Jump to content

Harribo25

Medlemmer
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 :)
 1. Har de noctua industrielle viftene og de bråker betydelig mer på samme rpm som noiseblocker pk3 viftene uten å kjøle noe bedre. Noiseblockerene har en veldig behagelig viftelyd og har bra med statisk trykk. Anbefaler de på det sterkeste framfor noctua om du vil ha det stille
 2. Er det bare med iphone det er problemer? I så fall er jo det mange som ikke har iphone, inkludert meg selv.
 3. Skjønner poenget ditt, men blir vel ikke helt det samme å sammenligne militæret. Jeg tenker de fleste faktisk IKKE vil betale lisens mens de fleste vil ha et militær. Dog blir det lisens uansett om 80% ikke vil ha det (prosenten var bare et eksempel).
 4. Heisann, jeg er på utgikk etter en ny kassegitar og prøvde nylig noen hagstrøm modeller som imponerte meg både på spillbarhet og lyd, men de hadde ikke inne akkurat den modellen jeg var interessert i å prøve. Jeg vil gjerne ha en litt høylytt gitar som har godt med lowend, og elektronikk (dog ikke nødvendig). Er det noen andre merker som utpeker seg i den prisklassen? Er det i så fall noen som har prøvd noen hagstrøm modeller med Sikta spruce og cedertopp å kan forklare forskjellen i lyd det gir på de gitarene? jeg prøvde bare noen med Cedertopp og mahogny laminat og en med mahogny topp/mahogny laminat (side og bunn). Setter pris på alle tilbakemeldinger EDIT: Jeg prøvde litt forskjellig og endte opp med en hagstrøm dadre (dreadnaught med gran i topp og rosewood laminat i sider og bunn) da de ikke hadde noen andre hagstrøm med grantopp inne. Meget stor lyd og veldig god spillbarhet! bassresponsen er enorm i den kassa. Veldig god lyd men vurderer å levere den tilbake for å få en litt mindre gitar som er lettere å få hendene rundt. Skal ikke være enkelt å finne "the one" i gitarverden.
 5. Harribo25

  GTA 5 - PC

  Ah fikk fikset krasjingen min ved å fjerne et tilleggsprogram som har installert seg vedsiden av Ad-aware, noe jeg ikke la merke til under installeringen. Det har seg slik at noen 3djeparts program ikke går overrens med GTA å kan skape mye hodebry. Her er linken om noen trenger det! https://support.rockstargames.com/hc/communities/public/questions/203689507-possible-fix-to-gta-5-pc-crashes-players-and-devs-please-read-
 6. Harribo25

  GTA 5 - PC

  Nå begynner jeg å bli rimelig lei, online delen har krasja 100 og ørten ganger siden fredag med nyeste Nvidia GTA 5 gameready driver. Jeg sletta spillet og lasta det ned på nytt i går via steam, samme greia. Installerte en litt eldre driver som tilsynelatende gjør ting bedre, men problemet er at hver gang jeg skal gjøre noe særlig online som å gå inn i en butikk for å rane eller kjøre inn i garasja til los santos customs og lignende så får jeg beskjeden "splittet har sluttet å fungere". Håper de fikser det fort å gale. Singelplayer fungerer utmerket. Skal sies at jeg spilte med samme settings på onsdag/torsdag i flere timer online uten noe problemer. Har sjekka maskina for ustabilitet og diverse sånt, skrudd ned/av overklokk men samme greia. Drittspill
 7. Harribo25

  GTA 5 - PC

  Fikk samma feil i går, men det er første gang jeg har fått crash to desktop med over 10 timer spilletid. Virker som det bare er litt tilfeldig. Kan også hende at GTA fylte opp RAMen og ikke hadde noe mer å gå på? Ja har fått det èn gang før, nå har jeg fått det hver eneste gang jeg joina Online biten. Enten krasjer det med èn gang, ellers fungerer det en 5 min også er det krasj. Jeg spilte på akkurat samme settings i timesvis uten problemer i går. Typisk når helga kommer altså. Har selvfølgelig restarta å lukket program jeg ikke trenger og diverse sånt. Har 16GB minne og det bruker ikke nærheten av alt. Kjører på et 970 GTX med ca 2900MB Vram i bruk i følge spillet.
 8. Harribo25

