Jump to content

Covido

Medlemmer
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 :)
  1. Hei. Jeg anbefaler å bare legge ballen død. Klientellet som frekventerer denne tråden har desverre fått panikkangst av viruset og ser på neste uke som dommedag. Dette har de holdt på med i ~12 måneder og du får neppe gjort noe med det Jeg foreslår å ta deg en tur ut og leve livet som normalt, så får de hysteriske sitte å rope i dette ekkokammeret alene.
  2. Nei. Én av oss har forstått og akseptert den andres situasjon. Én av oss har satt seg inn i den andres part sine lidelser. Du må prøve å se saken fra et annet perspektiv som ikke overskygges av din egen egoisme.
  3. Gratulerer. Du fikk meg så oppgitt at jeg opprettet bruker. For den store majoriteten av befolkningen så er dette en ufarlig sykdom og de strenge tiltakene du ønsker har allerede vart i 11 måneder nå. Unge folk som meg har skjønt at vi ikke blir ivaretatt i denne situasjonen og har derfor gitt opp å følge de strenge retningslinjene. Vi bruker alle triks i boken for å omgå de strenge reglene med bla karantene, møte nye mennesker og dra på ferie og satser heller på å nyte livet maksimalt. Hilsen ung mann som nettopp kom hjem fra ferie i Spania og som for øyeblikket farter rundt i Europa som jeg vil. Edit: jeg tar selvfølgelig gladelig vaksinen når den blir tilgjengelig for meg.
×
×
  • Create New...