Gå til innhold

Alterego666

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Alterego666

  1. Hva er problemet med å handle mindre med Kina? Ved å redusere handelen med Kina reduserer man de verste klimautslippene OG reduserer overgrep mot mennesker.
  2. Du forstår at svaret ligger i spørsmålet her?
  3. Nok en bastant påstand på et mildest talt syltynt grunnlag.
  4. Jo. Du har veldig bastante konklusjoner basert på et veldig tynt grunnlag.
  5. For å klargjøre deler av premisset ditt: Mener du menn er rasjonelle?
  6. Så alt er en algoritme, og jeg kan ikke påvirke utfallet? I stedet for å diskutere meg fram til en familiebesøutning, kan jeg like gjerne kaste terning? Hvem har laget algoritmen?
  7. Dette betyr at valgene våre er betingede, ikke at de ikke er frie. Dersom vi ikke har fri vilje, hvilken eller hvis’ vilje er det som styrer oss?
  8. Hvilken eller hvis’ vilje styrer valgene våre om ikke vi selv?
  9. Jeg har levd i et slik forhold i ti år. Det var omstendighetene som valgte type forhold og ikke oss, men vi er begge veldig fornøyde. Vi er begge godt voksne, svært travle og selvstendige mennesker med hver vår familie på hver vårt sted. Så langt ut i forholdet er vi svært fornøyde med ordningen, og kjærligheten blomstrer mer enn noen gang.
  10. Jeg mener det er det, og at sammenligningen er legit. Jeg er selv ikke religiøs, og for meg oppleves det langt på vei som et frivillig valg. Jeg mener selv jeg ville valgt å være religiøs dersom det -innenfor rimelig vitenskapelig tvil- eksisterte en gud.
  11. Det betyr bare at vi ikke ble født for ett minutt siden og derfor gjør bevisste valg. Det betyr IKKE at valgene ikke var frie. Mener du for eksempel at politiske valg må randomiseres før de kan bli kalt frie? Det gir overhodet ikke mening.
  12. Å ha inne katt er dyreplageri, og Å ha utekatt er å slippe en lystmorder løs blant småfuglene. Fasit blir nødvendigvis at hverken du eller amdre skal ha katt. Katter er en fremmedart og skulle vært svartelistet.
  13. 1): Du ser ikke selvmotsigelsen her? 2): Hvor vil du kaste dem?
×
×
  • Opprett ny...