Jump to content

RickyG

Medlemmer
 • Content Count

  3926
 • Joined

Community Reputation

100 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Supert. Jeg et vant til Android og trenger noe som funker med det.
 2. Jeg ønsker en måte å lett kunne følge avstanden igjen til Green på. Jeg ser noen har en smsrtklokke som kan vise dette. Noen som har noe erfaring med det? Ønsker meg ikke noe ren golfklokke, men heller en vanlig smartklokke som har mulighet for loade en widget eller lignende. Kan godt være avhengig av at telefonen er tilkoblet via Bluetooth.
 3. Kom DnB mastercard nå, Power er ikke med denne gangen.
 4. Hvordan er GZ960E mot Q70? Har relativt god kontroll på lysforholdene i rommet.
 5. Driver, legg ballen lengre mot venstre benet. Stå litt lengre i fra enn med jern. Når du trekker kølla bakover, påse at den går i en fin bane. Øv, Øv og Øv 😀
 6. Noen som vet noe om den nye UExxTU8xxx serien til Samsung? Er det tilsvarende noe av Q60/70/80 serien de har i dag?
 7. Spørsmål! Min sønn på snart har 9 har android telefon med Family Link konto, han har også Pokemon Go konto gjennom meg. "Problemet" er at vi får ikke etablert Adventure sync, og da vil ikke Pokemon Go registrere skrittene/avstanden når pokemon ikke er aktivt. Den spør etter Google Fit når vi prøver å slå på adventure sync, men family link lar oss ikke installere Google fit.. Noen som har fått dette til?
 8. Du slipper (event billigere) vel også greenfee på den banene du er medlem hos?
 9. Hvor ser du det på ebay? Sitter i appen og kan ikke se noe inne på oversikten ang voec.
 10. Sto ikke noe pris på den siste linken. Koster det over 2000kr for ei plate?
 11. Hei, Ser at det brukes mye grønn(fuktbestandig) MDF når det bygges hyller, skap ol. Noen som har erfaring med bruk av dette? Hva koster disse platene, finner ikke platene på nettbutikkene til Maxbo, Monter osv..
 12. La salgsordre på fondene mine i dag, så får tiden vise om det var smart eller ikke. Skal inn igjen på et senere tidspunkt. Solgte mens jeg var ca 20% i pluss.
 13. Tenker du på Ebay? PayPal er jo bare en betalingsformidler? PayPal bør jo se potensialet i å få seg flere brukere og butikker som knytter seg mot betalingsordningen dems.
 14. Burde ikke PayPal kunne lage en løsning på dette? Mye av handelen skjer jo gjennom dem.
 15. Noen som vet at når det kommer støtte for USB boot, er det da er software oppdatering eller en hardware oppdatering som må til? Vil ikke kjøpe en PI4 før jeg vet at den eventuelt vil takle USB boot. Svarer meg selv: USB mass storage boot is available on Raspberry Pi 2B v1.2, 3A+, 3B, and 3B+ only. Support for USB mass storage boot will be added to the Raspberry Pi 4B in a future software update.
×
×
 • Create New...