Jump to content

stonecold

Medlemmer
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. http://www.dn.no/talent/2016/04/12/1908/Studievalg/-nr-jeg-forteller-at-jeg-har-18-ansatte-og-80-millioner-i-omsetning-endrer-de-oppfatning
 2. Biwire bro Mange erstatter dem med biwire jumper.
 3. Hva er gjennonsnittskarakteren for å komme inn på Gann? Gjennomsnittskarakteren varierer fra år til år. Det bestemmes av hvor mange og hvem som søker. De siste årene har snittet vært rundt 4.0 for å komme inn på TIP og noe høyere på VG2. http://www.gann.no/event/dolink/famid/228472
 4. Jeg vet ikke hvordan det er i fylket du bor. Men i Rogaland har vi noe som heter Rogalandsretten, det vil si at vi har rett på påbygg etter vi har fullført læretiden og fått fagbrev. Kanskje du kan med inntaktskontoret i fylket ditt om dere har noe lignende ordning? Men i utgangspunktet stiller du dårlig hvis ikke dere har en slik ordning. Du kan jo ringe skolene om det er noen ledige plasser rundt skolestart.
 5. VG1 TIP er et krav for å søke Kjemi og prosess vg2. Varierer jo fra skole til skole på den linjen når det kommer til snitt. Men dersom du lurer på snittet for å komme inn på skolene som tilbyr denne linjen, da kan du gå inn på 31skoler.no Søk i fylket du holder til i dersom fylket du holder til i har linjen. Siden fylket ditt gidder ikke å bruke penger på å kjøpe skoleplass i et annet fylket, dersom fylket selv har den linjen.
 6. Det er noe som heter ungdomsrett som er lovfestet rett for ungdom på 3 år skolegang. Men kan utvides til 4 år dersom utdanningen er lenger. Denne ungdomsrett må brukes i løpe av året du fyller 24 år.
 7. Du stiller veldig langt bak, dersom fylket ditt har den samme linjen. Siden fylket gidder ikke å kjøpe skoleplass i et annet fylket, når de allerede har dette tilbudet.
 8. http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=46310055&searchQuery=vincent
 9. Det er en tråd helt fra tilbake til 2009. De høytalene er noe de solgte for endel år tilbake på netthandelen. Så de høytalene der må du nok på bruktbørsen. (Finn.no) Den Nad forsterkeren har de sluttet å produsere mener jeg. Så der må du også på på bruktbørsen. Den har blitt erstattet av en enda kraftige Nad forsterker som selges på Hifiklubben.no
 10. Hei Dersom du går inn på 31skoler.no kan du se snittet på de ulike skolene i Rogaland. Den personen med lavest poengsum på forrige inntak hadde 40.00 som vil si 4 i snitt.
 11. Søknadsfristen hos oof er 1. mars. Men de vil helst ha søknader og slikt inne før den fristen. Slik at de kan sende ut søknader osv til bedriftene tidligere.
 12. Jeg anbefaler deg å søke lærlingplass gjennom oof.no Det var slik en venn av meg gjorde, når han fikk lærlingplass i Subsea 7 som FU Operatør/Rov Pilot.
 13. Det kommer bare lys når jeg holder inne FN + F5 det vil si, knappene som skal brukes for å vise laptopen på en prosjektor. Nei det kommer ikke lys i den når jeg endrer på vinkelen på skjermen. Det er sikkert baklyset da som du sier siden jeg har netopp formatert den.
 14. Jeg har et problem med en Acer Aspire 5720ZG. Det som er problemet er at skjermen ble plutselig svartlagt. Jeg kan se skrivebordet, men det er veldig lite lys så får ikke sett så mye. Det bare skjedde helt uten videre. Det kommer heller ikke noe mer lys når jeg trykker FN og pilstastene for å få mer lys. Ganske sikker på at det ikke er brudd brudd mellom kabel som forbinder skjermen. Noen som har en formening om hvordan dette lar seg fikse? Når jeg trykker FN + F5 kommer det litt lys inn i mellom.
 15. Toyota Supra MK3 Turbo kommer vell under 100000kr vil jeg tro, det finns masse trimdeler til de om du er gira på sånt. Det er jo Toyota så disse holder seg jo i god stand .Ellers hadde jeg sett på Honda Civic Vti , Honda CRX Vtec eller Honda Crx del sol disse er relativ også enkle å trimme finns et hav av trim til de, de er økonomiske vertfall under 5500 omdreininger når du passerer 5500 omdreininger får du et "KICK" forandring i lyden. Men det er turtallsperre 1 gir , men de andre girene kan du bare dra den opp i 7-8000 omdreinger før du MÅ gire. Ikke bare finns det masse trimdeler det finns et hav av styling deler til de.
×
×
 • Create New...