  GTA 5 - PC

  Dæven, spilte flere timer online i går uten noe problemer. I dag så får jeg bare beskjed etter en liten stund "GTA V sluttet å fungere". Noen som vet om mulig fiks? Jeg installerte akkurat Ad-aware da. Skal prøve å uinstallere det og se om det er noe forskjell. Må si jeg koser meg med spillet
 9. Harribo25

  GTA 5 - PC

  Dere som er så imponert over viewdistance, hvorfor er det så imponerende? Er det pga konsollversjonene er så elendige i forhold? Har dere noen gang spilt Arma 3? Det kaller jeg imponerende viewdistance. GTA 5 er jo ingenting i forhold. Alt blir jo så tåkete på avstand. Greit nok man ser langt, men det man ser er jo bare tåkelagt Å lavt oppløst. Nå skal det sies at jeg bare har prøvd gta 5 én gang på ps3 for lenge siden inntil Pc versjonen kom.
 10. Harribo25

  GTA 5 - PC

  Prøvde en gamemode der man skal hente en koffert på toppen av en bygning å overleve leveransen, å fly helikopter var helt latterlig. Er det mulig å bruke musa til å styre heli? Numpad greia er merkelig form for styring.
 11. Harribo25

  GTA 5 - PC

  Har du slått av Depth of field effects (eller noe lignende)? Jeg deaktiverte dette, og da ble det penere. Takk for tipset, jeg gjorde det nå Ser med ett bedre ut ja. Har du slått av Depth of field effects (eller noe lignende)? Jeg deaktiverte dette, og da ble det penere. Vil tro det er Motion Blur som skaper problemet til Harribo. Depth of Field er kun fokus, og vil ikke gjenskape en blur effekt naar man beveger seg rundt. Depth of Field i GTAV er ikke veldig paatrengende og ganske godt gjennomfort. DOF er veldig greit aa ha paa naar man skal ta screenshots. Tror det er en egen knapp for aa aktivere DOF naar man tar frem mobilkameraet ogsaa. Ja motion blur er ivhertfall satt så lavt som mulig men virker som noe av problemet fikset seg med å deaktivere depth of field faktisk. Takk skal prøve det og, ja fysj jeg skrur alltid ned/av blur i spill som har dette da det har ingenting i et spill å gjøre. Skal ikke bare prate negativt om spillet, regnet og vannet generelt er noe av det beste jeg har sett i et spill per dags dato! Når du går ned på stranden å opp i vannet så er det ganske imponerende. Regnet også når det plasker ned og lager enkelte søylepytter og hvordan det oppfører seg er ganske imponerende.
 12. Harribo25

  GTA 5 - PC

  Jeg har en 3770K på 4,6 nå og Et GTX 970 og jeg synes det kjører meget glatt med alt på full med 2xaa, jeg har forsåvidt ikke sett hva fps jeg ligger på, men det klarer heelt klart å dra det fint. Uansett, jeg synes spillet virker litt "konsollifisert", altså, så mye blur det er, blir jo gal av å se på. Kan ikke si jeg er så fryktelig imponert over grafikken akkurat, var nesten litt skuffende. Ikke er view distance noe særlig å skryte over heller på fullt. Noen andre som føler det sånn?
 13. Harribo25

  GTA 5 - PC

  Noen andre som har problemer med å starte spillet som har kjøpt på steam? Jeg får beskjed om å linke spillet til steam, men problemet er at det er bare facebook, google, windows games for live, etc som er tilgjengelig. Games for windows live har jeg allerede linka, men jeg kommer ikke videre. Noen tips? Irriterer meg grønn, har restarta noen ganger, får samme beskjed. Jeg virkelig VERKER for å få spilt dette her, endelig komt meg hjem også dette her, fader så kjipt.
 14. Harribo25

  GTA 5 - PC

  Heh, en som er misunnelig eller?
 15. Harribo25

  GTA 5 - PC

  Ah jeg er så misunnelig folkens, her sitter jeg på jobb å surmuler. Skal bli godt å komme hjem å få kjørt 970 Kortet. Blir en lang dag Har dere prøvd heists? I så fall, er det som forventet?
×
×
 • Create New...