Gå til innhold

Investigator224

Medlemmer
  • Innlegg

    380
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Investigator224

  1. Her er du nok inne på noe veldig essesielt ja.. En pride parade, eller pride dag, bryr ingen. ENDA ET pride HALVÅR, kapring av 17. mai, iblandet rasistisk pro-palestina gnål, rasisme mot hvite, generell pro islam med mere, er IKKE GREIT!
  2. Hvem er det som dytter barn foran seg og er så voldsomt opptatt av barn må opereres og ta medisiner om de er "feil kjønn"? Hvem er det??? Barn uten samtykkekompetanse SKAL IKKE opereres eller gå på unøvdvendige og svært helseskadelig medisinering! Er du voksen, klipp av deg pikken eller lag deg kunstig pikk og lukt urin for resten av livet fordi lukkemusklene ikke kan fikses til "riktig kjønn", hvis du på død og liv må...
  3. Jeg har fått nok! 17. mai var tydeligvis også en pride dag, så jeg vil ha meg frabedt enda mer pride gnål, som utvilsomt kommer til å inkludere Palestina markeringer også! Gjør heller heller om pride til en 9 dagers festival for selvberging, skjermfrie aktiviteter for barn og heimevern!
  4. Og den skamfulle oppførselen på 17.mai til Espen Bart Eide, tilsier at han ikke bør sitte i noen som helst offentlig posisjon. Vi blir gnålt ørene fulle hele jævla tiden om både pride og palestinas fortreffelighet. Ikke en gang føkkings 17. mai kan være fri for dette! Krev Espen Barts Eides avgang nå! Her er et forslag til et brev med krav om avgang: Emne: Krav om din umiddelbare avgang Kjære Espen Barth Eide, Jeg skriver til deg med stor bekymring og tungt hjerte for å uttrykke en sterk oppfordring om din umiddelbare avgang fra din nåværende stilling. I løpet av den siste tiden har det kommet frem en rekke bekymringsfulle forhold og hendelser som gjør det klart at din fortsatte tilstedeværelse i din nåværende rolle er uholdbar. Blant disse forholdene er: Manglende tillit blant folket: Gjentatte undersøkelser og meningsmålinger viser en markant nedgang i tilliten til din evne til å lede og representere befolkningen på en adekvat måte. Beslutninger som svekker vår felles interesse: Flere av dine politiske avgjørelser har vist seg å være til skade for den allmenne velferden og har skapt splittelse og frustrasjon blant våre medborgere. Etiske overtramp: Det er rapportert om hendelser som stiller spørsmål ved din etiske dømmekraft og integritet. Dette har ført til en uholdbar situasjon der din troverdighet som leder er sterkt undergravet. Din rolle som offentlig tjenesteperson krever en urokkelig tillit fra de du representerer, samt en evne til å handle i samsvar med våre høyeste verdier og standarder. Dessverre har de nylige hendelsene tydeliggjort at denne tilliten er blitt brutt, og at det nå er nødvendig med en forandring for å gjenopprette tilliten til vår politiske ledelse. For å sikre at våre institusjoner og den politiske prosessen kan fortsette å fungere på en måte som best tjener våre borgere, ber jeg deg om å trekke deg fra din stilling umiddelbart. Din avgang vil være et viktig skritt mot å gjenopprette tilliten og sikre at vi kan bevege oss fremover med en leder som fullt ut kan oppfylle de kravene og forventningene som stilles til denne posisjonen. Jeg håper du vil ta denne oppfordringen til etterretning og handle i tråd med det som er best for vår nasjon og dens innbyggere. Med respekt, [Navnet ditt] [Din stilling eller tittel hvis relevant] [Kontaktinformasjon]
  5. Nå har vi blitt nedgnålt av pro-Palestina propaganda siden oktober. Jeg er enig i det du sier med tanke på å fronte det positive med samfunnet vårt, og jeg mener at pro-Palestina propaganda bør holdes unna en del dager. 17. Mai er en av dem. Nasjonalkonstymet vårt bør ikke bli besudlet med nazi symbolet: palestinaskjerf hijab.
  6. I dag er grunnlovsdagen vår. Den er blitt omtalt som og feiret som nasjonaldagen. Dette er ikke en nøytral dag. Det er en dag med et budskap og i så måte er det greit at politiske meninger blir luftet, selv om det kanskje ikke har vært tradisjon for det. Nasjonalindentitet er visst galt, med mindre man er tilhenger av den pedofile landeveisrøveren Muhammed. Da skal man ha med seg den bedritne nasjonaliteten sin som man flyktet fra hit. Ikke en gang denne dagen, eller nasjonaldrakten vår skal vi få ha i fred for palestinagnål. Her fra forsiden av en av landets største og mest innflytelsesrike aviser: Medlagt er forslag til bunad for neste år.
