Jump to content

Coffey

Medlemmer
 • Content Count

  9039
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1235 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

16997 profile views
 1. Sånn, nå har jeg solgt leiligheten og casha ut alt i kun kryptovaluta. Kan jeg skippe hele "kjøp artikler", og bare kjøpe hele Gamer.no, slik at jeg kan bestemme at dere kun skal skrive om Roblox fremover?
 2. Det er helt latterlig at 2 player splitscreen også er utilgjengelig når serverene er nede. Hvordan gir DET mening? Jeg hadde en kompis på besøk i går kveld som jeg ville kjøre litt mot, men neida, det gikk jo ikke an.
 3. Er dette den originale Starsky and Hutch? EDIT: Nei, vent, det var kanskje en TV-serie, det.
 4. Du misforstår. Begge modusene er en halv av en hel, så ved tanke på at 1/2 + 1/2 = 1/1, så har spillet faktisk fått 16/1! Det må være tidenes høyeste karakter til et spill.
 5. Jeg er inneforstått med den notoriske feedback sandwich-en, men det er så vanskelig å unngå. 😶 Man vil jo ikke virke kjip!
 6. Jeg leste først The Green Lantern, og skjønte virkelig ikke hvordan dette kunne være fra samme film.
 7. Til anmelderen: Dette var en fin og forfriskende skarp anmeldelse, men du skriver ofte veldig kronglete og usammenhengende. Du avslutter brått både setninger og argumenter, og går rett videre til noe annet. For så i noen tilfeller å gå tilbake til den første setningen eller argumentet. Det gjør dessverre anmeldelsene dine litt slitsomme å lese. Jeg ville ha anbefalt deg å lese nøyere igjennom teksten før den publiseres, fordi mye av det hadde blitt fikset med noen strategiske konjunksjoner og enkel omstrukturering av setninger. Dette er kun ment som konstruktiv feedback! Ellers var det en fin anmeldelse.
 8. Jo, det stemmer det. Jeg la til dette først, men fjernet det, da jeg følte det ga for mye: Men Oslo, 31. august er riktig, @ClarkGable! Vanskelig å lage screenshots fra den som ikke har Danielsen-Lie med i bildet. Men morsomt å kunne fronte bi-karakterene litt: Oslo er vel å regne som en bi-karakter i den filmen.
 9. Ja, det er en god film! Så den på nytt her om dagen. Likte den mye bedre enn Seven Psychopats, som jeg følte kanskje mistet litt av det humane i In Bruges.
 10. Kan det være Il conformista? EDIT: Jeg er i tvil. Det er feil aspekt-ratio.
 11. Det stemmer! Hva var det som røpte den? Den snakkende fisken? Til dere som ikke har sett den, dette er det første du møter i filmen:
×
×
 • Create New...