Jump to content

InnoPerp

Medlemmer
 • Content Count

  349
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by InnoPerp

 1. Schibsted eier en stor del av norsk og skandinavisk media, VG og Diskusjon inkludert. (Vg, aftonbladet, aftenposten, finn, med mer med mer) Er dette problematisk?
 2. Du har vanligvis lange utlegginger så her ber jeg deg poste en av dine lange lange utlegginger om hvorfor pedofilia er OK. Please. Jeg har tatt deg vekk fra min ignore-liste for anledningen..
 3. Jeg har sett den (spolt igjennom). Den er en drøm for pedoer.
 4. Registrerer at det er et antall brukere i tråden som liker filmen.
 5. Se den. Det var deler av filmen jeg måtte spole fremover pga ubehaget. Scenen der hovedpersonen har en orgasme fremfor folk var litt mye.
 6. Jeg har sett filmen i sin helhet. Ikke overrasket over svarene i tråden, gitt filmen's hovedtema. 'Interresseklubben noterer'
 7. Netflix får i disse dager enorme mengder flak for å vise filmen Cuties (mignonnes), en film som seksualiserer unge kvinner i 11-års alderen. https://en.wikipedia.org/wiki/Cuties Tanker om filmen, eller hva den viser?
 8. Illuminati vet jeg ikke så meget om, men Frimurerordenen er jo eksisterende og voksende
 9. SSB er jo høyreekstremt må vite! Statistikken du viste til er hverken motbevist eller feil.
 10. Hva om asylpolitikken hverken er bærekraftig eller hjelper reelle flyktninger i nød? 'Det er moralsk forpliktende å hjelpe X med Y, de som ikke bidrar er umoralske og egoistiske'. Innlegget ditt er av samme kvalitet som du gir emnetittel.
 11. Leste den artikkelen tidligere idag og syntes den er godt skrevet og gir innblikk jeg vanligvis ikke tenker på og detaljer som ofte blir borte i the big picture. Jeg er selvfølgelig glad for at han har lysere utsikter og kan supporte familien sin hjemme, og mener han er et forbilde for andre i lignende situasjon. På andre siden, vil historier som denne fungere som en pull-faktor for andre som ennå ikke har reist, og på den måten skaffe nye kunder til menneskesmuglere med alt det innebærer. På en måte belønner vi jo ulovlig migrasjon.
 12. Nå er vel tråden om ytringsfriheten i Norge og det som faktisk skjedde når SIAN holdt sin markering,. Hva andre teoretisk gjør med andre teoretiske bøker er ikke relevant. Det mange prøver å si i tråden er at Norge har vært der selv og gått igjennom den prosessen, så det handler egentlig om hvordan man skal komme tilbake på det nivået i Norge. Det er ikke en visjon vi strekker oss mot, det er noe vi konkret har hatt som samfunn, men nå må velge om vi skal frata oss selv fordi en liten gruppe med fundamentalt ukompatible verdier blir sinte på vegne av sin religion. Vi er i 2020 i sekulære Norge - å forvente forståelse for at man ikke kan kontrollere sine følelser til den grad at man tyr til grov vold er fullstendig latterlig. Men å gå derfra til å ville innføre en blasfemilovgivning er uaktuelt, det strider mot grunnlov og det vi står for, og åpne slusene for diverse for- og påbud fremtenkt av viktige ansatte med kort pannelugg og lang forhistorie. Slippery slope og det der.
 13. This is how magazines die. Utrolig banale tekster med billig dramatikk. Fanfiction-nivå
 14. Fant for øvrig denne gamle juvelen frem: Ellers har Stefan Löfven kommet ut som rasistnazistfasist: https://www.nettavisen.no/nyheter/lofven-gjor-helomvending-kobler-hoy-innvandring-og-kriminalitet/3424016863.html
 15. Har det ikke vært store Covid19-utbrudd i denne leiren? Skal man så sende ut grupper på 50-200 der mange har covid19 til flere ulike land? Det er jo kanskje ikke så fryktelig smart
 16. Dessverre går mange av pengene en migrant sender hjem direkte til menneskesmuglerne som fikk dem til Europa, da det ikke er uvanlig med store beløp i gjeld som må tilbakebetales, hvis ikke skades f eks familien din.Andre migranter ender opp i regelrett slavearbeid for kronestykker for å betale ned gjelden sin. At div NGO'er og EU's Frontex står omtrent i strandkanten for å plukke opp migranter i havsnød for deretter å bringe dem til EU istedet for å sende dem tilbake til Libya får meg til å spekulere i om de tjener på det selv.
