Jump to content

MJro

Medlemmer
  • Content Count

    67
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

37 :)

About MJro

  • Birthday 02/02/1992

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Recent Profile Visitors

1149 profile views
  1. Nei, var en oppgradering fra Win10. Har fungert fint i flere dager nå, så antar at det er i orden.
  2. Kan se ut som det meste løste seg etter oppgradering fra Windows 10 til Windows 11.
  3. Nei, det skjer ikke hver gang. Har også sjekket at alle ledninger er tilkoblet, har også byttet PSU og kabler. Har har testet med to forskjellige typer RAM brikker. Skjer akkurat det samme med begge. Kingston Fury Beast 8gb x2 3200mhz. Corsair Dominator 8gb x4 3200mhz. Skal få testet litt ut mtp bios osv. Kan ikke huske at jeg har sett noen feil via EZ debug LED. Alt fungerer som normalt, ingen høye temperaturer eller noe. Hvis det er hovedkortet, så må det jo ha vært defekt fra dag en da.
  4. Hei, har et litt rart problem der pc ikke vil startet etter at den er slått av eller har gått i hvilemodus. Når jeg slår maskinen av eller setter den i hvilemodus via Windows er alt som det skal være. Så neste gang jeg skal bruke den er det litt sporadisk om den slår seg på eller ikke. De gangene den ikke slår seg på, så blinker på knappen på maskinen forså å slukke helt. Prøver så å slå på maskinen igjen, da kommer verken lys eller vifter, ingen ting skjer. Slår så av knappen som sitter på PSU og venter i kanskje 2 min, så fungerer alt som det skal igjen. Alle delene er 2-3 måneder gamle. Har testet med to forskjellige PSU'er, og to forskjellige GPU'er. PSU: Corsair RM750 og Corsair 1000x CPU: Intel i7 12700kf HK: MSI z690 edge wifi GPU: MSI RTX 3080Ti / MSI RTX 3060 Ti SSD: WD black SN 850 Kabinett: Fractual Design Torrent Noen som har noe forslag til hva det kan være?
  5. Kan ikke slå av automatisk oppdatering, eller kan ikke finne det i såfall. Oppdateringen går igjennom via å sjekke etter firmware og oppdatere, men den blir fortsatt ikke oppdatert. Har også prøvd å laste ned oppgraderingsfilen fra Asus sine websider, men den feiler da også. Samt at men må oppdatere til en versjon først for så å oppdatere til siste, dette har jeg også gjort. Prøvde også en factory reset, men det funket heller ikke. Virker som om routeren endrer dato til den 5.mai hver den gang den skal oppdatere.
  6. Hei, Noen andre som har denne? Plages med at den auto-oppdatere hver dag kloken 00:00, slik at den da restarter. Får ikke oppdatert routeren automatisk eller manuelt, noen som har hatt samme problem?
  7. Bestile fra coolshop, fikk ordrebekreftelse og de trakk pengene med en gang. Samt at jeg fikk lagt inn bestilling på cdon, der står det bare at den behandles.
  8. Fikk bestilt på coolshop, samt lagt inn forhåndsbestilling på cdon. Satser på at en av de leverer 👍
×
×
  • Create New...