge inn foretrukne butikker osv.

 

I tillegg hadde det vært greit med valgt rundt sorting av resultater og ikke minst ha muligheten til og skru av den idiotiske søk-mens-du-skriver funksjonen.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...