Jump to content

RickyG

Medlemmer
 • Content Count

  3942
 • Joined

Community Reputation

101 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Som en all-round tv til stua, går man noe bedre SAMSUNG QE65Q90T til 15.000kr? I tillegg får man med en gave fra Samsung man kan beholde/selge til verdi 5-6000.
 2. Jeg har en raspberry pi med conbee. Bruker den ikke aktivt ennå.
 3. Hei, Vi pusser opp og skal ha ny ytterdør(Swedoor) og tenker da å gå over til e-lås. Er det Yale Doorman V2N som anbefales?
 4. Mail om Shell MC: Vi endrer satsen for Trumf-bonus på varekjøp* fra 1 % til 0,75 %. Dette er av markedsmessige hensyn. Endringen gjelder fra 1. oktober. Du kan fortsatt spare inntil 500 kroner i måneden og inntil 2 500 kroner i året. Bonusen sparer du på din Trumf-konto * Kontantuttak, pengeoverføringer og regningsbetaling gir ikke Trumf-bonus
 5. Og hvordan vil Biden vs Trump slå ut på verdensøkonomien?
 6. Prøver dette: Go to your Home Screen on your phone. Select Apps. Go to Settings. Go to the Notifications tab. Select Snapchat. Look for an option that says “silent notifications” or “quiet notifications.” Turn the feature off.
 7. Hvordan slå av disse pop-up beskjedene som kommer? Snapchat kommer opp med en melding at feks: Person1 skriver..... Jeg ønsker kun å få et varselikon øverst når jeg faktisk får en melding, dette gjelder egentlig alle appene. Mesenger, meldinger osv .
 8. Takk for godt svar, da blir det ikke noe ustøttet telefon på meg. Dumt at det har blitt sånn, mulig at et president bytte vil endre på det.
 9. Liker den fysiske størrelsen på Huawei P40 (ikke pro). Noen som vet om man kan få inn google sine applikasjoner/tjenester slik at den vil fungere som en normal android telefon?
 10. Hei, Har et søskenbarn som trenger en grei PC til litt spilling, hovedsakelig: Forrnite og Sea Of Thieves Ser for meg å gjenbruke litt av den pcn under: Chassi, psu, hardisker. Så jeg trenger hovedkort, cpu, minne og skjermkort. Noen som kan linke til et greit oppsett på feks Komplett som kan brukes sammen med dette? Så prisgunstig som mulig.
 11. Sjekk ut Google Family Link, lar deg kontrollere så og si alt på minstens telefon. Bruker det på begge mine barns telefoner.
 12. Hva kan jeg få solgt en pent brukt S9 for? Komplett boks + kvittering. Ca 1,5år gammel.
 13. Mizuno JPX 919 Hot Metal Da har du et sett i mange år!
 14. Ja, finansportalen sier noe om det er krav til at du har lønnskonto ol, dette kan man huke av slik at du søker kun på banker/lån som ikke har noe krav til slikt👍
 15. Ser at mange av disse billigere boliglån bankene skal ha masse gebyr for å etablere nytt boliglån, er dette noe man kan forhandle om? Og er det noen av gebyrene som er låst?
×
×
 • Create New...