Jump to content

InnoPerp

Medlemmer
 • Content Count

  349
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

337 :)

Recent Profile Visitors

584 profile views
 1. Schibsted eier en stor del av norsk og skandinavisk media, VG og Diskusjon inkludert. (Vg, aftonbladet, aftenposten, finn, med mer med mer) Er dette problematisk?
 2. Du har vanligvis lange utlegginger så her ber jeg deg poste en av dine lange lange utlegginger om hvorfor pedofilia er OK. Please. Jeg har tatt deg vekk fra min ignore-liste for anledningen..
 3. Jeg har sett den (spolt igjennom). Den er en drøm for pedoer.
 4. Registrerer at det er et antall brukere i tråden som liker filmen.
 5. Se den. Det var deler av filmen jeg måtte spole fremover pga ubehaget. Scenen der hovedpersonen har en orgasme fremfor folk var litt mye.
 6. Jeg har sett filmen i sin helhet. Ikke overrasket over svarene i tråden, gitt filmen's hovedtema. 'Interresseklubben noterer'
 7. Netflix får i disse dager enorme mengder flak for å vise filmen Cuties (mignonnes), en film som seksualiserer unge kvinner i 11-års alderen. https://en.wikipedia.org/wiki/Cuties Tanker om filmen, eller hva den viser?
 8. Illuminati vet jeg ikke så meget om, men Frimurerordenen er jo eksisterende og voksende
 9. SSB er jo høyreekstremt må vite! Statistikken du viste til er hverken motbevist eller feil.
 10. Hva om asylpolitikken hverken er bærekraftig eller hjelper reelle flyktninger i nød? 'Det er moralsk forpliktende å hjelpe X med Y, de som ikke bidrar er umoralske og egoistiske'. Innlegget ditt er av samme kvalitet som du gir emnetittel.
 11. Leste den artikkelen tidligere idag og syntes den er godt skrevet og gir innblikk jeg vanligvis ikke tenker på og detaljer som ofte blir borte i the big picture. Jeg er selvfølgelig glad for at han har lysere utsikter og kan supporte familien sin hjemme, og mener han er et forbilde for andre i lignende situasjon. På andre siden, vil historier som denne fungere som en pull-faktor for andre som ennå ikke har reist, og på den måten skaffe nye kunder til menneskesmuglere med alt det innebærer. På en måte belønner vi jo ulovlig migrasjon.
 12. Nå er vel tråden om ytringsfriheten i Norge og det som faktisk skjedde når SIAN holdt sin markering,. Hva andre teoretisk gjør med andre teoretiske bøker er ikke relevant. Det mange prøver å si i tråden er at Norge har vært der selv og gått igjennom den prosessen, så det handler egentlig om hvordan man skal komme tilbake på det nivået i Norge. Det er ikke en visjon vi strekker oss mot, det er noe vi konkret har hatt som samfunn, men nå må velge om vi skal frata oss selv fordi en liten gruppe med fundamentalt ukompatible verdier blir sinte på vegne av sin religion. Vi er i 2020 i sekulære Norge - å forvente forståelse for at man ikke kan kontrollere sine følelser til den grad at man tyr til grov vold er fullstendig latterlig. Men å gå derfra til å ville innføre en blasfemilovgivning er uaktuelt, det strider mot grunnlov og det vi står for, og åpne slusene for diverse for- og påbud fremtenkt av viktige ansatte med kort pannelugg og lang forhistorie. Slippery slope og det der.
 13. This is how magazines die. Utrolig banale tekster med billig dramatikk. Fanfiction-nivå
 14. Fant for øvrig denne gamle juvelen frem: Ellers har Stefan Löfven kommet ut som rasistnazistfasist: https://www.nettavisen.no/nyheter/lofven-gjor-helomvending-kobler-hoy-innvandring-og-kriminalitet/3424016863.html
×
×
 • Create New...