Jump to content

Smukk

Medlemmer
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En NAD forsterker har aldri evnet enn å levere annet enn tørr lyd. Prøv med en Equaliser og kjør opp de frekvensene som du synes mangler. Det er trods alt dine øre som skal bli fornøyd. Så sant, så sant. Calibration mic blir nevt og er ok det men, ønsker man å forbedre lydbildet så synes jeg det det blir best å justere med eq til Dynacord BS412 enten jeg bruker kontrabassen eller elbassen samt løs eq på fotbrettet og bruke lite effekter på pa. Dette samme føler jeg gjelder på Sherwood anlegget i stua, også der for at ørene skal bli fornøyd. Føler NAD ofte trenger litt boost for at lydbilde skal bra i mine ører, da hjelper det veldig med eq.
 2. En NAD forsterker har aldri evnet enn å levere annet enn tørr lyd. Prøv med en Equaliser og kjør opp de frekvensene som du synes mangler. Det er trods alt dine øre som skal bli fornøyd.
 3. En NAD forsterker har aldri evnet enn å levere annet enn tørr lyd. Prøv med en Equaliser og kjør opp de frekvensene som du synes mangler. Det er trods alt dine øre som skal bli fornøyd.
 4. Sant alt du skriver her. På litt sikt må jeg nok bare innse at det var det men, er ikke der enda og hun elsker meg som bare hun kan gjøre. Vanskelig dette livet!
 5. Sant nok nacario, og avogtil er livet litt over hakket komplisert. En slik presentasjon er definitivt, i vårt tilfelle ikke mulig. Husk, vi har et kjærlighetsforhold som ikke vil tolereres av familiene våres, så det må nok fortsatt bli øyeblikkets glede, så lenge det går...
 6. Hun har hatt alzheimers en god stund og familien hennes vil nok ta afære om de får høre om forholdet vårt pga diagnosen hennes og be meg om å forsvinne fra livet hennes. Dette synes hun (og jeg) er veldig leit men, jeg ser egentlig ikke hvordan vi skal kunne ha hverandre i fortsettelsen selv om hun pt er sterk og klar. Svogeren hennes tror jeg mer enn gjerne sitter klar til å bli hjelpeverge (hun er enke uten barn) når den dagen måtte komme pga arv osv noe som irriterer henne veldig da hun overhode ikke liker han. 10 gode år videre tror jeg ikke det kan bli men øyblikksglede, joda det ser vi frem til.
 7. Så sant, så sant! Men, ble litt redd mtp det juridiske, at det liksom skal overstyre det vi har sammen. Ønsker bare at vi skal ha vårt forhold.... men, ser at alt har en ende.
 8. Takk for fint svar. Ser at jeg må gjøre noe ift problemet, og det plager meg! Mvh
 9. Fryktelig glad i henne men, er redd for de konsekvensene jeg beskrev ovenfor!
 10. Det er på ingen måten snakk om noen form for voldtekt i vårt forhold.
 11. Hun er ved sine fulle fem men, demens diagnosen har hun dessverre fått.
 12. Dette med aldersforskjell kan jammen skape problemer og konflikter. Det er ikke bare ett tall som enkelte hevder. Jeg er en 63 år gammel mann og hun er 77 år. I 4 år har vi hatt et nydelig intimt forhold som vi har mått holde for oss selv da hverken hennes eller min familie vil kunne akseptere vårt forhold bl.a. pga familieforhold. Men, vi har kost oss mye med hverandre på kvelder og netter som ingen andre har fattet! Det gjør vi fortsatt også men, det har oppstått en alvorlig komplikasjon, hun har fått påvist demens! Dette gir seg faktisk ikke store utslag i våre møter foreløpig men, jeg tenker: gjør jeg noe galt? Er det straffbart å ha sex med en dement person? Kan jeg bli annmeldt å straffet for dette? I hennes familie er det flere advokater men, jeg kan jo ikke snakke med de om dette da vårt forhold er hemmelig... Stor aldersforskjell behøver ikke bety så mye, det kommer mye ann på hvor i livet man er. For egendel, må jeg innrømme at alle mine kvinner opp i gjennom livet (ikke sååå mange da🙂) har vært en god del eldre enn meg. Mulig jeg er gerontofil, uten at jeg kan så mye om dette. Tro meg, dette med aldersforskjell kan bli ett problem. Andre her som har tanker rundt dette? Pft!
×
×
 • Create New...