Jump to content

sensual

Medlemmer
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

217 profile views
 1. sensual

  Navn på mann

  Takk så mye. Det skal jeg prøve i morgen.
 2. sensual

  Navn på mann

  Jeg sendte en e-post til p3 i dag, men har ikke fått svar enda. Aner ikke hvor jeg skulle spurt herr Sagen. Jeg fan bare Tore Sagens e-post da jeg lette.
 3. sensual

  Navn på mann

  Takk for hjelp begge to. Skal gjøre forsøk etter jeg har sovet.
 4. sensual

  Navn på mann

  Ja, han i bar overkropp. Er det ingen i Norge som vet hvem han er? Skal jeg kanskje spørre på kvinneguiden i stede?
 5. sensual

  Navn på mann

  Han som vises på 0.24 og 0.25
 6. sensual

  Navn på mann

  Noen som vet navnet på mannen på 0.23 min i videoen? Prøvde å finne det ut to måneder siden, men fikk det ikke til. https://www.nrk.no/kultur/gjorde-musikalsk-helomvending-1.15261223
 7. asiakvinner blir behandlet bedre enn hvite i Norge. de får snike i køen og slå menn og barn så mye de vil
 8. Å være tynn, normalvektig eller gravid er ikke å la kroppen forfalle. Så lenge man spiser sunt er man sunn. Det vil si minst mulig av alt mettet fett. Mange vil være uenig i det, men det er kalde harde fakta. Slik folk trener i dag er ikke optimalt. Vi er ikke skapt for å overkompensere med vekter i treningsstudio i timesvis. Vi er skapt for å gå og løpe og løfte litt når det gjelder. Det er masse overvektige usunne folk som trener styrke og blir kompakt blanding av feit og muskuløs, og tror de er 10/10 deretter. Flaut. Tynne menn med turkropp ❤️
 9. Nei. Ikke engang trusler bør være straffbare. Stemmerett er ikke en rett. Det er vel mer som en plikt grunnet hvor inderlig folk klikker om man ikke bruker den. Det er bare tull å stemme om man ikke er enig i noen av partiene. Går ikke ut i regnvær får å avlegge en blank stemme uansett hvor politisk korrekt det er.
 10. Bra ny video til de som skylder på offeret:
 11. Hunder er egne dyr ansvarlig for egne instinkt slik alle andre dyr. Likevel er de mutert nok til at enkelte mennesker kan styre dem til en viss grad. Når hunder er flinke er det fordi de er smarte og unike dyr. Så fort en hund skader et annet individ, er det bare naturlig instinkt og det er offeret sin feil.
 12. Det skjer jo allerede. De fleste hunder har bedre liv en 70 prosent av verdensbefolkning. Hunder blir behandlet med mer omsorg og tilgivelse enn ensomme mennesker.
 13. Helt enig. Hundeforgudingen har tatt helt av det siste tiåret. Det er nå et samfunnsproblem som de fleste er uvitende om. Hunder som biter har dessverre ingen plass i samfunnet eller naturen. Alle hunder er uforutsigbare og det er ille nok. Om en hund har brutt tillit og skadet andre individer, bør det faktisk få fatale konsekvenser for det. Hunder er ikke uskyldige vesen uten instinkt. De vet hva de gjør. De kan delvis trenes ut av de aggressive instinktene, men det kan aldri være trygt nok for sårbare hundebitt ofre (barn, eldre, katter, andre dyr i naturen). Hunder trenger disiplin og konsekvens; det er deres eneste håp. Aldri behandle en hund som et menneske eller på lik linje som dine barn eller venner. Det er det som gjør hunder gale og forstyrrede og bortskjemte. Hunder er ikke likestilte med mennesker. Det er hunder som skal passe seg for barn og mennesker, ikke omvendt. Når folk må ommøblere hjemme og finjustere hver detalj i sin hverdag for å føye hunden og kanskje holde den i sjakk; da har hundekulturen i vesten gått for langt.
×
×
 • Create New...