Jump to content

riktig

Medlemmer
 • Content Count

  3528
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by riktig


 1. Hvor mange benytter seg av http://www.thesilphroad.com? Veldig kjekt om flere blir med på å rapportere nests og det man finner rundt omkring, særlig nå som alt nettopp har blitt endret for tredje gang. Tenkte meg til slottsparken igjen for å fange Abra, men nå er det neppe de man finner der lenger.

  Vet det er noen som bidrar i Oslo, men vi trenger flere til å bidra over hele landet. Selv bor jeg rett utenfor, og det er bortimot null aktivitet. Har funnet flere nests her i Strømmen og Lillestrøm-området, og rapportert dem.


 2. Her skal jeg sannelig slå på stortromma og logge meg inn for første gang i år, kun fordi jeg ble glad for å se at det ikke bare er jeg som fortsatt spiller aktivt og er over 11 år, for sånn føles det etter at "bandwagon-spillerne" har gitt seg. Har ingen venner som spiller... eller, jeg har ingen venner, så det blir mye suspekt vandring rundt i diverse nabolag på kveldstid, noe som har fått Onkel Blå til å stille spørsmål. Kjedelige spørsmål, urelatert til spillet, hva jeg har, hvilken kart-tjeneste som faktisk funker osv... :)

   

  Da er det fortsatt håp for meg og.

  • Like 1

 3. Connecting to server...

  Looking for someone you can chat with. Hang on.

  You're now chatting with a random stranger. Say hi!

  You: STOP

  Stranger: ITS HAMMER TIME.

  You: CAN'T TOUCH THIS

  Stranger: DUNN NUNN NUNNN

  Your conversational partner has disconnected.

   

  :D


 4. Jeg syns derimot at det ble tøft. Snodig effekt, skjønner ikke helt hvordan du har klart å gjøre det optisk. Ser ut som klassisk soft-focus, men bare enkelte steder.

  Malingsflekkene på skjorta gir meg inntrykk av at dette er grafittikunstneren som nettopp er ferdig med jobben.

  Jeg pleier å sette pris på dine sære bidrag, noe dette også er. Kanskje det kunne tålt å være litt lysere, men jeg er ikke sikker. Det er en slags tung stemning på bildet nå, og den burde ikke fjernes.


 5. Hm.. Må innrømme at jeg ofte blir vanvittig flau av alt det håpløst dårlige skuespillet og bedritne manus som ofte besudler pornofilmer. Under slike omstendigheter er det umulig å tenke på ereksjon, når jeg må sitte med pute foran ansiktet, bena oppi sofaen og nærmest gråte av skam.

  Men morsomt, DET er det.


 6. Piss er en sak, det er ganske harmløst hos friske mennesker. Bæsj er derimot fullt av farlige bakterier. Jeg hadde ikke turt å drive med det. For meg personlig er det helt utelukket, men kan til en viss grad skjønne at noen tiltrekkes av det. Det fins knapt noe som er mer tabu innen det som er lovlig å gjøre.


 7. Tja.. både SMil og UngBDSM er kjente miljøer, uten at jeg er involvert akkurat nå. Av den grunn må jeg si at jeg syns det er en helt vanlig ting. Og sant som du sier, mange bedriver mild bdsm uten å egentlig kalle seg sm-folk. Vet om alt fra folk som lever livsstilen 24/7 til de som syns et lite dask på rumpa kan være gøyalt, og det er mange der ute. Tilsvarende mange fetisjister.

  Men det er fortsatt regnet som en diagnose, dessverre, så mange ser stygt på sm, og mener det er roten til alt vondt, at de som driver på er konemishandlere, voldtektsforbrytere og fandens oldemor. Det ser ut til å være vanskelig å forstå at folk faktisk er med på det frivillig. Synd men sant, verden går ikke raskt framover. :(


 8. En annen bug jeg har opplevd i både CS2 og 3; enkelte ganger slutter noen taster å fungere. F.eks ctrl+ zoomer ut, og ctrl- gjør ingenting. Det gjelder også hurtigtastene jeg har satt opp til justering av brush-størrelse. Dette har jeg ikke funnet noen forklaring på, og ser ingen annen løsning enn å restarte PS. Regner med at flere kjenner til denne?


 9. Glimrende bilde, godt gjennomført. Nok et bevis på at lys er alfa & omega for foto. Dette hadde nok vært kjedelig uten det lysarbeidet du har gjort.

  Den oransje flekken er fort gjort å få vekk i PS. Ellers har jeg intet å utsette. Bakgrunnen er knallbra, siden den er så radikalt annerledes opplyst.


 10. Dette var jo trist. :(

  Jeg er uenig og syns alle burde være med i serien. Den blomstrer for fullt, og knekker rett etterpå. Ikke første gang evolusjonen driter seg ut, for å si det sånn.

  Jeg ville sett mer detaljer i de mørkeste områdene, den overlay-effekten ble heftig.


 11. Må si jeg er enig med resten. Grei dokumentasjon, men ikke noe å ramme inn, som sådan. Jeg er litt usikker på dybdeskarpheten. Den er liksom hverken fugl eller fisk. Vanskelig å se sånt for seg, men jeg ville sett en versjon med mindre dybdeskarphet.

×
×
 • Create New...