Gå til innhold

rabler

Medlemmer
  • Innlegg

    123
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av rabler

  1. Spillet koster 899. ikke 1500. Det er som vanlig mulig å bruke mer penger og kjøpe tull som tidlig tilgang osv, men det er helt unødvendig og om man gjør det har man helt og holdent bare seg selv å skylde på.
  2. Gamepass har aldri vært en bærekraftig forretningsmodell.
  3. Å kjære vene. Sweet Baby Inc driver faktisk ikke med det du tror de driver med… 🙄 Så om jeg har forstått deg riktig så er "Get woke, go broke" når høyreekstremister lar seg lure av 4chan-idioter til å boikotte selskap fordi høyreekstremistene er ekstremt opptatt av identitetspolitikk. Eksempelet Bud er veldig talende i så måte.
  4. Selskap ønsker selvsagt å fremstå best mulig - spesielt overfor investorer. Og akkurat derfor det er ingen som er dumme nok til å servere investorene direkte løgner. Så når Square Enix i møte med investorene forteller at de har et stort underskudd som følge av at de har stoppet utviklingen av mange spill i forbindelse med restrukturering av selskapet så er det en overveiende sannsynlighet for at det er den faktiske årsaken til underskuddet og ikke feberfantasier som "Get woke, go broke".
  5. Dette er nok feil. Faktum er at de eneste som er opptatt av identitetspolitikk er snøflak litt for langt ute på høyresiden. Vi andre lever godt med både mangfold, nyanser og forskjellige meninger.
  6. Vås. Forspoken har ikke solgt så bra som de håpet og har nok ikke tjent inn igjen alle utgiftene, men disse påstandene har ikke noe med virkeligheten å gjøre.
  7. Haha, sorry, not sorry 😄 Jeg har vært der selv. En ting er sikkerheten, men det var jo også i realiteten en frivillig lock-in mot nettleverandøren min siden jeg brukte epost-adressen derfra som login. Det gjorde det smertefullt å bytte Internettleverandør for å si det sånn. Så når jeg til sist bestemte meg for å bytte skulle jeg hvertfall ikke havne der igjen. Nå har jeg eget domene og oppretter en mailalias hver gang jeg skal registrere meg en plass og også forskjellig passord alle plasser. Alt dette lagres selvsagt i en passordmanager så jeg slipper å gå rundt å huske alt (selv om jeg har noen huskeregler for hvordan jeg lager passord så jeg klarer ofte å gjette meg til hva passordet skal være). Dette er ikke bare for sikkerhetsgrunner, det handler også om spambeskyttelse. Det er ofte enklere å slette mailaliaset enn å forsøke å melde seg av diverese epostlister man plutselig befinner seg på.
  8. Jeg personlig har ikke hatt så mye negativt å si ovenfor dette, men inntrykket jeg får via venner er at det henger fortsatt igjen diverse sikkerhetslekkasjer fra Sony sin side. Dette gjør at folk er veldig skeptisk til PSN og dermed ikke vil ha sine opplysninger på lager. Hvilke opplysninger skulle det være? Så lenge kontoen bare skal brukes til å linke til spill trenger man ikke legge inn noe informasjon som er farlig at lekkes. Alle bruker vel allerede forskjellig login og passord alle plasser der de registrere seg regner jeg med? Ingen er vel så dum at de gjenbruker login og passord på Internett?
  9. Det er selvsagt at Sony ønsker både kontroll og oversikt når de lar PC-spillere få tilgang til Sony sitt eksklusive innhold. Og så kan de nok friste med Cross-progression og trophies mens de helt sikkert jobber for å kunne tilby PSN i flere land. Men noen liker jo å hate Sony uansett hva de finner på… 🙄
  10. Det slutter nok aldri å overraske hvor barnslige, hårsåre og idiotiske spillere faktisk kan være og det er aldri godt å vite hva som setter i gang en ny rage-kampanje. Dette var nok ikke det lureste Sony har gjort, men som vanlig er responsen over alle støvleskaft idiotisk.
  11. Dersom det er sant at han ikke hadde forutsett den reaksjonen så har selskapet et stort ledelsesproblem. Da er det trolig en ledelse som ikke aner noe om spill og spillere og som ingen tør å motsi.
  12. Det er rimelig patetisk med pubertale edgelords som får totalt meltdown fordi noen stiller helt rimelige spørsmål rundt de kreative valgene Shift Up har tatt, ja.
  13. What's not to like, lissom? 😄 Det er første "dekorer-hjemmet-ditt" spillet jeg er fristet til å teste.
  14. Jeg har kost meg med alle tre sesongene og kommer helt sikkert til å kose meg med de to siste også.
  15. Men hadde det ikke vært bedre å gjøre motsatt? Lage edderkoppene ekstremt virkelighetstro slike at man kan bruke WoW som eksponeringsterapi 😄
  16. Ja, nei, hva skal man si? Gud forby at noen skulle bli inspirert til å tenke en original tanke… Eller kanskje til og med lære noe. 🙄 Jeg forventer faktisk mer av journalister (som de har i Kotaku) enn det. Og når vi først er inne på det så er det akkurat de temaene Kotaku tar opp som er "ting som betyr noe".
  17. Han var borte i mindre enn ett år i 2022 og snakket nok først og fremst for å blidgjøre noen rabiate republikanske senatorer.
  18. Rams i vei. Jeg kan garantere at eksemplene du vil komme med har en annen forklaring enn det du legger til grunn. Det er heller ingen produkter som er ødelagt.
  19. Fordi dette selvsagt ikke skjer i virkeligheten. Dette er selvsagt også bare vås. Så når noen ikke er enig med det er det fordi de "ikke følger med"? Jeg har fulgt med på spill siden Elite på BBC Acorn Microcomputer og er her for å fortelle det at du rett og slett tar feil.
  20. Kanskje det er du som burde sjekke bedre før du skriver? https://www.norsk-tipping.no/artikler/sett-grenser-for-spillingen-din
  21. Når man ser woke på høylys dag må tilværelsen være slitsom.
  22. Ikke beveg deg inn på sidene som diskuterer samfunnstemaer for å si det sånn… Itavisen ja. Den hadde jeg faktisk glemt. Det var fascinerende å følge Trond Bies radikaliseringsreise en stund, men det ble slitsomt i lengden.
  23. diskusjon.no er jo beryktet for å være et giftig sted der alle rasistene kommer for å få utslipp for gørret sitt så det er jo forsåvidt on point, ja. Litt rart at Gamer gidder å bruke dette som diskusjonkanal, men det har er jo lang historikk så jeg ser det kan være vanskelig å flytte.
×
×
  • Opprett ny...