Jump to content

DJViking

Medlemmer
 • Content Count

  3725
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

407 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er det tyranni å være litt metroseksuell for tiden? Eller er det nå man egentlig skal være retroseksuell? https://www.nettavisen.no/retroseksuell/metroseksuell/berseksuell/dette-vil-kvinner-ha/s/12-95-1948267
 2. Jeg er ikke helt i mot sminke, men det føles litt som tabu for menn. Har søkt litt og det finnes faktisk noe sminkeprodukter for menn.
 3. Etter man har barbert seg så vises det fortsatt i huden en fargeforskjell/skygge mellom der skjegget var og resten av ansiktet. Selv om man barberer seg med ordentlig høvel som tar aggresivt. Dette beskrives vel som en slags blå/grønn skygge. Mener jeg har spurt og diskutert noe lignende her før, men kan ikke finne det. Da ble det foreslått noe slags pulver man kunne bruke for å maskere dette. https://www.scienceabc.com/eyeopeners/why-does-your-facial-skin-appear-greenish-after-shaving.html https://hairremovalzone.com/get-rid-green-tint-shaving/ https://www.badgerandblade.com/forum/threads/help-green-shadow-after-shave.8792/ Tror noen har nevnt shave talc som en løsning. Dette er vel vanlig talkumpulver tror jeg. https://www.gents.no/text/hvorfor-bruker-menn-talkum Jeg skal ta noen profesjonelle bilder og leter etter noe som kan maskere dette. Er det noe enkelt som kan brukes, uten å måtte påføre "sminke"?
 4. Denne saken ble diskutert litt blant mine kolleger. Det ble påpekt endel faktafeil i artikkelen Feil sier en kollega: 3.5" har vesentlig lavere holdbarhet enn 5 1/4"-disketter, og dårligere enn 8". density for HD 3.5" (aka 1.44MB) er over den grensen som overflatebelegget klarer å holde på over tid. Hvor kom det fram til dette tallet? Det vanligste var 360KB og etterhvert 1.2MB (formattert), og det siste levde i masse år. Det var Apple sine 3,5" som hadde 800k kapasitet.
 5. Jeg kjøpte denne i dag for å bruke på hodet https://www.clasohlson.com/no/Remington-Ultimate-Series-RX5-barbermaskin-for-hodet/p/Pr444587000 Den fungerte veldig bra. Faktisk mye bedre enn min Phillips OneBlade. Prøvde den også på ansiktet og den fungerte greit til det også. Ganske rimelig pris på den.
 6. Jeg gikk bort fra Gillette barberingshøvler til tradisjonell barberingshøvel. Barberingsbladene til disse er mye billigere enn de til Gillette. 10 barberblader koster 25kr, og hvert blad holder til 4-6 barberinger. Men det er litt mer arbeid og styr kontra bruke en elektrisk barbermaskin.
 7. Synd å bruke 5000kr for en barberingsmaskin og bli skuffet over resultatet.
 8. Jeg har sett på enkelte barberingsmaskiner for hode. https://skullshaver.com https://www.clasohlson.com/no/Remington-Ultimate-Series-RX5-barbermaskin-for-hodet/p/Pr444587000 Jeg bruker den Phillips OneBlade til barbering av hode. Det fungerer fint, men får det ikke like glattbarbert som med høvel.
 9. Phillips Oneblade barberer ikke så glattbarbert. Jeg kan fortsatt se litt indikasjon på skjeggvekst etter bruk av den. Skulle tro en mer ordentlig barbermaskin hadde barbert mye mer ned mot huden.
 10. Ikke godt å si hva jeg ville foretrukket. Har aldri brukt en elektrisk barbermaskin før. Har tenkt å bruke den på både ansikt, hode og kropp.
 11. Barbersalong bruker vel ikke elektrisk barbermaskin...
 12. Hva er den aller beste elektriske barberingsmaskinen man kan kjøpe i dag? Pris spiller ingen rolle for meg, så lenge det er den beste man kan kjøpe. Jeg har alltid barbert meg med høvel. For en liten stund tilbake fikk jeg interessen for å bruke tradisjonell barberingshøvel. Jeg byttet over fra Gillette Fusion til tradisjonell barberingshøvel fordi det koster mye mindre å kjøpe de barberingsbladene. Jeg har kjøpt mange barberingssåper og kremer for å lage barberingskrem, brukt flere tusen på høvel og kost. Det er mye arbeid med dette for å barbere seg. Barberingssåpe, Pre-Shave Olje, Post-Shave krem. Jeg bruker barberingshøvelen mye sjeldnere nå. I stedet bruker jeg den Phillips OneBlade som jeg kjøpte for kun grooming til å også barbere ansiktet og hodet. Jeg bruker den fordi det er så mye enklere å bare slå den på og begynne å barbere. Men dessverre så får jeg ikke like tett barbering med denne OneBlade som jeg får med tradisjonell barberingshøvel. Derfor tenkte jeg å kjøpe meg en ordentlig toppmodell elektrisk barberingsmaskin, også fordi OneBlade er ikke anbefalt å bruke på hodet. Braun Series 9 tror jeg er dagens toppmodell. Det beste av det man kan kjøpe av en slik barberingsmaskin. https://www.elkjop.no/product/personlig-pleie-skjonnhet-og-velvare/barbering-og-harfjerning/barbermaskin/braun-series-9-pro-barbermaskin-bra9465cc/335643 Har noen prøvd denne fra Braun?
 13. DJViking

  Elbil-tråden

  For borettslag er det vel Zaptec Pro som gjelder. Det er den vi blir å gå for i vårt borettslag når vi nå skal installere infrastruktur.
 14. EVGA Hybrid, MSI SeaHawk, Asus ROG Strix LC Jeg har en EVGA NVIDIA FTW Hybrid 1080. Har ikke holdt meg oppdatert på hvem som fortsatt har AIO vannkjøling på NVIDIA. Man får vel kun 120mm på GPU AIO? Jeg har kun sett 240mm, 360mm på CPU AIO.
 15. Får vente på 40xx med AIO vannkjøling. Har egentlig ikke noe hast. Gamer mindre nå for tiden enn før. Brukte mitt gamle 1080 til å mine Ethereum når PCen stod på tomgang, men har sluttet nå siden jeg ikke vil slite ut kortet.
×
×
 • Create New...