  7. Jeg brukte å være ganske stor motstander av kristendom når jeg vokste opp. Jeg klandret mye av ting som ikke gikk som jeg ville på kristne. I ettertid har jeg innsett at fravær av kristendom skaper et maktvakum og at det fins verre ting enn kristendom. ISLAM er en verre ting. En langt verre ting. Folk som våger å tale imot troen til de som følger den pedofile landeveisrøveren Muhammed blir kalt islamofober og rasister og de mister jobbmuligheter i rene McCarthy stil. Grunnen til at folk følger Jesus er at han er et eksepsjonelt forbilde som har lært oss medmenneskelighet, kvinneverd og respekt for andre mennesker og kulturer. Grunnen til at folk følger Muhammed er at de kan oppnå fordeler og unngå ulemper om de bekjenner seg at pedofili er bra og riktig. Ulemper kan være mobbing og utestenging samt manglende jobbmuligheter eller ren vold. Nord Korea er et veldig interessant eksempel på hvordan religioner kan oppstå. Ifølge Nord Korea har nåværende leder, hans far og farfar utført rene mirakler. Hvis man ikke aksepterer dette, vil det få alvorlige konsekvenser for en selv og potensielt ens familie. Jeg tror oppriktig talt at dette er opphavet til religionen til de som følger den pedofile. (Nord Korea er også et stjerneeksempel på ekstrem kanselleringskultur)
  8. Woke rasistene kansellerer definitivt mest. Jeg har ikke vært borti en anti-woker gruppering som har nektet å snakke med noen eller vært villige til å ha en dialog med woke-rasister.
  9. https://www.rights.no/2024/05/den-statsstottede-revolusjonaere-som-vil-utslette-israel/ En pro rasistisk organisasjon som er statsstøttet... Flott...
  10. Jeg syns det er kjempekult at vi har norske som representerer Sverige. Hadde vi bare kunne fått litt "Palestina fri" så hadde alt vært perfekt.
  11. Tyske nynazister (islamister) demonstrerte mot islamofobia (LOL!!!!!!!!) og for et tysk kalifat. https://nypost.com/2024/04/29/world-news/protesters-call-for-islamic-state-in-germany-caliphate-is-the-solution/
  12. Hvorfor bruke tid på han? Jo det kan jeg fortelle deg. Han er en perfekt representant for woke. Han er rasist og bryr seg kun om muslimer, ikke andre innvandrergrupper, eller øvrig befolkning. Han er i gang med en "eliteutdannelse" på Harvard og demonstrerer at Harvard ikke utvikler kritisk tenkning hos de som utdannes der. Han er sannsynligvis fra en velstående familie, siden han har råd til å studere på Harvard. Det viktigste er riktignok: Han er ikke alene. Dette er ikke uvanlige holdninger, hverken blant muslimske innvandrergrupper eller blant øvrige woke grupper. Han er et perfekt eksempel på hva vi som faktisk bryr oss om frihet og demokrati og et fargeblindt samfunn må kjempe mot!
  13. En øvelse en kompis ga meg for en del år tilbake var å starte å snakke med en ny person hver dag. Jeg har etterhvert blitt så vant til det at nå gjør jeg det automatisk. Evnen min til å ihvertfall ha et overflatisk sosialt nettverk har eksplodert. Med det har livets muligheter åpnet seg. Jeg trenger ikke å bli likt av alle og jeg vet at jeg er en "acquired taste". Men sånn er vi vel i bunn og grunn alle. Vi er ikke for alle. Om man snakker med mange, så finner man folk man ikke ville funnet ellers. Noen liker godt krydret mat, noen liker at maten smaker tamt. Noen liker korte måltider, andre liker lange. Jeg har opp igjennom åra hørt mange folk si at de hater å snakke om været. Jeg tenker dette er konterproduktivt om man ønsker å bli kjent med folk ihvertfall. Småprat har en viktig rolle i å danne sosiale relasjoner. De ufarlige samtalene gjør at man kan føle seg fram og danne et bilde av hva som er akseptable samtaleemner for det bestemte individet.
  14. Som far min bryskt og uironisk sa i februar, da jeg ymtet frampå at det snart var sommer: Det er da snart kaldt, mørkt og vinter igjen! Livet er hardt vondt og vanskelig for alle, og så dør vi; Konge som tjener. Vi er ikke laget for å ha det behagelig å være glade. Vi er laget for å overleve. For det trengs ikke lykke!
