Jump to content

Smukk

Medlemmer
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ok, er riktignok 63 år og i Norge skriver vi vanligvis på norsk men, nå føler jeg at diskusjon om dette emnet (aldersforskjell) ble litt rar... /
 2. Skjønner hva du mener men, det blir nok aldri tilfelle for min del. De unge må få ha sitt liv. Selv foretrekker jeg de over 70.
 3. Ja, da tror jeg dette forholdet er ved vegs ende. Hennes sykdom akselerer nå ganske mye, og det er litt spesielt å se hvordan hun endres. Noen ting ser ikke ut til å forandres og hennes lyster og drifter er det ikke noen forandringer på, men kan jo jo ikke fortsette vårt forhold bare pga dette. Vet sannelig ikke hvor jeg skal finne en kvinne med slik innstilling, tanker og holdning men, gi dere gjerne til kjenne dere som måtte ønske dere en yngre venn!
 4. En NAD forsterker har aldri evnet enn å levere annet enn tørr lyd. Prøv med en Equaliser og kjør opp de frekvensene som du synes mangler. Det er trods alt dine øre som skal bli fornøyd. Så sant, så sant. Calibration mic blir nevt og er ok det men, ønsker man å forbedre lydbildet så synes jeg det det blir best å justere med eq til Dynacord BS412 enten jeg bruker kontrabassen eller elbassen samt løs eq på fotbrettet og bruke lite effekter på pa. Dette samme føler jeg gjelder på Sherwood anlegget i stua, også der for at ørene skal bli fornøyd. Føler NAD ofte trenger litt boost for at lydbilde skal bra i mine ører, da hjelper det veldig med eq.
 5. En NAD forsterker har aldri evnet enn å levere annet enn tørr lyd. Prøv med en Equaliser og kjør opp de frekvensene som du synes mangler. Det er trods alt dine øre som skal bli fornøyd.
 6. En NAD forsterker har aldri evnet enn å levere annet enn tørr lyd. Prøv med en Equaliser og kjør opp de frekvensene som du synes mangler. Det er trods alt dine øre som skal bli fornøyd.
 7. Sant alt du skriver her. På litt sikt må jeg nok bare innse at det var det men, er ikke der enda og hun elsker meg som bare hun kan gjøre. Vanskelig dette livet!
 8. Sant nok nacario, og avogtil er livet litt over hakket komplisert. En slik presentasjon er definitivt, i vårt tilfelle ikke mulig. Husk, vi har et kjærlighetsforhold som ikke vil tolereres av familiene våres, så det må nok fortsatt bli øyeblikkets glede, så lenge det går...
 9. Hun har hatt alzheimers en god stund og familien hennes vil nok ta afære om de får høre om forholdet vårt pga diagnosen hennes og be meg om å forsvinne fra livet hennes. Dette synes hun (og jeg) er veldig leit men, jeg ser egentlig ikke hvordan vi skal kunne ha hverandre i fortsettelsen selv om hun pt er sterk og klar. Svogeren hennes tror jeg mer enn gjerne sitter klar til å bli hjelpeverge (hun er enke uten barn) når den dagen måtte komme pga arv osv noe som irriterer henne veldig da hun overhode ikke liker han. 10 gode år videre tror jeg ikke det kan bli men øyblikksglede, joda det ser vi frem til.
 10. Så sant, så sant! Men, ble litt redd mtp det juridiske, at det liksom skal overstyre det vi har sammen. Ønsker bare at vi skal ha vårt forhold.... men, ser at alt har en ende.
 11. Takk for fint svar. Ser at jeg må gjøre noe ift problemet, og det plager meg! Mvh
 12. Fryktelig glad i henne men, er redd for de konsekvensene jeg beskrev ovenfor!
×
×
 • Create New...