Gå til innhold

InnoPerp

Medlemmer
  • Innlegg

    349
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av InnoPerp

  1. 1 hour ago, Red Frostraven said:

    ...

    Fortell meg hvordan filmen slutter,  og forklar meg med egne ord hva filmens slutt betyr.

    Så er det mulig å ta dere seriøst.

    For kritikken så langt er bokstavelig talt snudd på hodet.

    Du har vanligvis lange utlegginger så her ber jeg deg poste en av dine lange lange utlegginger om hvorfor pedofilia er OK.

    Please.

    Jeg har tatt deg vekk fra min ignore-liste for anledningen..

  2. 18 minutes ago, Snikpellik said:

    Jobber med film/serier og markedsføring av dette, så jeg er definitivt del av «interesseklubben» din. Vurderer å se filmen fordi det er en interessant sak og debatt, men kan ikke si jeg ville sett den hvis det ikke var for det. Ser at den har fått helt middels anmeldelser.

    Se den.

    Det var deler av filmen jeg måtte spole fremover pga ubehaget. Scenen der hovedpersonen har en orgasme fremfor folk var litt mye.

  3. 1 minute ago, jallajall said:

    Fra IMDBs Parents Guide.

    • When caught with her cousin's phone, an 11-year-old girl locks herself in the bathroom, pulls down her pants and snaps a picture of her private area before publishing it online. No nudity is actually shown. However, The camera focuses on the child removing her jeans and her underwear and spreading her legs.
    • Children are watching pornography on a cell phone. Nothing is shown, little girls are huddled around a phone and talking about what is going on. Another scene shows two young girls watching the routine of a rival, older dance team on a cell phone. One of the girls dancing exposes her bare breast. Entire breast of minor is visible.
    • Frequent scenes of 11-year-old girls dancing lewdly where the camera pans in and zooms in on the children's buttocks and midsections (both still in skin-tight clothes) Close up shots of children dancing with their leg spread above their head while camera focus on crotch area.
    • The little 11-year-old girls are slapping each other's buttocks in the film, kissing their hands and then touching their crotches, and rubbing their buttocks together, and making seductive faces while sticking their fingers in their mouth seducing the camera as well as people watching them.
    • Four 11-year-old girls use one's laptop to access a cam site. The male on the other side is unaware but is disgusted as soon as he realizes it.
    • 11 year-old-girl gets in fight with older girl and during process of fight the older girl starts to pull off the younger girls pants down to her knees as her friends try to pull her away.
    • Frequent close up/slow shots of underage girls midsections, crotch, buttocks, while dancing provocatively (twerking, humping ground, on all fours, legs spread, bending over) and in minimal skin tight clothing or underwear.
    • One child is doused with water while wearing a tiny tank top and teeny underwear that expose her butt cheeks.... child bounces as camera focuses on breasts and child gets on all fours and grinds pelvis into floor and twerks while camera films from behind with an up angle on child's mostly bare bottom and underwear in crack.
    • In one scene, two grown men watch a child dance suggestively while other children encourage her...men look at her body and don't tel her to stop.
    • A dance on a staircase shows little girls in full face makeup licking their fingers, spreading their legs (with barely there shorts) twerking and grinding while the camera films as if at a strip club.
    • In one dance scene, a child lifts her top exposing her bare breast
    • Little girl does laundry with black leather pants on and teeny shirt as she dances suggestively, flips her hair, and is filmed from behind while the camera has a field day with the child's bottom.
    • In the schoolyard, two little girls physically fight while others cheer and they remove a little girls pants exposing her bottom and tiny underwear - especially troublesome is the camera focuses on her bottom and people take pictures of her bottom.

    takk.

  4. On 9/15/2020 at 11:37 PM, Gavekort said:

    Dette er slippery slope argumentering. Ingen foreslår å drive med asylpolitikk med frislipp som ikke er bærekraftig. Det er moralsk forpliktende å drive med bærekraftig asylpolitikk og hjelpe flyktninger i nød. De som ikke vil bidra til å hjelpe flyktninger er umoralske og egoistiske. Emnetittel er fjas.

    Hva om asylpolitikken hverken er bærekraftig eller hjelper reelle flyktninger i nød?

