Jump to content

sensual

Medlemmer
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by sensual

 1. sensual

  Navn på mann

  Takk så mye. Det skal jeg prøve i morgen.
 2. sensual

  Navn på mann

  Jeg sendte en e-post til p3 i dag, men har ikke fått svar enda. Aner ikke hvor jeg skulle spurt herr Sagen. Jeg fan bare Tore Sagens e-post da jeg lette.
 3. sensual

  Navn på mann

  Takk for hjelp begge to. Skal gjøre forsøk etter jeg har sovet.
 4. sensual

  Navn på mann

  Ja, han i bar overkropp. Er det ingen i Norge som vet hvem han er? Skal jeg kanskje spørre på kvinneguiden i stede?
 5. sensual

  Navn på mann

  Han som vises på 0.24 og 0.25
 6. sensual

  Navn på mann

  Noen som vet navnet på mannen på 0.23 min i videoen? Prøvde å finne det ut to måneder siden, men fikk det ikke til. https://www.nrk.no/kultur/gjorde-musikalsk-helomvending-1.15261223
 7. asiakvinner blir behandlet bedre enn hvite i Norge. de får snike i køen og slå menn og barn så mye de vil
 8. Å være tynn, normalvektig eller gravid er ikke å la kroppen forfalle. Så lenge man spiser sunt er man sunn. Det vil si minst mulig av alt mettet fett. Mange vil være uenig i det, men det er kalde harde fakta. Slik folk trener i dag er ikke optimalt. Vi er ikke skapt for å overkompensere med vekter i treningsstudio i timesvis. Vi er skapt for å gå og løpe og løfte litt når det gjelder. Det er masse overvektige usunne folk som trener styrke og blir kompakt blanding av feit og muskuløs, og tror de er 10/10 deretter. Flaut. Tynne menn med turkropp ❤️
 9. Nei. Ikke engang trusler bør være straffbare. Stemmerett er ikke en rett. Det er vel mer som en plikt grunnet hvor inderlig folk klikker om man ikke bruker den. Det er bare tull å stemme om man ikke er enig i noen av partiene. Går ikke ut i regnvær får å avlegge en blank stemme uansett hvor politisk korrekt det er.
 10. Bra ny video til de som skylder på offeret:
 11. Hunder er egne dyr ansvarlig for egne instinkt slik alle andre dyr. Likevel er de mutert nok til at enkelte mennesker kan styre dem til en viss grad. Når hunder er flinke er det fordi de er smarte og unike dyr. Så fort en hund skader et annet individ, er det bare naturlig instinkt og det er offeret sin feil.
 12. Det skjer jo allerede. De fleste hunder har bedre liv en 70 prosent av verdensbefolkning. Hunder blir behandlet med mer omsorg og tilgivelse enn ensomme mennesker.
 13. Helt enig. Hundeforgudingen har tatt helt av det siste tiåret. Det er nå et samfunnsproblem som de fleste er uvitende om. Hunder som biter har dessverre ingen plass i samfunnet eller naturen. Alle hunder er uforutsigbare og det er ille nok. Om en hund har brutt tillit og skadet andre individer, bør det faktisk få fatale konsekvenser for det. Hunder er ikke uskyldige vesen uten instinkt. De vet hva de gjør. De kan delvis trenes ut av de aggressive instinktene, men det kan aldri være trygt nok for sårbare hundebitt ofre (barn, eldre, katter, andre dyr i naturen). Hunder trenger disiplin og konsekvens; det er deres eneste håp. Aldri behandle en hund som et menneske eller på lik linje som dine barn eller venner. Det er det som gjør hunder gale og forstyrrede og bortskjemte. Hunder er ikke likestilte med mennesker. Det er hunder som skal passe seg for barn og mennesker, ikke omvendt. Når folk må ommøblere hjemme og finjustere hver detalj i sin hverdag for å føye hunden og kanskje holde den i sjakk; da har hundekulturen i vesten gått for langt.
 14. Alle menn jeg har gått etter er lyse bleke. Han ene, siste hadde dårlige tenner sa han. Har aldri sett en kortvokst i person. Jeg liker menn som er «lave», men lave men vil ha lavere kvinner så jeg har ikke noe der å gjøre. Asymmetri har alle og jeg er ekspert på å se asymmetri der andre ser «symmetrisk perfeksjon» for det finnes ikke. Han andre hadde akne. Han første hadde BDD og hatet håret, hårfestet, hodebunnen, hodeformen sin. Han hadde eksem og flasset mye. Ingenting av dette var problematisk for meg.
 15. Mener du overvektige? Eller noe annet? Alle overvektige menn jeg har vist interesse for har avvist meg kjappere enn de som ikke var overvektig. Tynne menn? Har greid å holde deres interesse lenger enn de tykke. Menn liker ikke når kvinnen viser interesse og lojalitet eller morsinstinkt. Menn vil heller være med kompliserte kvinner som er promiskuøse og selvstendige.
 16. Ikke alle kvinner har venner nettverk eller familie. Slutt å overdrive og generalisere. Menn sine problemer blir snakket om i media hele tiden spesielt de siste to tiårene. Ingen bryr seg om kvinner som ikke fullfører vgs, eller som er barnløse incels.
 17. Alle menn jeg har prøvd meg på har avvist meg. Jeg var lojal og tålmodig og givende. Menn har skyhøye og urealistiske forventninger. Om man hverken ser ut som et barn eller en sexdukke så har man ikke kjangs på menn i dag. Og trofast er dem aldri. Så single menn: «you do it to yourself you do...” Selvdrap statistikken har klatret for kvinner siden nittitallet. Den står stille hos menn, men om den er høy.
 18. Kvinner har det objektivt verre. Derfor er de fleste kvinner opererte og de kvinnene som taper har ikke råd til dette. Menn har andre ting å spille på. Menn vil ikke ha kvinner som ikke er opererte, selv om det er stygt dårlig resultat. Disse kvinnene som er ødelagte damaged goods er mer populære enn naturlige kvinner som vil være koner, har ferdigheter og som vil oppdra barn. Menn får snakke om det de vil og får ubetinget sympati og forståelse. Når kvinner snakker om det samme får de tilbake at det er bare å senke kravene, slutte å klage og/eller operere seg.
 19. det er ikke tull. de fleste kortvokste og lave damer forlanger menn 180, 185, 190 +++ og høye menn tolererer det. så ender lave menn med og også velge bort høye kvinner for dem ikke føler seg maskuline nok så lave kvinner ødelegger faktisk for lave menn.
 20. lookisme er diskriminering basert på utseende, ting man ikke kan kontrollere naturlig
 21. det er bra. mange menn synes det er stygt å være høy. jeg bare nevner lookisme for det har med høyde å gjøre.
 22. det er lave kvinner under 160 som forlanger menn 180+
×
×
 • Create New...