Jump to content

oxidized

Medlemmer
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 :)
 1. Fikk henta min nå også (Oslo). Venta i kø i kassa (butikkene er åpne igjen ), men der fikk jeg beskjed om å hente den ute på parkeringsplassen. 😛
 2. Så jeg skal snakke med de gjennom gitteret for klikk og hent?
 3. Hvordan funker det egentlig? Må man ringe opp en butikk nå snart for å bestille til 4.mai, eller kan man kun ringe de for å bestille selve 4. mai?
 4. Anbefaler alle å teste ut Demon's Souls, digger det hardt. Mitt første Souls-spill (prøvde Bloodbourne, men ga opp ganske tidlig pga lagg og load). Ganske vanskelig ja, men samtidig veldig givende og gøy.
 5. Knappen ble sannsynligvis blå ganske mange sekunder etter at tilgangen til å legge inn produktet i handlekurven ble åpnet da.
 6. Vanskelig å vite, jeg har satt på notification på "playstation 5" på Finn og alle annonsene får ekstremt raskt mange "favoritter" før de forsvinner rett etterpå.
 7. Ouch, kombinasjonen av folk som venter på den vanlige pakken sin og folk som niventer på PS5s er nok ikke det beste for webservern nei 😛
 8. Ja, håper det 🙂 Godt mulig de la inn en kunstig forsinkelse på én dag for å ikke bryte lanseringsdato
 9. Samme her. Gleder meg til å stikke ned til butikken klokka 15 (da alle andre post-i-butikk-pakker kommer dit). Jeg fikk faktisk leveringsbekreftelsen fra Elkjøp først klokka 21 i går (første mail siden ordrebekreftelsen i september), så virker heldigvis ikke som de som fikk informasjon først nødvendigvis får pakken først.
 10. Når refresh raten ikke treffer skjermens 60 hertz (eller ikke er 30 fps, som lett kan dobles) kan du enten velge mellom screen tearing eller input lag (vsync) for å løse problemet. Derfor VRR/Gsync er en greie. Du merker kanskje ikke screen tearing/input lag fordi du er vant til det, men man merker det definitivt hvis man har opplevd en virkelighet uten. For å ikke nevne judder da, med ustabil framerate.
 11. Xbox Series X har blant annet en splitta minnestruktur med 6GB tregt RAM/10GB raskt RAM og flere lavere klokka CUs. Totalen i teraflops på XSX blir høyere, men det er gjerne langt vanskeligere å utnytte flere lavere klokka kjerner til det fulle enn flere Mhz på færre kjerner.
 12. Du merker STOR forskjell på 25 fps vs 30 fps, eller 55 fps vs 60 fps. Med mindre du ikke har VRR da som gir like frametimes.
 13. Egentlig ganske interessant at de fleste crossplatform-spillene kjører bedre på PS5 enn Xbox Series X, det hadde ikke mange trodd. Det kan kanskje ende opp som med 360vsPS3, hvor PS3 teknisk sett var kraftigere, men mye vanskeligere å utnytte fullt ut, så mange 360-spill kjørte faktisk best.
×
×
 • Create New...