Jump to content

espeliden

Medlemmer
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Ja, det som er planen. Satser på at det går greit, for jeg var begynt å like telefonen.
 2. Ja, det er vel det jeg frykter. Vanskelig å bevise at man ikke har gjort noe unormalt med telefonen sånn sett. Dessverre litt mer enn bare en sprekk. Masse små sprekker over hele glassflaten. Hva det kom av aner jeg ikke.
 3. Da har jeg hatt min telefon i ca. 2 dager. I dag når jeg skulle sette meg ned på jobb tok jeg ut telefonen ut av lommen for å legge den fra meg, og da sprakk glasset på baksiden. Hørte det knaste og det kom flere sprekker mens den lå på pulten. Ikke utsatt den for noe unormale belastninger disse dagene. Sender den inn til Netonnet/Mcare i dag så får jeg se hvordan det går. Noen som har erfaringer med lignende?
 4. bump-bump-bump-bumpadilla-life *synge* Vil vel tro at det er SS Normandie, SS_Normandie som tok fyr i havnen i New York under andre verdenskrig under arbeidet med å omgjøre hun til et troppetransportskip (USS Lafayette).
 5. Ville heller gått inn på tide.no. Ville sett på rutene til linje 513, eller spasere ned på Lagunen og ta 20-bussen.
 6. Det norske flagget er vel strengt tatt fra 1821.
 7. En "Size 5"-ball, som er den "vanlige" ballen som er i bruk, har følgende krav fra FIFA: Kilder: http://www.fifa.com/en/regulations/regulat...,1584,3,00.html http://www.soccerballworld.com/Laws.htm
 8. Delaware Delaware ligger langs nordøstkysten av USA.
 9. Det er også interessant å merke seg at i følge Wikipedia står det i Geneve-konvensjonen at man skal unngå misbruk av Røde Kors-symbolet, så jeg kan forstå at Røde Kors reagerer. Jeg mener også at man burde beskytte dette symbolet, slik at det blir brukt til det det er ment som. Kilde: http://en.wikipedia.org/wiki/Red_Cross_%28symbol%29
 10. http://en.wikipedia.org/wiki/Star_of_life Kalt "Star of Life".
 11. Har bestilt et par bøker derfra tidligere i år og da brukte de under en uke på å levere.
 12. Noen som vet hvor jeg kan finne drivere for denne scanneren til Windows 2k? Har prøvd de på Hp sine sider men får de ikke til å virke.
 13. Skal bruke det til ADSL ja. Skal se nærmere på noen Realtek-baserte.
 14. Hei! Skal kjøpe meg et nytt nettverkskort, og trenger noen anbefalinger. Noen som har noen? På forhånd takk.
×
×
 • Create New...