    'Det er moralsk forpliktende å hjelpe X med Y, de som ikke bidrar er umoralske og egoistiske'. Innlegget ditt er av samme kvalitet som du gir emnetittel.

    • Liker 1
  5. On 9/13/2020 at 10:19 AM, Subara said:

    Det er nok mange skjebner. Men også en del som kommer seg gjennom alle hindrene og kriminaliteten underveis. Kombinert med flaks kan det gå bra.

    Bla. for denne unge afghanske mannen. Han sender penger hjem. Noen ganger 300 euro, andre ganger 200 eller 100... Med jobben som kunstgressarbeider i Belgia håper han nå å finansiere en utdanning for en av sine yngre brødre... Han vil gjerne ta utdanning selv, men tror ikke det er realistisk. https://www.nrk.no/urix/gutten-som-plutselig-snakket-norsk-1.15157091

    Leste den artikkelen tidligere idag og syntes den er godt skrevet og gir innblikk jeg vanligvis ikke tenker på og detaljer som ofte blir borte i the big picture. Jeg er selvfølgelig glad for at han har lysere utsikter og kan supporte familien sin hjemme, og mener han er et forbilde for andre i lignende situasjon.

    På andre siden, vil historier som denne fungere som en pull-faktor for andre som ennå ikke har reist, og på den måten skaffe nye kunder til menneskesmuglere med alt det innebærer. På en måte belønner vi jo ulovlig migrasjon.

  6. 2 hours ago, Baranladion said:

    Akkurat det der synes jeg er litt fascinerende, altså brenner du bibelen i norge, så blir det ingen voldsomme protester. Brenner du koranen blir det det. 

    Jeg er sikker på at dersom du brenner bibelen på feks filipinene, eller enkelte steder i usa, så vil du se voldsomme protester. 

    Nå er vel tråden om ytringsfriheten i Norge og det som faktisk skjedde når SIAN holdt sin markering,. Hva andre teoretisk gjør med andre teoretiske bøker er ikke relevant.

    Quote

    Egentlig, så hadde det jo vært ønskelig å komme på det nivået i norge, at man kan brenne bibelen eller koranen uten å bli angrepet, men vi bør komme dit uten å brenne verken bibel eller koran en eneste gang!

    Det mange prøver å si i tråden er at Norge har vært der selv og gått igjennom den prosessen, så det handler egentlig om hvordan man skal  komme tilbake på det nivået i Norge. Det er ikke en visjon vi strekker oss mot, det er noe vi konkret har hatt som samfunn, men nå må velge om vi skal frata oss selv fordi en liten gruppe med fundamentalt ukompatible verdier blir sinte på vegne av sin religion.

    Vi er i 2020 i sekulære Norge - å forvente forståelse for at man ikke kan kontrollere sine følelser til den grad at man tyr til grov vold er fullstendig latterlig. Men å gå derfra til å ville innføre en blasfemilovgivning er uaktuelt, det strider mot grunnlov og det vi står for, og åpne slusene for diverse for- og påbud fremtenkt av viktige ansatte med kort pannelugg og lang forhistorie. Slippery slope og det der.

    • Liker 3
  7. 12 hours ago, Subara said:

    Jeg tenkte, heller enn at pengene går til U-hjelp som havner hos korrupte ledere/regjeringer som forsyner seg av midlene selv eller kjøper våpen for dem, vil en migrant sende pengene hjem til familien uten mellomledd. Og havner midlene i kvinners hender, blir det nok skikk på det. De er sannsynligvis mer opptatt av husvære, mat og skolegang til barna enn av å lage krig.

    Dessverre går mange av pengene en migrant sender hjem direkte til menneskesmuglerne som fikk dem til Europa, da det ikke er uvanlig med store beløp i gjeld som må tilbakebetales, hvis ikke skades f eks familien din.Andre migranter ender opp i regelrett slavearbeid for kronestykker for å betale ned gjelden sin.

    At div NGO'er og EU's Frontex står omtrent i strandkanten for å plukke opp migranter i havsnød  for deretter å bringe dem til EU istedet for å sende dem tilbake til Libya får meg til å spekulere i om de tjener på det selv.