  15. Jeg husker da Trump ble president. Da følge jeg genuin sorg i to uker etterpå. Jeg husker jeg tenkte at dette kom til å få en motreaksjon, en pendeleffekt. Det fikk det også. Biden ble promotert som en moderat, som skulle få kjølnet politikken og virke samlende. Dessverre er han og demokratene blitt gale. Den nåværende immigrasjonspolitikken og inflasjonspolitikken i USA er ideologisk. For meg er ideologi og ideologisk skjellsord. En viss grad av ideologi kan være bra, men politikk bør i all hovedsak være pragmatisk. Ideologisk virkelighetsfjern politikk ender dessverre alt for ofte i rene folkemord. Yin Yang.....
  16. Samfunnet vårt og hele vesten har vært i en ekstrem venstrevind de siste par tiår. Resultatet i Sverige er rene krigstilstander. Sverige er skrekkeksempelet, men ikke tro et sekund at vi er langt etter. Dette har en pendeleffekt. Høyrekreftene er et direkte resultat av en ekstremistisk venstreekstremisme. Jeg orker ikke å finne det opprinnelige intervjuet akkurat nå, men denne kommentarvideoen er ikke så verst:
  17. Bruk penger på det du bruker tiden din på. Bruker du mye tid på fotografering, bruk mye penger på det. Ligger det stort sett i et skap eller en skuff hele året, vurder å selg det og heller kjøp en smarttelefon med bra kamera.
  18. Det viktigste er å ha et genuint ønske om å endre på ting. Noen jeg kjenner veldig godt hadde konstante aggresjonsproblemer. Vedkommende var sint hele tiden, uten å forstå hvorfor. Vedkommende var heldig nok til å få tilgang på psykolog og forklarte at han var skikkelig lei av å være sliten hele tiden på grunn av sinne som hen ikke forsto hvor kom fra og ønsket å slippe å være så sint hele tiden. Etter utredning hos psykolog, fikk vedkommende i en alder av 30+ diagnosen ADHD og tourettes. Vedkommende ble utprøvd på en rekke medisiner, blant annet forskjellige antidepressiva og ritalin. Løsningen for å bli kvitt problemene med sinne lå i kognitiv terapi. Vedkommende lever et greit liv i dag uten medisiner og bruker de mentale verktøyene han lærte daglig, samt lærer dem bort til andre.
  19. Dette er en svært skjelden seier i kampen mot "you will own nothing and be happy". Dette er i bunn og grunn neo-feudalisme. Noen få mektige herrer eier all din personlige informasjon, alle dine lisenser, alle hus. I tillegg så får disse subsidierte kontrakter av myndighetene som må betales av den lille mann. Det er vanskelig å kjempe mot de nye feudal-herrene, særlig google, siden de sensuerer all vesentlig kritikk av google. Husk at "you will own nothing" betyr at noen andre eier alt...
  20. Hvis de muslimske og "transgender" samfunnene som Og i mellomtiden fortsetter folkemordet og den etniske renskningen mot Uigurene med full styrke, men neeei, det er vi i vesten som er onde, og Israel som er onde.... Non stop, til dels voldelige demonstrasjoner, som gnåler om at Israel, det landet med mest rettigheter for muslimer i midt østen er et apartheid regime Kan ikke Hamas bare ubetinget overgi seg? Verre er det ikke. Frigi alle gisler. All Hamas ledelse puttes i fengsel for lang tid framover. De startet en utryddelseskrig og nå er det på tide å overgi seg til en fiende som har vist at de behandler muslimer bedre enn de fleste muslimske land. Hamas er som NAZI partiet i Tyskland. Selv om det ble oppløst etter andre verdenskrig, så sluttet ikke Tyskland og tyskere å eksistere.