 17. Begge sider er helt klart skyldige i at man har havnet der man er nå ved å la ting forsette i en dårlg retning i bortimot 10 år, men 2020 har vært ekstremt i så måte. Det jeg er urolig for er hva som skjer når bristepunktet er nådd og det ikke finnes flere kinn å vende til. Det at politiet samarbeider med patrioter er ikke uvanlig, mange har jo samme bagrunn og oppvekst, millitær bakgrunn og forenes i en kjærlighet og respekt for sitt land som er ganske unik. Disse gruppene bryter jo ikke loven ved å bevæpne seg (med unntak for Kyle som var 17). Er det demonstrantene som påpeker at Trump-supporterne brøt villkårene i tillatelsen de hadde fått? Kan jo hende de vil sammenligne den med tillatelsene de selv har hatt i Portland i 90 dager? Var vel i Portland en Trumpsupporter ble skutt og drept? Forsåvidt ble gjerningsmannen ganske kjapt innhenta av karma.
 18. Som du ser på svarene du får, så er det kun tilfeller der offeret (eller den som fremstilles som offer) er mørkere i huden enn gjerningsmannen som er overlagte og anses være angrep fra høyresiden. Om det er en antifa-sjåfør er det så klart et hendig trafikkuhell, eventuelt fredelig selvforsvar mot noen som kunne ha sagt noe sårende. Nå har det vært spredte skyteepisoder en liten tid og det har allerede ført til ennå en opptrapping og mobilisering av borgervern i ulike grader. Flere steder er dette godt mottatt av politi og lokalbefolkning.. Hva er neste steg, gatekamper?
 19. Sitat på VG: 'Han blir nominert for fredsavtalen mellom Emiratene og Israel.' noe som jo er et typisk fredsprisformål.
 20. Det artige er at både du og jeg har blitt anklaget for rasisme, muslimhat og den vanlige regla i løpet av siste uka, men ikke kvalifiserte nok til å mene noe om rasisme. Spenstig tankegang fra nettop dem som drar hudfarge inn i hver eneste diskusjon og hevder seg prate på deres vegne.
 21. Tror det er en liten andel som velger å tolke det på verst mulig måte og blande inn rase og andre ting, uten at det er en faktor i utgangspunktet. Om målet er og resultatet blir et slags elitesamfunn vil jo dette trekke til seg flere resurssterke personer og familier fra hele verden, som deler målet, verdiene og gjennomføringsevnen med samfunnet. Hvordan sikrer man da et slikt samfunn mot elementer utenfra som ønsker å utnytte systemet?
 22. Det var uventa at du anser en kilde å være høyreorientert. Hadde ikke regna med at du skulle komme ut som fullblods rasist og avfeie en persons meninger og ytringer som farget - nettop fordi han er farget men ikke godt nok utdannet. Bachelor i filosofi holder altså ikke? Han er dessuten frekk nok til å ta betalt for arbeidet! PS: Svarte ikke på forrige spm
 23. Det er jo til tider vanskelig å henge med. @Red Frostraven Kan jeg sende deg en PM med et spørmål?
 24. Jeg har meg bekjent ikke påstått at jeg er mot asylinnvandring. Ser gjerne at vi slutter å godkjenne søknader som er åpenbare forfalskninger, at vi avslår søkere som har problematiske holdninger til kvinner, og homofile, deportere søkere som synes steinkasting og vold er forsvarlig og rettferdig for å håne Islam. Utover det synes jeg også vi kan innføre en slags ekspressbehandling av søknader dersom søkeren f eks har skaffet seg jobb før eller under prosessen startet, lærer seg språket på egenhånd eller andre ting som viser motivasjon og et oppriktig ønske av å ta del av vårt samfunn og dele våre verdier, så kan heller de konservative muslimene bli der de er og ta konsekvensene av situasjonen de veldig ofte selv har skapt. Har man instillingen at homofile tar seg best ut i fritt fall etter fredagsbønnen så er ikke Norge rett sted å søke seg til, her går både homoer og kvinner fritt. IS-medlemmer kan man gjerne avvise også, og eventuelle oppholdstillatelser og/eller statsborgerskap makuleres om personen har reist til Syria for å være med i IS. Om du er konvertitt, pakistaner, har 30 unger på slep eller på annen måte har blitt offer for dine egne bedritne veivalg i livet så får du leve med konsekvensene av dette selv. Tough shit.
×
×
 • Create New...