  8. 2 minutes ago, Snikpellik said:

    Det har allerede vært "gatekamper" (spørs kanskje litt hva man definerer det som). I det siste har flere grupper som støtter Trump (f.eks Patriot Prayer) oppsøkt områder med demonstrasjoner oftere. Vi har sett videoer av angrep med balltrær, pepperspray og paintballgevær.

    I noen tilfeller har det vært ren slåssing mellom folk fra de ulike "sidene". Elementer fra begge sider er skyldige, men det har eskalert med trefninger mellom "sidene" etter disse gruppene har begynt å oppsøke konfrontasjon. Et eksempel er Trump-supporterne som hadde fått tillatelse av politiet til å kjøre bilkortesje en bestemt rute gjennom Portland, men hvor mange av bilene valgte å bryte ut fra kortesjen og heller kjøre rett gjennom sentrum hvor mange demonstranter oppholdt seg - som førte til både skyting med paintballgevær og pepperspraying av journalister og sivile.

    Begge sider er helt klart skyldige i at man har havnet der man er nå ved å la ting forsette i en dårlg retning i bortimot 10 år, men 2020 har vært ekstremt i så måte. Det jeg er urolig for er hva som skjer når bristepunktet er nådd og det ikke finnes flere kinn å vende til.

    Det at politiet samarbeider med patrioter er ikke uvanlig, mange har jo samme bagrunn og oppvekst, millitær bakgrunn og forenes i en kjærlighet og respekt for sitt land som er ganske unik. Disse gruppene bryter jo ikke loven ved å bevæpne seg (med unntak for Kyle som var 17).

    Er det demonstrantene som påpeker at Trump-supporterne brøt villkårene i tillatelsen de hadde fått? Kan jo hende de vil sammenligne den med tillatelsene de selv har hatt i Portland i 90 dager?

    Var vel i Portland en Trumpsupporter ble skutt og drept? Forsåvidt ble gjerningsmannen ganske kjapt innhenta av karma.

  9. 41 minutes ago, scuderia said:

    Vi har sett veldig mange eksempler på biler som har truffet folk som protesterer i gatene.. noen med vilje men de aller fleste er nok ulykker.. 

     

    men Ja.. eskaleringen er i gang. Og det kommer til å bli riktig ille før, under og etter valget..

    Som du ser på svarene du får, så er det kun tilfeller der offeret (eller den som fremstilles som offer) er mørkere i huden enn gjerningsmannen som er overlagte og anses være angrep fra høyresiden. Om det er en antifa-sjåfør er det så klart et hendig trafikkuhell, eventuelt fredelig selvforsvar mot noen som kunne ha sagt noe sårende.

    Nå har det vært spredte skyteepisoder  en liten tid og det har allerede ført til ennå en opptrapping og mobilisering av borgervern i ulike grader. Flere steder er dette godt mottatt av politi og lokalbefolkning..

    Hva er neste steg, gatekamper?

     

  10. 5 hours ago, debattklovn said:

    Som er et svært dårlig argument, siden han ikke kjenner til mitt liv. 
    Det forutsetter også at du må ha personlig erfaring med noe for å kunne ha en kvalifisert mening om det, som er logisk ugyldig. 

    En ekspert på vold og seksuelle overgrep trenger ikke selv å ha opplevd disse forbrytelsene for å ha faglige, kvalifiserte meninger på området, for eksempel. 

    Argumentene er faktisk så dårlige at de ikke fortjener et svar engang. 

    Det artige er at både du og jeg har blitt anklaget for rasisme, muslimhat og den vanlige regla i løpet av siste uka, men ikke kvalifiserte nok til å mene noe om rasisme. Spenstig tankegang fra nettop dem som drar hudfarge inn i hver eneste diskusjon og hevder seg prate på deres vegne.

     

    • Liker 3
  11. 21 minutes ago, Gomby said:

    Takk. Det er trist at folk tolker det som hatefullt, men det overrasket meg egentlig ikke. Etter min mening er det en ganske klar forskjell mellom patriotisme og nasjonalisme, men det er vel ikke alle som ser det. Jeg tror for eksempel de færreste ville stemplet 17. mai som en hatefull dag?