  21. Palestinske flyktninger har en rekke særrettigheter i forhold til alle andre flyktninger i hele verden. Palestinske flyktninger har visse særrettigheter som er anerkjent av FNs organisasjon for palestinske flyktninger (UNRWA), i motsetning til vanlige flyktninger. Disse særrettighetene inkluderer: Spesialiserte tjenester: UNRWA tilbyr spesifikke tjenester til palestinske flyktninger, inkludert helsetjenester, utdanning og sosial støtte. Identitetsbevis: Palestinske flyktninger får ofte spesielle identitetsbevis som utstedes av UNRWA for å bekrefte deres status og tilgang til tjenester. Arverettigheter: Palestinske flyktninger kan ha spesielle arverettigheter og juridiske status i noen land, basert på deres status som flyktninger. Tilgang til humanitær bistand: Som en del av FNs mandat har palestinske flyktninger rett til å motta humanitær bistand gjennom UNRWA og andre relevante organisasjoner. Disse særrettighetene er et resultat av den spesifikke situasjonen til palestinske flyktninger og det internasjonale samfunnets innsats for å gi dem beskyttelse og støtte. Resultatet av å gi muslimer særrettigheter ser vi. Bred støtte til terror. Vold og faenskap I NORGE som følge av pro terrorisme, PRO rasistiske demonstrasjoner for Hamas. På tide å gi MINDRE rettigheter til palestinerne. Ta fra dem all SÆRSTØTTE som de har hatt siden opprettelsen av staten Israel. Gjør som Frankrike og FORBY palestinske demonstrasjoner i Norge. Vi har hørt budskapet nå og all volden og regelrette terrorismen vi i Norge blir utsatt for som følge av disse demonstrasjonene gjør at jeg mener at nok er nok.
  22. Man skal være sterk for å være syk ja. Eller ha sterke pårørende. Et lite tips er å snakke med https://mentalhelse.no/fa-hjelp/hjelpetelefonen/. De løser ikke problemet ditt der og da, men denne typen hjelpetjenester kan hjelpe deg med å si de riktige tingene ovenfor f.eks fastlegen, eller de kan ha informasjon om andre hjelpetjenester du kan kontakte og hva du skal si til dem. En generell utfordring i livet er å finne de riktige personene å snakke med og si de riktige tingene. Det koster ingenting og du kan være anonym. Det er fullt mulig å leve et verdig liv med ADHD, både med og uten medisiner. Å ha ADHD kan være en ressurs. Det gjør livet mer utfordrende, men lærer du deg å "kjøre hodet ditt på riktig måte", så kan du oppnå mer enn folk uten ADHD. Fysisk trening er uansett sterkt å anbefale.
  23. Du har kommet så langt at du har innsett at du har et problem. Ikke nok med det, men du har faktisk et ønske om å gjøre noe med problemet. Da har du faktisk kommet veldig langt med tanke på å løse problemet. Det første jeg ville gjort om jeg var deg, var å kutte alt av rusmidler. Alkohol er en versting. Alt som ikke er foreskrevet av legen må ut og bort. Dessverre finnes det sjeldent snarveier her i livet. Det som styrer følelsene dine er tankene dine. Du kan sikkert dope deg ned til å bli en nærmest zombie, men da vil du ikke ha et verdig liv. Ensidig tilgivelse, hvor du tilgir den du er sint på uten å forvente noe tilbake er god medisin mot sinne. Ikke forvent en unnskyldning, ikke forvent endring. Psykologene kaller dette kognitiv terapi. Dette tar år å mestre. Det er ikke gjort over natten. Alternativt, så vil det sannsynligvis få ekstremt negative konsekvenser for deg å ikke ta tak i sinneutfordringene dine, både med skole, jobb og relasjoner til kjærester, venner og familie. Lykke til.
  24. Det går igjen i innleggene til jjkoggan at han kun bryr seg om velferden til muslimer og at de skal ha særrettigheter i det norske samfunnet. Tidligere i denne tråden mente han at pakistanere skal prioriteres i ansettelser og at fattige pakistanere skal ha mer penger enn øvrig fattig befolkning. Eksempelet mitt med thaier viser at pakistanere heller bør prioriteres ned i ansettelser og at rike pakistanere heller bør betale ekstra i forhold til øvrig befolkning. Fattige thaier bør heller da få ekstra penger og fattige pakistanere det samme som alle andre.
  25. "Flere norsk-pakistanere har gjort det ganske godt i Norge, til tross for at de har pakistanske navn. Blant annet så har vi: Hadia Tajik (stortingsrepresentant), Samra Akhtar (statssekretær), Saida Roshni Begum (tidligere statssekretær og nåværende advokatfullmektig), Lubna Jaffery (kultur- og likestillingsminister), Mudassar Hussain Kapur (komitéleder ved stortinget), Kalbe Razi Naqvi (professor ved NTNU) og Abid Raja (storingsrepresentant)." Antallet norsk pakistanere i Norge (legg merke til at dette inkluderer barn av pakistanere), er ca. 40000 ifølge wikipedia. Til sammenligning er det ca. 20000 thaier. Deres barn blir ikke regnet som norskthaier. Kan du nevne EN person med norskthai bakgrunn blant toppledelsen i Norge?
×
×
  • Opprett ny...