    Ja, jeg tenker tillit er veldig viktig i det norske samfunn og vi er i stor grad avhengig av det for at velferdsstaten skal kunne opprettholdes. Hvis ikke folk forstår det så tror de vel bare at det er gratis penger og gidder ikke å jobbe mer resten av livet. Så strengere inntaksprosess er nok definitivt lurt.

    Tror det er en liten andel som velger å tolke det på verst mulig måte og blande inn rase og andre ting, uten at det er en faktor i utgangspunktet. Om målet er og resultatet blir et slags elitesamfunn vil jo dette trekke til seg flere resurssterke personer og familier fra hele verden, som deler målet, verdiene og gjennomføringsevnen med samfunnet.

    Hvordan sikrer man da et slikt samfunn mot elementer utenfra som ønsker å utnytte systemet?

    • Liker 1
  12. 21 minutes ago, Red Frostraven said:

    The Australian er i samme gate som New York Post og the Sun, og eid av Rupert Murdoch og slekten hans -- skaperene av Fox News.
    De har slagside mot alt-right.

    Coleman Huges er ikke en autoritet, men en skribent fra høyrebloggen Quillette, og profesjonell meningsytrer for høyresiden -- uten relevant utdannelse for denne saken eller antropologi eller samfunnsvitenskap, og såvidt jeg kan se så har han ikke noen gode referanser eller undersøkelser han baserer påstandene sine på -- det er hans personlige meninger.

    Han får betalt for å formidle sine personlige meninger som farget mann, på vegne av konservative.

    ---

    Kilde. Kritikk.

    Det var uventa at du anser en kilde å være høyreorientert.

    Hadde ikke regna med at du skulle komme ut som fullblods rasist og avfeie en persons meninger og ytringer som farget - nettop fordi han er farget men ikke godt nok utdannet. Bachelor i filosofi holder altså ikke?

    Han er dessuten frekk nok til å ta betalt for arbeidet! 

    PS: Svarte ikke på forrige spm

     

    • Liker 1
  13. 5 minutes ago, DjSlayer said:

    Wow, han siterer studier som bekrefter hva jeg sier, og samtidig avviser han dem på grunn av "systematisk rasisme" som han ikke viser til? Fyren burde revurdere sin akademiske karriære. Fyren må jo være komplett idiot som kun vil at eksterne ting er årsaken til de svartes problemer i USA. Han overkjører alle artikkler med egen mening etter hva jeg leser. Å sitere SJ akademikere gir ikke plusspoeng.

    Det er jo til tider vanskelig å henge med.

    @Red Frostraven Kan jeg sende deg en PM med et spørmål?

  14. 8 minutes ago, Red Frostraven said:

    Så, da er det å ta i mot asylsøkere greit da..? Eller er det noen du ikke ønsker å ta inn i landet..?

    Jeg har meg bekjent ikke påstått at jeg er mot asylinnvandring.

    Ser gjerne at vi slutter å godkjenne søknader som er åpenbare forfalskninger, at vi avslår søkere som har problematiske holdninger til kvinner, og homofile, deportere søkere som synes steinkasting og vold er forsvarlig og rettferdig for å håne Islam.

    Utover det synes jeg også vi kan innføre en slags ekspressbehandling av søknader dersom søkeren f eks har skaffet seg jobb før eller under prosessen startet, lærer seg språket på egenhånd eller andre ting som viser motivasjon og et oppriktig ønske av å ta del av vårt samfunn og dele våre verdier, så kan heller de konservative muslimene bli der de er og ta konsekvensene av situasjonen de veldig ofte selv har skapt.

    Har man instillingen at homofile tar seg best ut i fritt fall etter fredagsbønnen så er ikke Norge rett sted å søke seg til, her går både homoer og kvinner fritt.

    IS-medlemmer kan man gjerne avvise også, og eventuelle oppholdstillatelser og/eller statsborgerskap makuleres om personen har reist til Syria for å være med i IS. Om du er konvertitt, pakistaner, har 30 unger på slep eller på annen måte har blitt offer for dine egne bedritne veivalg i livet så får du leve med konsekvensene av dette selv. Tough shit.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...